Астрология - 7 тема

• 36 456
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Страхотно начало на новата тема 7!
Благодаря!   bouquet

А при мен транзитния Сатурн е във втори дом, опозиция на Юпитер. Сещате се.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 10:20 от Пит

# 46
  • в 1001-та нощ
Пит  Hug милата, за да те успокоя ще добавя, че при мен Плутон и Юпитер са в опозиция в радикса и когато транзитният Сатурн е бил в съвпад с Плутон, то заедно са били в опозиция на Юпитер  Crazy Сега бързам да излизам, но като се прибера мога да видя кога е било това и какви спомени имам  Mr. Green

tsvetelina83, пуснаха ме от високо в дълбоките води, първата година беше меко казано адска  Sad На 6 месеца имах повишения, което значи още отговорности ..... Те, като видят, че се справяш и те товарят още.... Но научих адски много, занимавах се с доста разнообразни неща и платената цена си струваше  Peace

Градивен период, усилията си струваха  Peace

# 47
Да се включа и аз в новата тема Laughing с едно въпросче:
Забелязали ли сте дали има "тендиция" или зависимост при зодиите между родители и деца? В смисъл дали при родители от еднакъв знак шансът да имат деца също от тази зодия ( или друга, но от същата "стихия" ) да е по-голям отколкото да е с друг слънчев знак. Не е изключено пък и родители с различни знаци да имат дете от съвсем друга зодия. Ще дам пример, за да ви обясня по-ясно мисълта си  Blush Laughing
- Родители Въздушни знаци - дете Въздушен знак, по-малък шанс да е Огнен/ Земен/ Воден знак.
- Баща Въздушен знак и майка Земен знак - дете Въздушен знак.
- Баща Въздушен знак и майка Огнен знак - дете Воден знак.
- Баща Въздушен знак и майка Воден знак - дете Земен знак.

Питанката ми малко заприлича на въпрос на учителка по биология относно гените и цвета на очите Laughing но ми стана любопитно  Blush и реших и вас да попитам Peace

ПП: Аленка, кога щеше да е операцията ти? Питам, за да знам кога да ти стискам палци Hug

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 18:15 от неЖност

# 48
Искам да попитам каква е вероятността за такава синастрия:
Моето слънце сочи към неговия DS.
Неговото слънце сочи към моя DS.
Моята луна сочи неговия 3 дом.
Неговата луна сочи моя 3 дом.
Моят меркурий сочи неговия 6 дом.
Неговият меркурий сочи моя 6 дом.
Моята венера сочи неговия 8 дом.
Неговата венера сочи моя 8 дом.
Моят марс сочи неговия 4 дом.
Неговият марс сочи моя 4 дом.

Това е synastry chart v astro.com

# 49
  • в 1001-та нощ
неЖност  Hug благодаря, операцията е на 19 юни, петък от 9ч  Hug

По въпроса за онаследените хороскопи - да, виждам това много ясно и недвусмислено в нашето семейство (аз, ММ и двете деца). Не съм разглеждала за мен, сестра ми и моите родители, но на по-късен етап - бих могла  Hug

В картите на всички ни има тао квадрати - при мен и децата един, при таткото два. При мен и големия сим има тригон и тао квадрат.

При таткото и двамата сина има Меркурий на Асцендента - все още не знам как да го тълкувам  Crazy  И при тримата Нептун е в съвпад - при таткото с Луната, при баткото с Лилит, при малкия с Меркурий.

При всички ни Меркурий участва в тао-квадрати - при мен и малки яс Плутон, а при таткото и при големия син - с меркурий и Уран Crazy. При малкия - Уран участва, но с други тела - Плутон (като при мен) и Юпитер.

Ако се загледам - сигурно още неща ще открия. За тези, които имат часа на ММ - днес пак го уточнявах с майка му, различен е от ползваните до момента  Crazy

П.П. Погледнах да видя какви съвпади имаме (всеки в картата си):

При мен: Венера и СЛВ
При таткото: Венера и Слънце, Луна и Нептун, Лилит и Юпитер
При баткото: Нептун и Лилит
При малкия: Нептун и Меркурий, Марс и СЛВ

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 19:14 от a.l.e.n.a

# 50
неЖност, такива зависимости не съм наблюдавала, но много често децата унаследяват разположението на Слънце, Луна или асцендент на някой от родителите си. Примерно Луна в лъв при майката и Слънце в лъв при детето. И ред други подобни комбинации. Така че наследствеността се вижда в хороскопа, да.

