Астрология - 7 тема

• 36 543
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
За разболяването - може би има предвид, че меркурий в 6 дом е в Риби - в изгнание  Thinking А за 4 дом - освен това, което написах - върхът му е в стрелец  Peace

Аз, без да съм опитен и именит астролог и като се има предвид, че съм толкова начинаеща, че надничам, за да видя първото стъпало  Joy hahaha Честно казано - не би ми хрумнало да направя такова зловещо предположение.

Бих разгледала по-скоро смяна на дома в търсене на стабилност, вероятно учене навън и това би могло да провокира тази промяна - да отидеш да учиш в чужбина и там да останеш, например. И при тези обстоятелства да те устройва меркуриев тип работа  Peace Динамична, свързана с езици, реклама, търговия и т.н.

Промяната пак може да е и завръщане тук, а тук можеш да работиш и с чужденци  Peace

Разбира се - това е само на база натална карта и конфигурацията, която описах  Peace

Разбира се, мога да опитам да погледна и транзити и прогресии, а нивото ми ясно какво е  Blush (под първото стъпало  Laughing )

# 136
Много ще съм ти благодарна!   bouquet

Просто ми е мъчно да знам, че едва ли не само лошо ме чака ако се прибера в държавата си.
Иначе, аз съм учила в чужбина доста време. И след това си останах в страната, в която завърших-така е. За работата, там имам трудности все още, определено не са били динамични и кой знае колко развиващи се, но ми казаха, че след СВ това щяло да се промени и да направя добра кариера. Но за другото... Идея си нямам защо е така :/ И затова всеки път питам, защо ме чакат само лоши неща ако се прибера в България?  Praynig

Знам, че се определяш като начинаеща, но при мен имаш много точни попадения!  Hug

# 137
  • в 1001-та нощ
Вероятно астрологът е видял, че прогресивните слънце и Меркурий са в 8 дом, заедно с транзитния Уран  Thinking А по-късно в рамките на година там ще влезе и прогресивната Луна.

Твоят 6 дом се управлява от Уран  Rolling Eyes Иначе самият 6 дом е чист от към прогресивни и транзитни тела само Нептун е останал и до година ще го напусне  Peace

Предполагам астрологът е правил изводи на база това, че управителят на 6 дом транзитира в 8 дом, бавен е и няма да напусне бързо. А има струпване и на прогресивни Слънце, Луна и Меркурий, който радикално е в 6 дом  Thinking

Действително прогнозата, което си получила е стресираща и аз на твоя място бих обсъдила ситуацията и с лице, което се занимава с медицинска астрология  Rolling Eyes Иначе мислейки за това с тревога - изпращаш такива сигнали до вселената и го провокираш  Rolling Eyes

Аз не знам какво бих ми казал въпросния астолог с Венера в изгнание в 8 дом и Луна в шести  Mr. Green  Преживяла съм новината, че ми остава 1 година живот - с рак на шийката на матката - е жива съм, че и 2 деца имам  Grinning Вярно, с рискови бременности, но все пак  Hug Понеже на 6 месеца се изследвам - още 2 пъти съм имала ужасяващи резултати, обаче се оказа грешка  Blush

Консултирай се отново  Peace и с медицински и с обикновен астролог  Blush

# 138
Вероятно астрологът е видял, че прогресивните слънце и Меркурий са в 8 дом, заедно с транзитния Уран  Thinking А по-късно в рамките на година там ще влезе и прогресивната Луна.

Твоят 6 дом се управлява от Уран  Rolling Eyes Иначе самият 6 дом е чист от към прогресивни и транзитни тела само Нептун е останал и до година ще го напусне  Peace

Предполагам астрологът е правил изводи на база това, че управителят на 6 дом транзитира в 8 дом, бавен е и няма да напусне бързо. А има струпване и на прогресивни Слънце, Луна и Меркурий, който радикално е в 6 дом  Thinking

Действително прогнозата, което си получила е стресираща и аз на твоя място бих обсъдила ситуацията и с лице, което се занимава с медицинска астрология  Rolling Eyes Иначе мислейки за това с тревога - изпращаш такива сигнали до вселената и го провокираш  Rolling Eyes

