Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 849
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Капачките на Шуменско от бутилките, които идваха с касите- подарък, стават ли за даване срещу чаша? Или са други?

# 256
  • Бургас
Капачките на Шуменско от бутилките, които идваха с касите- подарък, стават ли за даване срещу чаша? Или са други?

Други са, на всяка капачка пише 1 точка. И май само двулитровите бутилки участват. Не съм много сигурна.

# 257
  • Телиш/Плевен
да, но ако спечеля друга награда какви кодове ще им дам, като вече съм ги дала всички? Това ме навежда на мисълта, че нямам шанс за втора награда...Не ми харесва играта им тази година мрън мрън
Не е така. Те знаят колко кода си им дала и няма да ти искат, ако не си регистрирала нови, след като си предала вече регистрираните. Имало е подобни игри, не е имало проблем с кодовете. Но ти си знаеш. Peace

# 258
еми регистрирала съм нови и са смесени, как да знам кои точно да дам, съжалявам но не го разбирам това  Sad

# 259
# 260
  • Телиш/Плевен
еми регистрирала съм нови и са смесени, как да знам кои точно да дам, съжалявам но не го разбирам това  Sad
Когато дойде куриера, трябва да му предадеш всички регистрирани ДО МОМЕНТА кодове. След като вземат кодовете, тогава вече ще имаш "нови". Peace И като спечелиш друга награда, ще предадеш тези, които си регистрирала след като са ти взели предишните. Не знам дали ме разбираш, то и аз не обяснявам много добре. Blush
Нека да дам пример:
Регистрирала си току-що 121-вия си код. Звъни ти куриер, че ти носи книжката. Даваш му тези 121. После си купуваш още, регистрираш и тях. Събираш 20 да речем. Теглят те за Скрабъл, като не знаеш дали е от старите кодове или от новите. Идва куриера и му даваш тези 20, които си събрала до момента. Това е. В една игра на Милка беше нещо подобно, но не помня коя.

# 261
Вече имам имейл!
Тя свърши ли вече играта, гледам за днес няма въпрос? !  newsm78
Мерси Цвети   bouquet
И аз имам  Party
Свърши играта, сега чакаме само да кажат кои ще имат нови рокли  Laughing

# 262
лале, мерси за обяснението, но пак ми се струва тъпо, значи няма смисъл да регистрирам кодове докато не дойде книжката, а тя може и въобще да не дойде  Wink

# 263
  • Телиш/Плевен
лале, мерси за обяснението, но пак ми се струва тъпо, значи няма смисъл да регистрирам кодове докато не дойде книжката, а тя може и въобще да не дойде  Wink
Е, дали ще дойде, никой не знае... Confused
Аз си регистрирам кодове, за мен има смисъл, защото ми се иска да събера колкото се може повече (така и така обичам Барни и купувам често). Вече дали ще има някаква файда - ще видим. Но мен не ме бърка това, защото ако не ги регистрирам тия кодове, трябва да ги хвърля. По-добре да ги регистрирам. Peace

# 264
Вече имам имейл!
Тя свърши ли вече играта, гледам за днес няма въпрос? !  newsm78
Мерси Цвети   bouquet
И аз имам  Party
Свърши играта, сега чакаме само да кажат кои ще имат нови рокли  Laughing

Да, дано да имаме късмет и за роклите.  Heart Eyes Mr. Green

Днес ми доставиха брускетите, донесоха ги от Спиди в кашонче. Всичките брускети са от един вид, аз си мислех, че ще са различни. Да не мислите, че се оплаквам, само отбелязвам.  Peace

# 265
  • Варна
Нищо няма напоследък... Confused

Нова игра на Самсунг, интересни награди има, според мен. Peace

# 266
И мен, и мен....получих си одеялцето на  Леки, хубаво е , ще влезе в употреба   bouquet
Кога го спечелихте?

# 267
Мрън, мрън нищо не печеля напоследък Rolling Eyes
За играта на mysparx, кога се очаква да качат следващите награди? Имам точки, но нищо не ме грабва ...

# 268
  • Русе
И мен, и мен....получих си одеялцето на  Леки, хубаво е , ще влезе в употреба   bouquet
Кога го спечелихте?
Още първия ден на промоцията, около 10 часа, но тогава интереса беше доста по- малък #Crazy

# 269
Здравейте на всички в групата - и аз за малко да се присъединя към участващите в игрите.

Купих си от близалките на Чупа Чупс, за да участвам в играта им. На сайта им пише, че се участва с близалки Чупа Чупс Класик, а тези, които взех, нямат надпис Класик.
Някой помни ли как изглеждат опаковките им, че аз съвсем се обърках  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт