Астрология - 7 тема

• 36 487
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Дами, днес в 17,05ч настъпва новолуние в Близнаци. После луната е в празен ход до 1,50ч на 17ти и преминава в Рак.
По-интересно е, че се образува съвпад на Луна, Слънце и Марс в Близнаци. Този съвпад образува секстили с Уран и Юпитер, а помежду си Юпитер и Уран образуват тригон.
Интересна конфигурация, не мислите ли?
Как бихте коментирали?

http://www.flagman.bg/article/81761
http://thepowerpath.com/moon-updates/new-moon-update-6-16-15/

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 09:30 от Пит

# 61
Дами, днес в 17,05ч настъпва новолуние в Близнаци. После луната е в празен ход до 1,50ч на 17ти и преминава в Рак.
По-интересно е, че се образува съвпад на Луна, Слънце и Марс в Близнаци. Този съвпад образува секстили с Уран и Юпитер, а помежду си Юпитер и Уран образуват тригон.
Интересна конфигурация, не мислите ли?
Как бихте коментирали?

http://www.flagman.bg/article/81761
http://thepowerpath.com/moon-updates/new-moon-update-6-16-15/

Това какво значи?

# 62
  • в 1001-та нощ
Пит  Hug аз, нали съм непоправим оптимист - веднага си преслушах моята картинка през тези аспекти - и по-рано ги гледах спрямо наталната ми карта и за себе си виждам само добри предпоставки  Hug

В общ план мисля, че има посока към освобождаване (Уран) и разширяване (Юпитер и растяща Луна), енергия (Марс и Слънце) да се направи промяната, продиктувана от подсъзнателни желания (Луна) и осъзнати решения (Слънце) Peace

Възможно е обаче - Марс да се изяви, като скандалджия и да получи подкрепа от Уран  Thinking Мисля, обаче, че страстите ще бъдат укротени и всичко ще завърши с хепиенд  Hug

# 63
А утрешният ден как ви се струва като за изпит ( шофьорски  Smile ) ?
Можех да избирам сряда или четвъртък, но избрах сряда.
Луната и двата дни е в Близнаци.

# 64
  • в 1001-та нощ
Хах, не мога да се изкажа по въпроса, но ти пожелавам успех и ще стискам палци  Hug

# 65
Сатурн вчера се е върнал в Скорпион  #Crazy  ooooh! Аз се чудя защо ми се скапа деня и ми се изсипа помия на главата  Crazy Ще е там до септемрви, с ретроградната Венера - Боже, опази  Praynig Praynig

# 66
Сатурн вчера се е върнал в Скорпион  #Crazy  ooooh! Аз се чудя защо ми се скапа деня и ми се изсипа помия на главата  Crazy Ще е там до септемрви, с ретроградната Венера - Боже, опази  Praynig Praynig

Точно снощи преди лягане си помислих какво ли се е случило, че беше толкова кофти ден. При мен беше ужасен,напрегнат, скандален.

Утре би трябвало да е добър ден за изпит.

# 67
# 68
Сатурн вчера се е върнал в Скорпион  #Crazy  ooooh! Аз се чудя защо ми се скапа деня и ми се изсипа помия на главата  Crazy Ще е там до септемрви, с ретроградната Венера - Боже, опази  Praynig Praynig

Точно снощи преди лягане си помислих какво ли се е случило, че беше толкова кофти ден. При мен беше ужасен,напрегнат, скандален.

Утре би трябвало да е добър ден за изпит.

