Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 815
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Да се похваля и аз - най-накрая днес ми донесоха слушалките от Престиж.

# 271
Тази година Johnnie Walker няма ли да се представят с нещо.Залипсваха ми. newsm78

# 272
  • Пловдив
Да се похваля и аз:-)
Чадър и чанта от чупа чупс и днес си получих наградата на колгейт от фантастико:-) Simple Smile
Успех на всички в игрите:-) Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 12:42 от momonka

# 273
  • burgas
Valeri_8 Близалките са класик на дръжката имат надпис,в опковката разлика няма Simple Smile

# 274
  • burgas
Тази година Johnnie Walker няма ли да се представят с нещо.Залипсваха ми. newsm78
Имаха игра, дъщеря ми е спечелила стик за селфи днес и го донесоха

# 275
Миналата година така и не си получих заявените писалка и портмоне от Джонито (май миналата година беше играта), затова като видях "новата игра" със старите стъпки, направо се отказах да играя.  Laughing

# 276
# 277
Миналата година така и не си получих заявените писалка и портмоне от Джонито (май миналата година беше играта), затова като видях "новата игра" със старите стъпки, направо се отказах да играя.  Laughing

има или няма нова игра на джонито не разбрах

# 278
Тези лепенки на слушалките на Престиж са наистина много грозни. Дали могат да се отлепят изцяло, без да останат следи?

# 279

има или няма нова игра на джонито не разбрах
От 4.05 до 4.06 е била играта. Поне така пише в условията.
https://www.facebook.com/JohnnieWalkerBulgaria/app_4321605836316 … a=page:game/share

# 280
  • Под Слънцето
Тези лепенки на слушалките на Престиж са наистина много грозни. Дали могат да се отлепят изцяло, без да останат следи?

Могат. Дърпай смело!

Един въпрос- и твоите ли са червени cherry  ? С или без микрофон?  Оказа се, че има 2 вида .. На мен ми пратиха без , но пък пробвах да ръгна в единия телефон, станаха и си ги нося и слушам музика по улиците с тях,

# 281
събирам си точки за чаша от шуменско, ако някой има излишни може да ми ги подари!  

А знаеш ли до кога е играта с точките на Шуменско?
Ние вече взехме една чаша, много е хубава. Но ми се иска още една, че сме двама бираджии в къщи. Laughing

събирам си точки за чаша от шуменско, ако някой има излишни може да ми ги подари!  

А знаеш ли до кога е играта с точките на Шуменско?
Ние вече взехме една чаша, много е хубава. Но ми се иска още една, че сме двама бираджии в къщи. Laughing

РАЗДЕЛ 2. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

2.1. Играта се организира и провежда в периода между 15.06.2015 г. - 16.08.2015 г. или до изчерпване на количествата награди в обектите със специален знак, което обстоятелство настъпи първо, като изчерпването на наградите се обявява съгласно чл.6.5. Промоцията се организира само на територията на Република България. „Карлсберг България” АД си запазва правото да промени датата на старта, ако поради непредвидени обстоятелства не може да активира играта на 15.06.2015 г.

!? newsm12 ?!

16.08.2015, ако до тогава не прекратят играта

остават ми още шест

иначе въобще не си струва, ама нали и аз съм бираджийка!   bouquet

# 282

Могат. Дърпай смело!

Един въпрос- и твоите ли са червени cherry  ? С или без микрофон?  Оказа се, че има 2 вида .. На мен ми пратиха без , но пък пробвах да ръгна в единия телефон, станаха и си ги нося и слушам музика по улиците с тях,

Благодаря за съвета. Отлепиха се без проблем.
Моите са tracer cherry, сгъваеми, червени, с вграден микрофон.

# 283
Вече 2 пъти играя за чадър на Чупа Чупс, към 23.50 ми изписва че съм 4, но така й не получавам  имейл че печеля???Иначе спечелих чанта и очила....има ли и други които би трябвало да спечелят но не са newsm78

# 284
  • Пловдив
Вече 2 пъти играя за чадър на Чупа Чупс, към 23.50 ми изписва че съм 4, но така й не получавам  имейл че печеля???Иначе спечелих чанта и очила....има ли и други които би трябвало да спечелят но не са newsm78

Здравейте!
И аз преди два дни ми изписа,че печеля чанта,а вчера ми изписа,че съм втора и печеля чадър...
Никакъв e-mail не съм получила до този момент..Писах във фейсбук на админа на чупа чупс ,че не съм получила e-mail,а той ми одгоивори,че денят едва сега започвал...

Общи условия

Активация на акаунт