Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 804
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
За спечелена награда не знам, но има качени печеливши на Нова Бразилия, ако на някой не му се чака смс, може  Crazyда се потърси в списъка!

# 331
  • Nesebar
Не мога да регистрирам кодове на близалките дава ми че играта е свършила а днес е последният ден

# 332
Публикували са първите печеливши от Бинго https://www.facebook.com/bingo.bulgaria?id=389631421134609&s … p_869301033144122

Дано някой от вас се познае, мен ме няма. Мрън  Blush

# 333
  • при късмета
И мен ме няма в Бинго. Имам нужда от ютия, даже си набелязах две и много се зарадвах като видях играта. Сега не смея да си купя да не стане като с телефона, тъкмо си купих и на следващия ден спечелих  hahaha

# 334
И мен ме няма в Бинго. Имам нужда от ютия, даже си набелязах две и много се зарадвах като видях играта. Сега не смея да си купя да не стане като с телефона, тъкмо си купих и на следващия ден спечелих  hahaha

Недей, изчакай да свърши играта, че току виж си спечелила.  Mr. Green

# 335
  • при късмета
Ами хайде де, че в момента нямам никаква  Mr. Green

# 336
има обявени печаливши

https://www.facebook.com/algidabulgaria?fref=ts

Здравейте! Дойде ред да Ви обявим печелившите от четвъртото теглене от играта на Ескимо "Да споделим въображението заедно". Техните имена и наградите, които печелят са:
Конструктор печелят:
Мария Везенкова Иванова
Венета Иванова Шавова
Лазар Добрев Иванов
Станислав Ганчев
Миглена Георгиева
Величка Георгиева Смилянова

Велосипед печелят:
Кристина Димитрова Христова
Милена Радева Недева
Николина Георгиева
Честито на спечелилите! Продължавайте да споделяте въображението заедно с Ескимо на www.obichamsladoled.bg!

# 337
Играта на Морени е активна, късмет на всички!!!  Peace Peace Peace

# 338
  • София
Играта на Морени е активна, късмет на всички!!!  Peace Peace Peace

Тя с тези награди - две колонки и две зарядни на ден  Crossing Arms И един печеливш на седмица за мини дрон.

# 339
Морените ще ги пропусна, че без това от днес съм на диета.  Mr. Green

# 340
  • София
Обявени са печелившите от играта на Граве България - няма ме  Twisted Evil

http://grawe15years.bg/winners

Току що ми донесоха наградата от Амби пур Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 10:04 от SvetliS

# 341
Най-тъпото в играта на Морени е, че не участваш в следващите седмици  Sad

# 342
Имате ли проблеми с влизането в mysparx? От няколко дена или отварям сайт и при опит да се логна ми дава грешка или изобщо не ми го отваря и ми изкарва предупреждение.

Чакам да видя ще има ли нови награди, иначе от другите игри за сега нищо. В Морени не мисля да участвам, не ме привличат никак наградите.

И една нова игра за телефон HTC One M9

# 343
Искам да попитам,някой знае ли какви са тези кодове под капачките(металните)на 300мл Коли?

# 344
  • Русе
Някой знае ли защо ми отхвърлят снимките за участие в конкурса на Алгида, говоря за поне 20 снимки, които правихме с децата  newsm78 Пишат ми, че не отговарят на условията, аз като гледам галериятаим, то по- скоро техните не отговарят newsm78

Общи условия

Активация на акаунт