# 51
  • в 1001-та нощ
При на има такова явление - при мен има Слънце в Стрелец, а таткото и малкия имат Луна в Стрелец  Peace

Таткото е овен, малкият също, трима сме огнени - аз, таткото и малкия.

# 52
Любопитно ми е какво в картата се гледа за егото на човек, кое показва голямото его?

# 53
Потребител 22, по принцип първи дом е домът на Аз, егото. Управители са Марс и Плутон. Това мога да кажа аз, не твърдя да е 100 % истина.  Peace

Грийн, Аленка, благодаря за отговорите!   bouquet  Очаквам и други включвания Hug

# 54
Любопитно ми е какво в картата се гледа за егото на човек, кое показва голямото его?

Слънцето е "аз"-ът, личната воля и жизнена сила. Когато е в аспект с Юпитер може да се стигне до всякакви грандоманщини.

# 55
В 1 дом имам Луна и Хирон. Според картата ми бяха казвали, че имам голямо его, което ми пречи, но не разбрах от кое се разбира това.

# 56
Ако е възможно, предлагам този линк да бъде добавен в първия пост на темата. Мисля, че ще е полезен.

# 57
  • София
Да се включа и аз - относно Сатурн в шести дом, сега погледнах в средния възможен час на раждането ми се пада да е навлязъл в 6 дом точно по времето когато започнах първата си по-сериозна работа в сферата в която работя и до момента   Rolling Eyes за другите часове не е така, май май Сатурна дет не го обичам ще се окаже ключа към загатката  Joy
Относно картите има наследственост според мен - и аз и майка ми и брат ми сме със Слънце в 12 дом, те и двамата са с асцендент като слънчевия знак, та може и аз да съм така. Аз, майка ми и баба ми по майчина линия сме с луна в Рак, брат ми е Рак с луна във Скорпион. Баща ми е коза и аз съм коза. Аз и дядо ми също сме с Луна в Рак, с ретроградни венери. Аз, баща ми и баба ми по майчина линия сме с Венера във Водолей. Като стихии също си приличаме - аз майка ми, баща ми и баба ми по майчина линия сме с много въздух  Rolling Eyes
Та има прилики определено, нали трябва и по характер да приличаш на тези хора как няма да имат общо картите, ще разгледам и като аспекти  Mr. Green

# 58
  • в 1001-та нощ
Сега пак погледнах семейните карти - и аз и малкият имаме асцендент риби и опозиция Плутон-Юпитер  Crazy И двете ми деца имат СЛВ в 8 дом, като при мен. При малкия е в съвпад с Марс, а при мен с Венера  Thinking

И при двете братчета - Слънцето е в 1 дом.

Чудя се при малкия - с тези меркурий и нептун на асцендета - в Риби, където Нептун е на трон - дали няма да е склонен много да си фантазира  Thinking

Как може и при тримата ми мъже - Меркурий да е на асцендента - това направо е ненормално  Crossing Arms

Баткото е с меркурий на асцендента, Слънцето е в близнаци - от сега не може да му се вземе думата  ooooh!

# 59
И аз не мисля, че в предложената от Нежност закономерност има нещо вярно. Родителите ми са Водолей, аз съм воден знак.

Мъжът ми е въздух, аз вода имаме огнени деца.

Съгласна съм, че има закономерност в унаслядяването на някои аспекти.
Баща ми и аз имаме Луна в Риби. Баткото, баща ми, и таткото имат Марс в Рак. Всички сме с водни Луни, това на първо четене.

Сатурн ми влиза в 12 дом, скоро ще ми налази Нептун и СЛВ, какво ли ще се случва?
Определено при преминаването на Сатурн през 11 дом, направих ревизия на много приятелства.

Общи условия

Активация на акаунт