Аз не знам какво бих ми казал въпросния астолог с Венера в изгнание в 8 дом и Луна в шести  Mr. Green  Преживяла съм новината, че ми остава 1 година живот - с рак на шийката на матката - е жива съм, че и 2 деца имам  Grinning Вярно, с рискови бременности, но все пак  Hug Понеже на 6 месеца се изследвам - още 2 пъти съм имала ужасяващи резултати, обаче се оказа грешка  Blush

Консултирай се отново  Peace и с медицински и с обикновен астролог  Blush

Аленка, благодаря ти   bouquet

Но за съжаление пак не ми става ясно, това какво общо има с държавата?  newsm78
Така разположени, прогресивните планети в 8Д говорят за болести? И това евентуално може да се избегне ако не съм в България?  #Crazy
Миналата година, когато за първи път се консултирах с астролог, ми каза, че като цяло здравословно съм добре, с изключение на някои неща, които не са толкова страшни. За нищо друго по-специално не ме е предупредил

# 139
  • в 1001-та нощ
Мисля, че предлага смяна на страната поради това, че управителя на 6 дом (болести) Уран е радикално в 4 дом (родината) и транзитира в 8 дом (смъртта).  Това е много грубо написано, но за да хванеш нишката. А животът не е само черно-бял, има нюанси. Домовете не значат само това е скобите  Peace

Уран сам по себе си е носител на радикалната промяна  Peace Но след толкова години зад граница, радикална промяна би било и да се върнеш  Peace

Аз 4 дом го свързвам с личното усещане за покой, щастие, там, където се чувстваш в своя дом-крепост  Peace За мен дълги години това беше, когато съм на път. Събуждам се на ново място, да спя в хотел, мириса на тези чаршафи и т.н. Това е било личното ми усещане за щастие  Peace Изобщо в годините от 16 до 31 съм снемила множество градове, квартири и т.н. Докато не взех решение да се установя - осъзнато  Peace

6 дом не са само болестите - това е ежедневната рутина, усилията, които правим, работата, която ежедневно извършваме, за да сме здрави и осигурени - физически и материално  Peace

8 дом не е просто дома на смъртта  Stop Stop Stop Това е мястото за промяна, когато нещо приключва, за да започне по нов начин. Както Плутон трансформира и имаш усещането, че умираш, а всъщност се раждаш наново  Peace

Така погледнато и при положение, че дълго си била навън, аз няма да се учудя, ако се върнеш  Peace

# 140
Мисля, че предлага смяна на страната поради това, че управителя на 6 дом (болести) Уран е радикално в 4 дом (родината) и транзитира в 8 дом (смъртта).  Това е много грубо написано, но за да хванеш нишката. А животът не е само черно-бял, има нюанси. Домовете не значат само това е скобите  Peace

Уран сам по себе си е носител на радикалната промяна  Peace Но след толкова години зад граница, радикална промяна би било и да се върнеш  Peace

Аз 4 дом го свързвам с личното усещане за покой, щастие, там, където се чувстваш в своя дом-крепост  Peace За мен дълги години това беше, когато съм на път. Събуждам се на ново място, да спя в хотел, мириса на тези чаршафи и т.н. Това е било личното ми усещане за щастие  Peace Изобщо в годините от 16 до 31 съм снемила множество градове, квартири и т.н. Докато не взех решение да се установя - осъзнато  Peace

6 дом не са само болестите - това е ежедневната рутина, усилията, които правим, работата, която ежедневно извършваме, за да сме здрави и осигурени - физически и материално  Peace

8 дом не е просто дома на смъртта  Stop Stop Stop Това е мястото за промяна, когато нещо приключва, за да започне по нов начин. Както Плутон трансформира и имаш усещането, че умираш, а всъщност се раждаш наново  Peace

Така погледнато и при положение, че дълго си била навън, аз няма да се учудя, ако се върнеш  Peace

Боооже  Laughing, каква била работата .....
Така де, смешно, смешно, колко пък да ми е смешно  Crazy

Много ти благодаря, Аленка! Мисля, че сега разбрах какво имаш предвид. Май положението наистина не е много добро относно мислите ми за завръщане към родната страна.
Не съм взела такова решение, приятелят ми го обмисля, защото му предложиха хубава работа. Аз все още спирам тази инициатива, до една степен и заради казаното от астролога.

Само още нещо да попитам, това ВИНАГИ ли ще е така? Т.е. винаги ли ще я има тази опасност или просто докато Уран ми транзитира в 8Д?
М/у другото Уран колко години стои в даден знак?  Praynig

# 141
  • в 1001-та нощ
4 градуса на година изминава, бавен е, а при теб му остават 10-11 градуса, като се имат предвид и ретроградните движения - сега погледнах - през 2019г минава в 9 дом  Peace

Но не може да се промени това, че управлява 6 дом и че радикално е в 4 дом  Peace

Ако само тази прогноза те спира да се върнеш - консултирай се пак - особено с астролог с познания по медицинска астрология или просто с добър астролог  Peace. Аз само предполагам - по каквото виждам с моите знания.

# 142
4 градуса на година изминава, бавен е, а при теб му остават 10-11 градуса, като се имат предвид и ретроградните движения - сега погледнах - през 2019г минава в 9 дом  Peace

Но не може да се промени това, че управлява 6 дом и че радикално е в 4 дом  Peace

Ако само тази прогноза те спира да се върнеш - консултирай се пак - особено с астролог с познания по медицинска астрология или просто с добър астролог  Peace. Аз само предполагам - по каквото виждам с моите знания.

Благодаря ти, Аленка!   bouquet

Ами не е само това причината, но може би това е главното  Sad
Ако взема такова решение ще се консултирам с медицински астролог, както предлагаш, за да видим какво ще ми каже.
След като 'опознах' донякъде Уран, взех да изпитвам симпатии към Сатурн - поне той ти дава някаква сигурност и борбеност, а Уран всичко разваля и то неочаквано и главоломно  Tired

Хората с Уран в 7Д сигурно са обречени, сключат ли брак, отиде ...  ooooh!
Върл противник съм на този Уран вече, край  Stop

Човек да го е страх да се прибере в родината си, това ако не е зла участ Sad  Praynig

# 143
  • в 1001-та нощ
Ееееее, не е толкова черен Уран  Stop Stop Stop Stop Той е носител на прогреса също, промените, които носи може да са за добро  Peace Името му означава "небе" и е баща на Сатурн   Hug

Я прочети повече за него в скрития текст:

Скрит текст:
Господар  Водолей и 11-ти дом
Обител: Водолей
Изгнание: Лъв
Екзалтация: Скорпион
Падение: Телец

Орбита 84 г. [ексцентрична орбита]; във всеки знак седем години;

4 градуса / година; 42 "/ ден

Революция: 10 часа и 45 минути; Диаметър: 29 000 мили
Разстояние от Слънцето: 1,800 милиарда мили; 5 луни; 5 пръстена
Поляците на 98 градуса ъгъла; Ротация от Изтока към Запада [обратно на другите планети]
Температура -300 градуса F.; Цвят- зеленикав

Мъжествен; студен; сух; електрически; магнитен; безплоден

Открит на 13 март 1781 г. от Уилям Хершел

Името Уран ( означава "небе")

В митологията  е баща на Сатурн

Господар на: долната част на краката [глезените и прасците], електричеството, организма, нервните състояния [спазми, напрежение], кръвоносната система, хипофизната жлеза и аурата.

Също господар на Астрологията, окултизма, изобретенията, космическите пътешествия, електричеството, електрониката, магнетизма, въстанията, революциите, научната фантастика, лъчите, светлината, вдъхновението, противоречията, непознатото,  възраст -70-84 г. число- 4

Уран се нарича "събужда" и "Реформаторът". Той представлява вратата между съзнателното и несъзнателното.

Неговата функция е да бъде катализатор; Най-високите му стойности са свобода и индивидуалност.

Дома където е поставен  в рождената карта показва, къде може да претърпите промени, резки обрати и така да се нарушат условията на живот.

Някои ключови думи, описващи Уран: прогресивен, ориентиран към бъдещето, неконвенционален, радикален, състрадателен, алтруистичен, хуманитарен, оригинален, творчески, решителен, рязък, внезапен, неочакван, индивидуалистичен, безличен, проницателен, съобразителен, идеалистичен, ексцентричен, непредсказуем, безотговорен, хаотичен, разрушителен. Прозрение, изобретение, пробив. Освобождение, събуждане. Идеали и стремежи.

Ретрограден Уран показва силно субективно желание за свобода и промяна; трудности в изразяването на вътрешната индивидуалност; преоткриване или подновяване на идеи от миналото; опит въз основа на кармичен или социален проблем, за да се превърне в безсъзнателно. Също и реформа на представата, че е в полза на обществото или човечеството.

# 144
Така е, Аленка, но като цяло мнението ми за него не е добро  Tired  Crazy

Прекалено ми е мрачен и непредвидим, знам, че е баща на Сатурн.   Hug
АЗ, най-много обичам Юпитер - позитивен, благ, добронамерен. Де да можеха всички планети да носят само добро, независимо от тяхното разположение  Tired  Praynig

# 145
  • в 1001-та нощ
Щеше да ни е скучно и щяхме за се заблатим от пиршества  Blush

Нали виждаш, че с влизането в 9 дом - Уран ще бъде в съвпад с наталния Юпитер, а след това идва ред на Венера  Peace Въртят ми се едни мисли  Grinning Има време до тогава, разбира се   Hug

# 146
Синът ми има черна луна в 4эдом в Стрелец, когато му чете картата А. Вотей ме посъветва да пътува колкото си иска в чужбина, но не трябва трайно да имигрира. Може да живее извесно време в чужбина, но не с идеята там да му е дома
 Адриана питай си астророга дал ти подобен съвет. Или друг негов колега

# 147

Нали виждаш, че с влизането в 9 дом - Уран ще бъде в съвпад с наталния Юпитер, а след това идва ред на Венера  Peace Въртят ми се едни мисли  Grinning Има време до тогава, разбира се   Hug
Права си, но няма лошо да си мечтая. Grinning Какви мисли те осениха, дано поне са хубави, хаха Grinning

# 148
И щяхме да надебелеем.  Twisted Evil

# 149
Ехо! Здравейте, мацки! Аз бях малко на море, завърнах се, видях, че сте изписали темата...и забравих. и последните дни си седя и чакам известия Simple Smile)))

ще се върна малко назад, ама много сте изписали, а аз имам въпросиии Simple Smile))

не разбрах какво е това, че рожденият ти ден настъпва по различно време всяка година? това важи само ако сменяш мястото или и по принцип?

ани рам, изписването на темата не зависи от това от кого е пусната, просто така се случи Simple Smile освен ако не приемем, че е взела от мен стрелческа бъбривост Laughing Laughing Laughing
а кои са двете педиатрични светила в София?

алена, като писа, че си се скъсвала от бачкане, за да имаш това, което искаш се замислих, че в моята карта има само едно каре (от съвпада Юпитер/Сатурн към Марс) и всичко ми е даром. за нищо не съм се трудила усърдно. всичко идва с късмет и без много усилия, даже съм забелязала, че когато много трябва да се напъвам за нещо не се получава, накрая винаги се оказва, че не е моето нещо. но според мен това ме е направило и малко, как да кажа, ленива. не съм борбена личност, просто не ми се е налагало да бъда. усмихвам си се и всичко се нарежда Simple Smile

нежност, при моите деца виждам връзка само с баща им. мм е с луна в козирог и дъщеря ми е козирог. той е с асц дева, синът ни е дева с луна в дева. а от мен - нищо не са взели, ама как една мижава планетка няма от мен. между другото това е видно и на външен вид - и двамата са копия на мм,  аз съм само "ксерокса", дето ги отпечатва Laughing
интересно е и друго - ние с мм сме огнени зодии, децата са земни. моите родители също са земни знаци и двамата. като наталните карти на баща ми и дъщеря ми са с еднакви асцендети и разположение на домовете.

алена, малкият със сини очи ли е? нептун в риби на асц често дава такава визия, затова питам.
и мина ли операцията? или предстои този петък?

ани, грийн, съжалявам за загубите ви Sad дори не мога да си представя какво ви е Sad

алена, тази карта с изгнание, падение и т.н. на планетите е супер полезна!

адриана, много спирепа прогноза. на мен лично ми звучи прекалено крайно и като човек с 4 планети в 4 дом съм винаги ЗА връщането към корените. та, според мен иди на друг хороскоп и го питай конкретно за това, наистина звучи крайно.

Общи условия

Активация на акаунт