Астрология - 7 тема

• 36 455
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Момичета , имамам няколко въпроса към вас , струва ми се че тук разбирате доста  Simple Smile
Значи аз съм водолей с асцедент скорпион , истина ли е че с времето характера ми ще клони повече към скорпиона ?Абе с две думи не го схващам този асцедент до колко е важен  Grinning
Другият ми въпрос е относно любовните ми отношения , всичките ми сериози връзки са били само с телци , не ги търся просто така се случва , харесам си няколко или той ме хареса и хоп естествено е телец   Laughing
Даже вече ме бъзикат ,че по това ги избирам  Grinning Имам една позната ,която ходи на курсове по астрология и ми каза ,че е така защото марс ми е в телец както и 7ми дом , който отговаря' за семейство и любовни отношения , та правилно ли съм разбрала нещатата  newsm78
Ако е така , приятелят ми е телец ( разбира се ) с асцедент лъв и 7ми дом във водолей , което по мойте изчисления трябва да е добре  Grinning

# 16
  • в 1001-та нощ
А освен това Марс управлява Асцендента ти, заедно с Плутон  Peace

В кой знак е върхът на 5 дом и има ли тела в него?

# 17
А освен това Марс управлява Асцендента ти, заедно с Плутон  Peace

В кой знак е върхът на 5 дом и има ли тела в него?
5 -ти дом ми е в овен

# 18
  • в 1001-та нощ
Значи управителя на 5 дом - дома на съзиданието и любовта - на градивните неща ти е в Телец и в 7 дом Simple Smile

Аспектиран ли е и в 5 дом има ли тела?

# 19
Значи управителя на 5 дом - дома на съзиданието и любовта - на градивните неща ти е в Телец и в 7 дом Simple Smile

Аспектиран ли е и в 5 дом има ли тела?
Ами няма как да ти кажа , понеже не ги разбирам до толкова нещата   Sad Embarassed

# 20
  • в 1001-та нощ
Е, здраве да е  Hug обичайте се и звездите ще Ви подкрепят  Blush

# 21
jasmina_12, на мен пък Марс ми е в овен и аз винаги в овни се влюбвам. Както ти казваш - без да го искам, запознавам се с някой, харесвам го и тн..и хоп овен  Simple Smile

# 22
Моят марс е в Козирог, в 5Д, но аз никога не съм имала връзка с Козирог, дори смея да твърдя, че мъжете Козирози ме дразнят  newsm78

# 23
  • София
Грийн мерси  Hug
Честно да си кажа, аз частите от астрилогията свързани с неприятни неща (като болести например) ги избягвам, че каквато съм черногледа  ooooh!
Според мен телците идват от знака управител на 7дом(това по въроса на Ясмина), Марс в теле не му е особено конфортно  Rolling Eyes Ясмина слънцето какви аспекти има? това е като мойте лъвове, а аз в лъв нямам нищо  Rolling Eyes не че само с лъвове съм била, но всички други връзки са ми по тао квадрата, или ако щеш по аспектите на слънцето, обяснения много  Mr. Green
А това което Ясмина е написла, много пъти съм го чувала все от хора дето не се занимат с астрология, че след определени години ставаш зодията на асцендента, от къде идва тази велика мисъл, някои от вас дали има обяснение  newsm78
Грийн това за уравителите много хубаво, т.е при мен разлика особена при който и да е от двата асцендента няма да има  newsm78

# 24
Асцендента характеризира външното ни поведение, това как се държим и представяме в обществто , а слънчевия знак показва характеристиките на вътрешната ни мотивация, нашият "аз", това какви сме всъщност. Т.е. само много близък кръг от хора, приятели, роднини, които добре ни  познават  биха ни свързали със слънчевите ни черти. Затова и с напредването на годините все повече започват да личат качествата на асцендентния знак - някои казват, че след 30 години, той става много по-явен от слънчевия.
Има общи черти, но и доста голяма разлика между асцендент в знак водолей и в знак козирог. Не знам в твоя случай за какво колебание в часа на раждане става въпрос, но освен промяна на асцендент, със сигурност ще се сменят и домовете на някои планети.

# 25
  • в 1001-та нощ
Интересна работа  Thinking при мен Юпитер управлява и асцендента и Слънцето  Rolling Eyes Това трябва да рече, че го раздавам Юпитерово и в очите на другите и изцяло отвътре Simple Smile

Също така много обичам познанието, като че ли вече намирам отговор "защо" Simple Smile Да не казвам, че в гимназиална възраст ходех на 6 извънкласни занимания - математика, физика, астрофизика, химия и биология. Бях си намерила и един сборник със задачи по физика и ги решавах за удоволствие.  Rolling Eyes Беше ми много интересно - много практически акзуси, които можеш да си обясниш  Blush По физика ходих и в Станцията на младите техници - сега предполагам такова животно няма - участвали сме в международни проекти. Също и в експедиции зад полярния кръг (по международна покана с малко самофинансиране и спонсори) ....

Като тийн се чувствах "извънземна", заради това - в ненормалния смисъл. И много-много не съм се обяснявала - да не ме взимат за луда  Mr. Green

Вярно е, обаче, че нямаше интернет и много четях. Ако сега бях тийн - не знам дали щях да ходя на толкова занимания, може би щях да си вися в нета  Thinking

За Марсовата позиция - обсъждахме го и споделих, но и сега да кажа - моят е в Близнаци и с мъже с такъв слънчев знак съм имала много магнетични сексуални връзки. С единия беше много повече от само секс, съвсем реална и дълга връзка. След втория ся бях зарекла "никога повече близнаци, никога!!!!" .... и на следващата година родих син - Близнаци  Mr. Green Няма бягство от уроците - няма - гонене до край  bowuu

# 26
Вие ме хвърляте в страшни размисли с този Марс. Аз да не би да съм изключение от правилото?  Grinning

# 27
  • в 1001-та нощ
Е, аз не съм имала връзки само с близнаци Simple Smile

Какви мъже те привличат?  Rolling Eyes

# 28
Ами аз не съм имала много връзки, но като цяло или огнени, или въздушни  Naughty

Предпоследната ми връзка беше с близнаци-ужас, пълни противоположности, ясно беше, че нямаме никакво бъдеще заедно и накрая ест. се разделихме  Laughing
Имах и един Рак-с него можехме да сме идеалната двойка, но годинките и неопитността и на двамата си оказаха влияние.
Веднъж ми се случи да се увлека и по Телец, все съм си мислела, че бихме се разбирали с тази зодия, но той не ме отрази особено в онзи момент, така че не се получиха нещата Grinning

Сега човека до мен е с АС близнаци, като разбрах ми прилоша, хаха, но пък с него е много по-различно  Peace
Явно си зависи и от човека.

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 16:23 от Adriana11

# 29
  • в 1001-та нощ
Не само слънчевия знак на партньора и позицията на Марс в дамската карта са определящи за хармонията в една връзка  Hug

При теб Марс е в хубави аспекти  Peace

Интересно е, че Плутон на трон е в опозиция с Венера на трон - това как го усещаш?

Общи условия

Активация на акаунт