И при мен беше така, много напрегнат и кофти ден :/ И лошото е, че ще е там до септември. Очертават се напрегнати месеци  Praynig

Стискам палци за изпита!  Peace

# 69
  • в 1001-та нощ
А при мен вчерашният ден бе чуден Simple Smile изпълнени с напрежение бяха предните дни  Blush

# 70
  • Сф
Аз малко със закъснение искам да се включа по две теми.

За родовите хороскопи. В рода на майка ми се раждат основно момичета и основно водни - Скорпиони и Риби - Слънце или Асц. Аз може би съм от малкото изключения (огнени Слънце и Асц), вероятно защото баща ми де що има планета, почти всичко е в Лъв. Но моите две девойки са си едната Скорпион, другата - Риби. Simple Smile

Пък за мъжете. Марс ми е в Близнаци. Никога нищо не съм имала с мъж Близнаци, не ги и харесвам. Но пък Девите винаги са ми били слабост, при това родени на близки дати, към края на зодията. Девата в моята карта е интерсептирана в 6 дом. И единственото ми обяснение е, че Слънцето в края на Дева прави трин към моето Слънце и секстил към Марс, които са в опозиция. Дори първият ми съпруг е роден в първия ден на Везни - същия аспект, само че с много широк орбис.

# 71
Благодаря ви за отговора и палците!  Hug

Родово забелязвам само по линия на Скорпиона.

Майка ми е Скорпион, с Меркурий, Венера и Сатурн в Скорпион. Баща ми е с Асц и Марс в Скорпион, брат ми с Луна в Скорпион, на мен Слънцето ми е в 8-ми дом, Сатурн и Плутон в Скорпион, както и Южния възел.

# 72
И аз не мисля, че в предложената от Нежност закономерност има нещо вярно. Родителите ми са Водолей, аз съм воден знак.

Мъжът ми е въздух, аз вода имаме огнени деца.

Съгласна съм, че има закономерност в унаслядяването на някои аспекти.
Баща ми и аз имаме Луна в Риби. Баткото, баща ми, и таткото имат Марс в Рак. Всички сме с водни Луни, това на първо четене.

Анирам, не съм казала, че примерите, които посочвам са достоверни Peace 
Аз също имам приятели Водолей ( и мъжът, и жената) , а детето им е Скорпион. Познавам и баща Земен знак, майка Огнен, а детето е "Въздух" Laughing  Друг реален пример е за родители Земя и Вода с деца Въздушен и Земен знак.
Ким Кардашян е Везни, мъжът й - Близнаци, а детето също е въздушен знак - Близнаци.

Както и Грийн спомена наследствеността се вижда в хороскопа на човек ( разположението на Слънце, Луна или Асцендент ) , но на мен ми е по-любопитно  Blush "стихийната закономерност" между поколенията.
Аз съм въздушен знак с Асц. Риби, сестра ми е воден знак с Асц. Дева. Майка ми е земен знак, баща ми - въздушен.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Много благодаря!   bouquet

# 73
дааа, и стихийната е интересна.

При нас е следното, много интересно. Майка ми е Скорпион, баща ми Риби ( все водни ). Аз съм Овен, брат ми Лъв ( огнени ). Луните и на двамата обаче са ни водни ( моята Риби, неговата Скорпион ). Съответно моят мъж е Лъв, а на брат ми жената е Овен. Grinning Племенницата ми също е Овен.

А Шакира и Пике, и двамата са Водолей ( родени на една и съща дата ) и двамата им сина също са Водолей. ( не са близнаци ).  Crazy

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 17:02 от Lightworker

# 74
  • София
Не знам дали има зависимост ама в моето семейство няма едно огнено слънце. Бабате ми са въздух и вода, дядо ми земя, другия дядо не го помни майка ми кога е роден Sad лелите ми са земя, майка ми и баща ми въздух и земя, аз и брат ми земя и вода, едните пратовчеди са вода, другите земя и вода. 2 риби, 1 скорпион, 2 рака, 3 деви, 3 козирога, 1 близнак и 1 водолей. Интересното е че като стихийност сме въздух или вода или и двете, Огъня е ясно че не е силен, но  и земята не е дори и при земните Слънца, което е същото и за моята карта  Mr. Green
Повечето от нас имаме тао квадрати с луна и сатурн участващи, но при тях за разлика от при мен участва и венера хахах  Joy
Този Сатурн пак всички ни е побъркал  ooooh! някой да знае към колко часа се е настанил в Сатурн  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт