Астрология - 7 тема

• 36 589
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
Не познавам човек със стелиум от трите тела, но познавам един със съвпад на Венера и Слънце в Овен - под управлението на Марс и двама със съвпад на Венера и Марс в Овен - един мъж и една жена  Peace И тримата познавам доста добре и са ми сред най-близките хора. Освен наблюденията, които имам - доста и съм се интересувала, защото са белязали живота ми и изследвам взаимодействието  Simple Smile

Бих казала, че очаквам човек със стелиум Слънце, Венера и Марс в Лъв да е самовлюбен и да има усещане за самодостатъчност - като едно завършено цяло. Другите мога да бъдат публика и да го аплодират. Харизматична личност, жадна за още внимание и потвърждения, че е в превъзходство над другите.

Много търси любовта и иска да се влюби, но за жалост - няма достоен екземпляр на хоризонта и какво му остава, освен да се влюби в себе си.  Blush

Да питам за едни ленти - ровичках се в Зета и качих на картата:

belt of terms
belt or decans
belt of moon maisons

Второто са управителите на декадите, а другите как се превеждат на български? Вто каринка - в зелената лента - три по-тънки:

# 466
Сашо Диков е със стелиум Слънце, Венера и Марс в Лъв. Обичат да ги галят по гривата Simple Smile, да им праввят комплименти, обичат също жените и любовта.
А от какво са недоволни от астрологичните консултации от Оксана? Прогнозите ли не са им били точни?

# 467
Алена, предполагам, че става въпрос за лунните стоянки: http://redjail-stars.blogspot.com/2014/02/blog-post_24.html

За изгорена Венера (съвпад Слънце с Венера)неведнъж е ставало въпрос в темата. Общо взето не могат да намерят щастие в любовта/брака, но затова пък им се отдават изкуствата например.

# 468
  • в 1001-та нощ
Greene  Hug благодаря - точно това е за луната - аз намерих инфо на английски, но нямах идея какво понятие се използва е на български Simple Smile

Дано някой се включи и за първия кръг - belt of terms, вторият ще е с декадите Simple Smile

Сашо Диков е със стелиум Слънце, Венера и Марс в Лъв. Обичат да ги галят по гривата Simple Smile, да им праввят комплименти, обичат също жените и любовта.
...

Това пасва на моето предположение Simple Smile напълно Simple Smile Още повече се е женил за "най-красивата" и в крайна сметка продължава сам ....

# 469
Greene  Hug благодаря - точно това е за луната - аз намерих инфо на английски, но нямах идея какво понятие се използва е на български Simple Smile

Дано някой се включи и за първия кръг - belt of terms, вторият ще е с декадите Simple Smile

...

Това пасва на моето предположение Simple Smile напълно Simple Smile Още повече се е женил за "най-красивата" и в крайна сметка продължава сам ....
[/quote
Той в момента не е сам.  Сбъднаха ми се предположенията за него. Юпитер в момента е в лъв и е много успешен период за лъвове, а луната му е в дева - от септември юпитер влиза в дева, дава удовлетворение в емоционален план. Simple Smile

# 470
  • в 1001-та нощ
Е, аз нямах предвид да отиде в манастир  Mr. Green Пък и нали някой трябва да глади козинката  Laughing

# 471
Но ми беше интересно, самият съвпад на Слънце, Венера и Марс и то в Лъв, дава ли допълнителна очарователност или само в моите очи е така  Joy

Слънцето е егото. Венера се свързва с красивото, Марс е привличане, сексапил. Човек с такава конфигурация може да е много привлекателен, особено ако Венера и Марс са в съвпад. Някоя от двете планети ретроградна ли е ?

Наричат се терми.

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 20:42 от СлънцеЛуна

# 472
  • в 1001-та нощ
Благодаря, СлънцеЛуна   bouquet Отивам да търся информация  Hug

# 473
  • София
Искам да ви питам какво може да се очаква от транзитен Сатурн в съвпад с натален Уран в 11 дом в Стрелец. Очаквам го да се случи през ноември.

# 474
Искам да ви питам какво може да се очаква от транзитен Сатурн в съвпад с натален Уран в 11 дом в Стрелец. Очаквам го да се случи през ноември.
Дай малко повече информация - какви аспекти, имат Сатурн и Уран в нат. карта. Господарите им, кои домове управляват?! Rolling Eyes

# 475
Ц, само Уран му е ретрограден. Сигурно е самовлюбен, все пак е Лъв, но не повече от други Лъвове, които познавам. По-скоро се забелязва лесно омайване на жените, защото не е арогантен. Иначе определено има проблем с трайното обвързване 😄😄😄 Благодаря ви много за отговорите, аз съм отскоро в темата и не съм от най-начетените, но работя по въпроса.  Peace

# 476
  • София
Дай малко повече информация - какви аспекти, имат Сатурн и Уран в нат. карта. Господарите им, кои домове управляват?! Rolling Eyes
Наталният Сатурн ми е в съвпад с МС и Марс в Скорпион. В радикса с Уран няма никакви аспекти. И между другото не знам дали е от особено значение - аз съм Рак с асцендент Козирог / на който управител е Сатурн/.

# 477
Наталният Сатурн ми е в съвпад с МС и Марс в Скорпион. В радикса с Уран няма никакви аспекти. И между другото не знам дали е от особено значение - аз съм Рак с асцендент Козирог / на който управител е Сатурн/.

Всичко е важно - знаци,домове,аспекти,господари...
Ще си своеволна и самоуверена....отворена към бъдещето.Може да имаш/срещнеш по-възрастни приятели,към които чувстваш голяма отговорност.

# 478
marbeq  Hug много хубав пример  Peace

Уран ми е много интересен напоследък  Peace При мен обхожда 1 дом - от доста време, че ми е  голям Simple Smile Ще влезе във 2 дом с тригон към наталното ми слънце чак след 4-5 години, ама има време до тогава Simple Smile.

Миналата година премина над Юпитер - в опозиция на Плутон - след раждането на второто ми дете. Сега са на 5 градуса разстояние и прави секстил към Марс Simple Smile Свързвам го с промяната, прогресивното лечение на челюстта. Иначе не отчитам нещо друго особено. А аспектът е дълъг. Очаквам енергия за прогрес, но не мога да кажа, че усещам кой знае какво. Може би заниманията в темата - май станаха вече 2 месеца - откакто ми е интересно Wink

Позаиграх се малко с тригона къмслънцето - загледах се, че няма да е само това Simple Smile

Интересно ще бъде - Уран в тригон със Слънцето (10 дом) и квадрат със Сатурн (5 дом).
Юпитер на МЦ.
Меркурий и Нептун на Асцендента - в тригон с Венера.

Но ... да не надничам толкова напред Simple Smile

А при ММ изпитанието е голямо - в 12 дом прави съвпад с натални слънце и венера, както и квадрат с  плутон Sad тормозът ще е дълъг Sad

Алена,много напред отиде във времето.... newsm78
Тр. Юпитер другия месец като влезне във Дева къде ще те приземи / в кой дом?! Laughing
Ако имаш желание сложи някоя снимка от цветната ти градина   bouquet

# 479
  • София

Всичко е важно - знаци,домове,аспекти,господари...
Ще си своеволна и самоуверена....отворена към бъдещето.Може да имаш/срещнеш по-възрастни приятели,към които чувстваш голяма отговорност.
Благодаря за отговора. Точно в този период очаквам да приключи работата ми по заместване и се чудех дали този транзит ще има отношение.

Общи условия

Активация на акаунт