Астрология - 7 тема

• 36 554
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Lailah, забравих да вметна.
Без скандали е много по-добре! Моите всички приключват с много скандали и драматизъм, така че да няма никакъв шанс да се оправят нещата. След момчето, за което казах, че се подминаваме в момента, света ми се сгромоляса, имах чувството че ще умра. И най-лошото-чувствах се виновна! Чувствах, че аз съм причината да си тръгне. Плаках с дни, обвинявах се месеци наред, отслабнах с 10кг, заприличах на вейка и защо? За да дойде ден, в който като се видим на улицата, единия да пресече, за да отиде на другата Simple Smile

# 556
  • София
При мен последната раздяла беше при сатурнов възврат в 8 дом имаше и съвпад с Плутон и квадрат към слънце, луна и асцендент на транзитния Сатурн, и заедно с него транзитен уран опозиция Марс. Агонията продължи около година, когато почна да се раздалечава Сатурн от квадарата с Венера и Меркурии си отдъхнах. Сега Плутон се е засилил към слънцето, Уран още си седи като допълнение на Т-квадратите ми до кръст, и 2019-20 Сатурн и Плутон заедно ще купонясват над Слънцето ми правйки наспрегнати аспекти с повечето планети в натала  ooooh! Поне Уран ще се е разкарал  ooooh!

Адриана ние на раздяла се караме, преди това не се караме, както се сещаш разделите не са иницирани от мен  Rolling Eyes аз като ме афектира нещо реагирам много крайно и драматично (едва ли с тази карта това ви учудва) и мен никой от бившите ми не ме поздравява, този с брака го бях срещнала във Фантастико, понеже няма тротоар на който да отиде си обърна главата в страни  Mr. Green

# 557
При мен последната раздяла беше при сатурнов възврат в 8 дом имаше и съвпад с Плутон и квадрат към слънце, луна и асцендент на транзитния Сатурн, и заедно с него транзитен уран опозиция Марс. Агонията продължи около година, когато почна да се раздалечава Сатурн от квадарата с Венера и Меркурии си отдъхнах. Сега Плутон се е засилил към слънцето, Уран още си седи като допълнение на Т-квадратите ми до кръст, и 2019-20 Сатурн и Плутон заедно ще купонясват над Слънцето ми правйки наспрегнати аспекти с повечето планети в натала  ooooh! Поне Уран ще се е разкарал  ooooh!

Адриана ние на раздяла се караме, преди това не се караме, както се сещаш разделите не са иницирани от мен  Rolling Eyes аз като ме афектира нещо реагирам много крайно и драматично (едва ли с тази карта това ви учудва) и мен никой от бившите ми не ме поздравява, този с брака го бях срещнала във Фантастико, понеже няма тротоар на който да отиде си обърна главата в страни  Mr. Green
Аз само с първия се поздравявам ако се засечем, не се държим като идиоти с него, но за приятелство и дума не може да става.
Ами за съжаление колкото и да го мислим и да се самосъжаляваме, няма как да променим нещата. Като има нещо да се случва, то си се случва, независимо дали го искаме или не. Просто дано ударите не са толкова тежки и по-лесно преодолими. Всеки има трудни аспекти, на никой не му е лесно всичко, просто при различните хора уроците са различни.   Embarassed

# 558
  • Sofia
Ади, Ляйля, прочетох ви и ви разбирам чудесно  Hug  кураж, момичета! Вижте какво ви писа Аленка за Плутон и за Слънцето. Наистина действа много успокояващо...

