Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 30

• 57 825
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
  • not found
О Морени ,да извинявам се  Grinning Не ям вафли и всички са ми еднакви  Flutter

# 301
  • при късмета
Не мога да повярвам, имам имейл, че печеля смартфон от Барни, направо чудо  newsm44
Куриозното е, че тъкмо вчера се сдобих с нов

# 302
  • Русе
Честитоо! Ама те верно явно ни четат и се усетиха че са забравили да изтеглят големите награди..хаххаха!! ooooh!

# 303
  • Бургас
Не мога да повярвам, имам имейл, че печеля смартфон от Барни, направо чудо  newsm44

Честито! Това си е сериозна награда!  Grinning

# 304
Скрит текст:
Аз миналата седмица успях по телефона да се свържа с Барни, директно в Монделийз.
На въпроса защо скриха печелившите, не ми отговориха.
На въпроса защо нямаше изтеглени телефони, докато можеха да се видят някакви печеливши, ми казаха, че сега виждали, че нямало изтеглени  #Cussing out Абсолютна лъжа разбира се, даже си позволиха да ми кажат, че съм първата подала такъв сигнал  ooooh! Не знаели до сега. Измамници.
Получих второ обаждане, че щяли да започнат да се теглят в следващите седмици, имали технически проблем  ooooh!
Според мен нищо не са изтеглили, телефоните имам предвид и няма да изтеглят. За това и махнаха опцията печелившите да са видими.
На въпроса ми как ще компенсират потребителите, които се съобразяват с правилата публикувани лично от тях, нищо не можели да направят  #Cussing out
Аз още за първата седмица имах регистрирани 75 кода, които са 3 участия за телефон, а сега в края на играта шансовете ми се изравняват с участници събиращи кодовете през целия период. Ми извинявали се, и какво ме грее това?
Бясна съм им. С всяка изминала година все повече опорачаваха игрите си, тази година тотално се изложиха. Абсолютно убедена съм, че друго освен книжки и скръбъли няма да дадат изобщо.

Имам сриинсейв на снимки с печелившите, докато ги имаше и смятам да пусна електронна жалба до КЗП. Като потребител на сайта и продукта се чувствам крайно излъгана и подведена.

Взеха да ми разтягат локуми, че не можело играта им да не е коректна, защото била международна и се провеждала навсякъде, където имат представителство.
Някой знае ли коя е главната централа, в коя страна имам предвид, и ако се справя с езика да се пусне оплакване директно в седалището на международната фирма?
Друго не ми идва на ум

БРАВОООО и аз бях писала колко съм разочарована от тях но съм с малко регистрирани кодове и за това много ти се радвам че си ги "подпукала" и предвид следващия ти пост

Скрит текст:
явно е имало смисъл да ги подпукваш честито и браво

П.С явно наистина четат тук и за това ще им пратя една цветуща  Mr. Greenна организаторите #2gunfire #2gunfire

# 305
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти! Hug

ма ко, честита страхотна награда! Hug

# 306
  • при късмета
По едно време бях спряла да регистрирам кодове. Първата седмица регистрирах 75, после спрях. Миналата седмица преди да им се раззвъня регистрирах още десетина. Последно станаха 81, точно един преди участие за голямата награда (за нея така или иначе нямах намерение да играя). В условията пише, че ако спечелиш смартфон и искаш да играеш за голямата награда, трябва да регистрираш НОВИ 82.
Може и изобщо да не теглят печеливши, дават смартфони на всеки достигнал броя за голямата награда, за да регистрираш нови 82 за нея.
Разсъждавам си просто, не мога да съм сигурна, че е така. Просто много ме изнервиха с тази игра
Да видим колко ще го чакам. Ама си се радвам де

# 307
Честит ти телефон!

Бравооооо!

# 308
  • София
Честито ма ко! Кога са ти пратили мейла?

# 309
ма ко, честито и от мен страхотна награда!

# 310
  • при късмета
Честито ма ко! Кога са ти пратили мейла?
Сутринта в 7ч.

Благодаря ви момичета  Hug

# 311
Ами фирмата "Барни" май е австрийска, ако се не лъжа. Може да се подаде оплакване до централата. Ако някой им издири мейлове направо да ги поства тук. И на английски и на руски и на български ще им пратя. Ще ме разберат. Като теглим чертата досега имаме от форума към 5 скрабъла, 10 книжки и 1 телефон? Мошеници невероятни. Ако няма развитие в нашето семейство спираме да им ползваме продуктите и това е.

# 312
Защо си мислите, че всеки се изповядва тук, за да водите статистика на наградите?

# 313
Защото я чета от доста време темата и горе-долу реалните /а не измислените с цел измама/ игри с такъв обем награди/3000+1500+24+1/ за толкова кратко време /4 седмици/ имат повече печеливши от групата, които активно участват в този тип игри от самото начало. Ако бяха малко по-хитри щяха поне малките награди да ги теглят по-масово.

# 314
Хайде, за статистиката-и аз днес имам мейл за спечелен скрабъл  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт