Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 809
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
Не мога да повярвам, имам имейл, че печеля смартфон от Барни, направо чудо  newsm44
Куриозното е, че тъкмо вчера се сдобих с нов

Честито! Това си е сериозна награда!  Grinning

браво Мария, поздравления!

# 316
По едно време бях спряла да регистрирам кодове. Първата седмица регистрирах 75, после спрях. Миналата седмица преди да им се раззвъня регистрирах още десетина. Последно станаха 81, точно един преди участие за голямата награда (за нея така или иначе нямах намерение да играя). В условията пише, че ако спечелиш смартфон и искаш да играеш за голямата награда, трябва да регистрираш НОВИ 82.
Може и изобщо да не теглят печеливши, дават смартфони на всеки достигнал броя за голямата награда, за да регистрираш нови 82 за нея.
Разсъждавам си просто, не мога да съм сигурна, че е така. Просто много ме изнервиха с тази игра
Да видим колко ще го чакам. Ама си се радвам де
Честито!  Hug
А ако си се представила по телефона и ти знаят  мейла може да са те изтеглили 'случайно', за да ти затворят устата и да не подаваш жалба в КЗП.  Laughing

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 14:37 от Elli9000

# 317
  • при късмета
Ели, оставих име, защото по телефона не се свързах директно, а на девойката в централа си го изкарах и тя каза, че ще ми се обади някой, който отговаря за Барни. Монделийз са представители на много марки. Те ми звънях после, та име бях оставила. Но мейла ми няма нищо общо с името.
Та от там си правя изводите, че са започнали да теглят телефони, на тези, които са близо до бройката за голямата награда (която никак не е малка) за да им отпаднат кодовете, защото от условията това разбрах.
Сега остава да чакам да дойде, а чакането никак няма да е малко като им знам сроковете.
Като изпратих отговора с данните, просто ме прехвърли в сайта на Барни, никъде не изписа, че са приети или срок в който ще дойде наградата. Дано поне срока от правилата спазят

# 318
  • Монтана
Здравейте и аз да се запиша със книжка и скрабъл от Барни Simple Smile  още от първата седмица на промоцията ...на малката вече и омръзна да пита кога ще си ги получи.

# 319
  • Пловдив
Честито за прекрасната награда!Със здраве да се ползва!
Аз имам два 3д пъзела от миналата година,които още не съм получила!Знам,че и сега няма да ме огрее в момента имам рег. 40 кода играя за тел,но знам,че няма да спечеля...
Както и да е успех на всички с игрите Hug

# 320
  • Nesebar
Има ли някой спечелил днес от чупа чупс че чакам с нетърение имейл но нямам

# 321
и аз се записвам със Скрабъл

# 322
аз да питам някъде има ли го вече списъка с печелившите на Барни

# 323
  • Телиш/Плевен
аз да питам някъде има ли го вече списъка с печелившите на Барни
Не. Confused

Аз нямам мейл, значи няма ни Скрабъл, ни телефон за мен. Sad
Но пък събрах кодовете на Теди и заявих мечето, та сега го чакам. Сигурна съм, че дъщеря ми много ще му се зарадва. Heart Eyes

# 324
  • Вестерос
Скрабъла от коя игра е?

# 325
  • Телиш/Плевен
От тази на Барни. Peace

# 326
  • Вестерос

тази игра на активия до кога е?

Лале, мерси   bouquet

# 327
Браво, страхотна награда!!
Днес ми се обади куриера за чадъра от чупачупс,но не бях вкъщи. Бърза доставка от преди 10 дена е. Играх още 2 пъти,но нъцки.

# 328
  • Телиш/Плевен
До 19-ти август, пише го в правилата. Peace

# 329
Днес няма ли кой да се похвали със спечелена награда?

Някой получи ли си шоколадите от Своге?

Общи условия

Активация на акаунт