Астрология - 7 тема

• 36 497
  • 733
  •   1
Отговори
# 90

Толкова точно ме уцели с това уточнение, че нямаше как да не се включа вече официално (следя ви от безкрайно много време)!
Аз, като една волски тъпелива пасивно-агресивна везна, вдигнах скандал на шефа си (и изобщо на фигура-авторитет в обкръжението си) за първи път през живота си (повече или по-малко скромните 25 години). И да, после всичко се уталожи.

Попрегледах последните постинги в темата и доколокото разбирам ти си везна и имаш конфликт с овен. Т.е. имате опозиция на Слънцата, която е активирана от транзита на Уран - напрежение, свади, бунт. Нормално е, но може да доведе и окончателна раздяла - уволнение/напускане. Транзитът на Уран е бавен, та няма да се размине много лесно. А защо коментирате транзитни Слънце/Марс в близнаци? Картата е експирясала, но все пак те правят хармонични аспекти към Слънцата на двамата т.е. свързва се с прилив на енергия, действие.

# 91
  • София
Да ви кажа на мен са ми в пети дом въпросните транзитни Слънце и Луна, ама не правят никакви аспекти към личните планети само тригони към бавните в 8 дом  Rolling Eyes
и после искам успешна връзка, значи ако планетите му попадат я в дом нямам аспекти, иначе пък като имам аспекти все на квадрати налитам  Joy

# 92
  • Sofia
Поздравления за новата тема   bouquet

# 93
Аз имам 3 планети във Везни и съм си много ок/ ретро Мерк, Уран, и Марс/. Дори бих казала, че бях съзнателно провокирана последните дни от разни персони, но нехарактерно за мен запазих спокойствие и не отвърнах Mr. Green Не мисля, че има нещо общо с Везните.

Добре, че 12 дом не ми е голям, където е влязъл Сатурн. Скоро ще срещне Нептун, СЛВ и ще квадратира Юпитер. Четох за разни мрачни мисли и песимизъм, има нещо вярно, а по принцип съм голям оптимист и винаги съм пълна с много енергия.

Баща ми почина преди малко повече от 3 месеца, но всъщност сякаш сега осъзнавам липсата му, и че физически наистина го няма.

При Сатурн през 11 дом, прекратих по мое и не мое желание няколко приятелства, едното на 35г. интересен период

# 94
Може ли лични впечатления от транзит на Марс през 5 дом?

# 95
  • в 1001-та нощ
Преди 2г, когато Марс влиза в 5 дом - кацайки на върха му - заченах за 2 път с момченце  Peace

Сега при мен е в 4 дом и предстои да мине през 5 дом - очаквам тогава да започне присаждането на кост на горна челюст - той отговаря за горна челюст и е в дома на съзиданието, ама да не си правя планове от сега Simple Smile

# 96
Аз имам 3 планети във Везни и съм си много ок/ ретро Мерк, Уран, и Марс/.
....................................

Баща ми почина преди малко повече от 3 месеца, но всъщност сякаш сега осъзнавам липсата му, и че физически наистина го няма.

Моите съболезнования   bouquet
Меркурий или Марс ти управляват 4 или 10 дом? Преди малко повече от три месеца имаше съвпад на Марс/Уран в овен.

# 97
  • София близо до Витоша

При Сатурн през 11 дом, прекратих по мое и не мое желание няколко приятелства, едното на 35г. интересен период

В последните години съм доста крайна в отношенията с приятели и познати /или по-скоро само с познатите/ . Забелязвам, че когато се държа добре с хората надявам се те да отвърнат със същото, но често греша. Затова с такива хора компромиси не правя, искат услуга, сещат се когато им трябва нещо, а в замяна нищо. Даже начина им на държание е жалък.

Отсяла съм 7-8 човека на които държа и повече не искам./ странно на мен Сатурн ми е в 6 дом в момента/

# 98
  • София
Не знам това с отсяването дали е толкова по Сатурн. При мен стана повреме на стурновия възврат но беше принудително не по мое желание, не ми беше хубаво аз не исках да се разделям с никого но не ми остана избор. Сатурн ми е в 8 дом.
Ани мойте събилезнования   Hug
Грийн ти ми беше писала че за тебе Козирога и Водолея са различни нали? Сега се замислих, че в чистата си форма като се освободя от ограниченията и "трябва" които съм си налагала съм един Водолей с всичките му недстатъци - тотално не ме интересуват порядки и норми, правя каквото ми е на душа без значение околните какво ще си помислят, емпатията и чувствителността ми към другите се свежда до 0, като безсмъртно булдозерче не знам как да го опиша, виждала съм го в приятели водолей. Добре че не се проявявам в този си блясък през по-голямата част от времето. Другото което ми прави впечатление че непонасям никакви ограничения, обсъждахме днеска на работа кой колко обича да го гушкат, еми мене и това ме влудява чувствам се като задушена, не че не обичам интимност ама някой да се впие в мене  Joy не знам дали това е Водолейско ама на мен на такова ми прилича, а уж рачешката луна трябва да е най-чувствителна  ooooh!

