Астрология - 7 тема

• 36 454
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София близо до Витоша
 Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 09:30 от tsvetelina83

# 76
  • в 1001-та нощ
...
Този Сатурн пак всички ни е побъркал  ooooh! някой да знае към колко часа се е настанил в Сатурн  newsm78

Вчера, 15 юни - около 7ч сутринта  Peace

# 77
  • София
Охх Алена, оправи се меркурий и аз отново загубих дар слово  Joy
Благодаря за часа  Hug

# 78
Да се похваля, че си взех изпита (шофьорския). Явно наистина днес е благоприятен ден за изпити, бях много нервна, кракът ми трепереше на съединителя, но умът ми беше бистър. Слънце и Меркурий в Близнаци добре действа за шофьорски изпити, да се знае   Naughty

# 79
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug

# 80

Възможно е обаче - Марс да се изяви, като скандалджия и да получи подкрепа от Уран  Thinking Мисля, обаче, че страстите ще бъдат укротени и всичко ще завърши с хепиенд  Hug

Толкова точно ме уцели с това уточнение, че нямаше как да не се включа вече официално (следя ви от безкрайно много време)!
Аз, като една волски тъпелива пасивно-агресивна везна, вдигнах скандал на шефа си (и изобщо на фигура-авторитет в обкръжението си) за първи път през живота си (повече или по-малко скромните 25 години). И да, после всичко се уталожи.

Интересно ми е, ако има повече Везни тук, да споделят, как ви върви месеца? Колкото и да не са коректни масовите месечни хороскопи по сайтове и сайтчета, винаги е имало попадения, било то и съвсем абстрактни. Този юни обаче ме втрещи напълно - толкова кошмарен, напрегнат, изтощителен и конфликтен период отдавна не съм имала, а обещанията бяха уж за всичко по-хубаво отколкото можеш да си представиш.

Ето ми я наталната карта:

Това ми е било дереджето с транзитите вчера примерно:
Moon   Square   Venus   0.49   -138
Mercury   Trine   Sun   1.37   144
Venus   Sextile   Mars   1.29   163
Venus   Conjunction   Jupiter   2.03   382
Saturn   Sextile   Venus   1.08   158
Uranus   Square   Saturn   1.09   -57
Neptune   Square   Mars   1.56   -54
Neptune   Sextile   Neptune   1.59   40
Pluto   Conjunction   Saturn   3.51   123
Pluto   Conjunction   Neptune   3.05   83
Pluto   Sextile   Pluto   1.17   27

# 81
evenfall, добре дошла Hug

И аз съм Везна, но пък последното, което ще кажа за себе си е, че съм търпелива Laughing Blush И при мен юни нещо не върви по план Mr. Green , а очаквам и по-напрегнати дни  ooooh! Да идва юли и да се свършат мъките Laughing

# 82
  • в 1001-та нощ
evenfall  Hug благодаря, че сподели и се радвам, че бурята е утихнала Simple Smile

Конфликтите в общ план, според мен са от това, че Марс гони Слънцето в Близнаци. На ниското ниво е вербална агресия на Аз-а. Марс е агресивен, ползва енергия от слънцето и от Меркурий - управителя на знака близнаци - агресията може да е вербална  Peace

# 83
Извинявам се за идиотския въпрос, но кога ги чакаме да се разделят малко?  Laughing Много си права, точно за проблемна комуникация и вербална агресия става въпрос - двустранно е, с Овен се "блъскам" (като си говорим за Марс).

# 84
  • в 1001-та нощ
Ох .... имаш моето съчувствие  Hug

Марс се движи 2 пъти по-бавно от Слънцето и трябва да изостане, но ще пробвам да погледна, кога Слънцето ще има достатъчна  "преднина" Simple Smile

# 85
Благодаря ти, Алена!  Hug
Защо не споделиш направо откъде ще гледаш, за да не питам всеки път за всяка драма?

# 86
  • в 1001-та нощ
Погледнах ефемеридите за юни - към края на месеца - слънцето ще дръпне с 4 градуса преднина и би трябвало - примката да се охлаби Simple Smile

Ефемеридите ги гледам тук http://www.astro.com/swisseph/swepha_e.htm

Избираш си век, после година и гледаш кое тяло на какви градуси и в кой знак е Simple Smile и как се движат Simple Smile

Това, че транзитните Марс и Слънце са в съвпад - можеш да го видиш, ако направиш карта на транзитите или натална + транзитна карта  Peace Ще ти покажа една такава, но ще ми трябва време да я кача  Peace

П.П. Ето я:

# 87
Още веднъж благодаря!   bouquet
Точно ефемеридите ми трябваха, но не знаех, че се казват ефемериди и съответно не знаех какво да търся - пълен резил, знам.
Поне транзити знам какво са, но много ме обърква паралелното тълкуване на аспектите между планетите в момента и аспектите с наталната карта. Споделя ли ви се как се научихте да го правите без да ставате разногледи?

# 88
evenfall, аз не съм везни, но имах много близки впечатления от тяхната зодия напоследък. Много напрегнати, скандалджии, цупене и скандали за всичко. Така се държаха и двата представителя на зодията в последните седмици.

# 89
  • в 1001-та нощ
evenfall, аз не съм везни, но имах много близки впечатления от тяхната зодия напоследък. Много напрегнати, скандалджии, цупене и скандали за всичко. Така се държаха и двата представителя на зодията в последните седмици.

Нищо чудно двамцата - Марс и Слънце (транзитни) - да са споходили и наталните им Слънца   Twisted Evil Peace

Още веднъж благодаря!   bouquet
Точно ефемеридите ми трябваха, но не знаех, че се казват ефемериди и съответно не знаех какво да търся - пълен резил, знам.
Поне транзити знам какво са, но много ме обърква паралелното тълкуване на аспектите между планетите в момента и аспектите с наталната карта. Споделя ли ви се как се научихте да го правите без да ставате разногледи?

Просто имай търпение  Hug С времето информацията уляга и знанията си идват на мястото така, че да блуждаеш около данните, а да ги интерпретираш с лекота Peace

Общи условия

Активация на акаунт