# 99
  • в 1001-та нощ
....

Отсяла съм 7-8 човека на които държа и повече не искам./ странно на мен Сатурн ми е в 6 дом в момента/

6 дом засяга и ежедневието, ако са били в него - може Сатурн да е минал с цедката  Peace

А Сатурн кой дом управлява при теб и кой е управител на шести?

aniramFlowers Rose Flowers Rose

# 100
Аз имам 3 планети във Везни и съм си много ок/ ретро Мерк, Уран, и Марс/.
....................................

Моите съболезнования   bouquet
Меркурий или Марс ти управляват 4 или 10 дом? Преди малко повече от три месеца имаше съвпад на Марс/Уран в овен.

Благодаря. Марс управлява 4 дом, Венера 10 . Оста е Овен/ Везни. Кога точно е бил съвпада?

Днес и тези дни уж периода много благоприятен астрологично, а аз винаги в такива много благоприятни периоди съм като ударена от самолет....

Поствам цитат на Филип Филипов от затворената група астрология във фейса, предполагам не е проблем:

"Filip Filipov :

АСТРОПРОГНОЗА И ДОБРИ НОВИНИ: Приятели, постепенно навлизаме в изключително благоприятен период! В космоса ще се случи прекрасно и силно хармонично събитие, което всеки един от нас трябва да използва по възможно най-разумния и благороден начин. Става въпрос, че ярката Венера ще започне да се приближава максимално до Юпитер и за около два дни те почти ще се слеят в ярка звезда на небето. Приближаването им ще бъде сравнимо със Слънчевия диск като видим размер (30.06-1.07). Нещо повече много скоро - на 20.06, Луната ще бъде много близо до двете планети и това ще е много добро съчетание както за положителни и градивни дейности, така и за перфектна възможност за космическо наблюдение. И за да зарадвам максимално всички мои приятели, последователи и съмишленици съм подготвил приятна изненада-подарък за всички вас, която ще бъде достъпна много скоро - именно в този десетдневен период. Ще задействам нови и специални функции в сайта http://astrologia.bg , които ще ви дадат възможност постепнно да навлезете все по-хармонично в океана на астрологията. Намираме се в начален етап на мащабно разгръщане, което значително ще увеличи достъпността до астрологичната информация спрямо всички интересуващи се искрено от Първата наука на човечеството.
Очаквайте добри новини по тази тема след ден-два, както и допълнителни разяснения по темата какво точно означава това небесно знамение. А дотогава съзерцавайте всяка вечер западния хоризонт и обърнете внимание на двете ярки планети - Венера и Юпитер, които сега започват своя прекрасен любовен танц."

# 101
Да, както предположих е бил засегнат един от управителите на родителската ос. В периода 4-19.03 двете планети са били в съвпад. Като аспектът е бил точен на 11.03 -12.03.
Скрит текст:
Аз също в началото на година загубих баща си и още ми е ужасно тежко  Cry.

# 102
  • в 1001-та нощ
GreeneFlowers Rose Flowers Rose

Аз в последните месеци мисля за това, не се очертават такива перспективи, но такива мисли по-рано не са ме обземали. Направо изпадам в тих ужас. Давам си сметка каква опора са ми родителите, само с факта, че ги има, без да ми помагат по някакъв начин. Загубата е изключително тежка ...

# 103
Да, както предположих е бил засегнат един от управителите на родителската ос. В периода 4-19.03 двете планети са били в съвпад. Като аспектът е бил точен на 11.03 -12.03.
Скрит текст:
Аз също в началото на година загубих баща си и още ми е ужасно тежко Cry.
Скрит текст:
Моите съболезнования.
Значи се е случило в началото на периода/ 06.03. Нали сходящ аспект е по-силен от разходящ, т.е. вече отминаващ. До колкото си спомняш освен съвпада на Марс /Уран имаше и пълнолуние. Сега погледнах било е вечерта на 05.03 в Дева. Наталната Луна на баща ми е в Риби.

# 104
Благодаря ви.
Ани, точно така е, сходящите аспекти са по-силни. При теб съвпадът вероятно е бил и в четвърти дом. Sad Слънцето ти в началото на скорпион ли беше? Питам, защото последното слънчево затъмнение /на 23.10.14г/ е било в 1-я градус на скорпион. А Слънцето символизира и бащата в хороскопа.

Общи условия

Активация на акаунт