Какво да кажа аз?  Embarassed  Ами... с ММ се запознахме в началото на 1997, и двамата млади-зелени, влюбихме се от пръв поглед, дето се казва. Връзката ни скоростно се разви. Имаме много различни характери и темпераменти, но някак и двамата се чувстваме страшно свързани един с друг. Много бързо заживяхме заедно, още през 1998. 2003 се оженихме, 2004 ни се роди дете. Имали сме доста конфликти и катаклизми в отношенията си, но сме ги преодолявали винаги. Имали сме и няколко раздели, но са били краткотрайни и отново сме се връщали един към друг. Началото на 2010 той предложи раздяла, която може би щяла да доведе до развод... аз - ето така  Shocked - наистина ми дойде като гръм от ясно небе - неговото предложение дойде след доста спокоен и мирен според мен наш период. Едва 11 дни по-късно той вече ме молеше да се върна... но нещо се беше пречупило трайно в мен... тъкмо свиквах да живея без него... както и да е, върнах се след около месец яко срещи и увещавания. И така я карахме на приливи и отливи, до декември 2012, когато този път аз кривнах от пътя  Embarassed  - след 16 години напълно вярна и отдадена на този мъж, аз хлътнах по друг  Embarassed , влюбих се, изневерих и веднага предложих развод. Януари 2013 поисках развода, март бяхме написали споразумението по взаимно съгласие, април вече бяхме официално разведени. Може да се каже, че за 10-годишнината от сватбата ни си подарихме развод  Laughing  нямам думи... Следва горчиво разочарование от другия и връщане обратно при бившия съпруг. Следва разочарование и от моя бивш настоящ, и през октомври отново забягнах  ooooh!  Следва горчиво разочарование, болка, сълзи, от нов партньор. И накрая, след толкова много перипетии и промени, през март 2014 година се върнах при ММ, пак по негова молба и настояване. Оттогава насам си се гледаме, гледаме си заедно детето и дома. И се опитваме и опитваме и опитваме да се нагаждаме един към друг. Как пък за толкова много години заедно не се научихме вече да бъдем безпроблемно заедно?!  Rolling Eyes

Нарочно ви разказах толкова подробно някои лични неща. Как ви се струва такова лъкатушене  newsm78  На какво в картата ми може да се дължи това? /родена съм на 1 март 1978, в София, в 23.45 часа, а той - 6 февруари 1976, в София, в 22.30 часа/

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 16:45 от vihrogonche

# 559
Нямам време да чета какво сте писали.
Адриана 11, това значи ли, че си на 11 число родена?
Обикновено се нарича царско число, но е трудно, хората трябва да правят компромиси и намерят баланса.
Трудна обстановка за пътуване, сигурно е започнала от днес, не от 14.07.
Пътувах с децата от провинцията, минавах 10 км през планината, път със завои, и пред мен гтир, който кара с 20км, 10 км никакъв шанс да го изпреваря, направи задръстване.
Малкият през цялото време ми мрънкоти да съм изпреварили тира, аз бях първа кола след него, но аз не съм човек на рисковете. Поизнервихме се всички, някои шофьори рискуваха, но няма видимост, завои, лоша работа.

# 560
  • Sofia
Не зная за Ади, но аз съм с лично рождено число 11, защото 01+03+1978 = 29 = 11. Зная, че е царско и доста съм чела за него. Нумерологията също ми е много интересна наука.

# 561
aniram*, не съм родена на 11 число.
Личният ми път е с вибрация 1, в момента съм в лична година 9.

# 562
Вихрогонче, имах предвид дали си роден на 11 число от месеца, не за пътя. Различно е.
Ами в година под знака на 9 е нормално да се случват подобни неща, т.е. ще устоят само отношенията, които ще продължат и в следващият 9г. цикъл, сега се разкарва всичко старо.

# 563
  • София
Вихрогонче, да кажа първо че аз съм още много боса но за практика погледнах първо твоята карта.
Та У7 - Венера в 4 дом това супер, ама Венерата ти съвпада със слънцето, планетите близо до слънцето нали се водят изгорени: http://www.astrolada.com/sun-conjunct-venus-combust-venus
Отделно У7 - планетата на любовта учатват в тригон със Уран и Марс, марс управлява Уран но пък е слаб в падение - мисълта ми е че при този тригон планетите си влият и според мен Уран е много добре поставен та непостояннството му се придава на Венера. Отделно Венера отива към Юпитер - това води до желание за разнообразие и изобилие. Може би и луната в игривя Стрелец също има заслуга  Thinking
А Скорпион на Асцендента. Имаш  и  много вода и огън, това би трябвало да те прави много чувствителна и емоционална и избухлива, но липсва земята, нещото което да те направи по постоянна, а и въздуха ти е по-малко сравнение с първите две той също би могъл да ти постя леки спирачки (спирането да премисляш пак е спиране). Другото което прави впечатление е че си mutable - лесно се адабтираш, вървиш добре с промените, явно и за това ти се случват а може би ги и търсиш.

Аз като една задръстена коза не бих направила всичко това, основно не бих се върнала ама аз търпя до последно, писне ли ми значи ми е писнало. Виж ретро Водолейската Венера ме скандализира от време на време (по-скоро младежките години) ама с нея са моментни нещата .

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 17:37 от Lailah

# 564
Алена,  Hug търпение доколкто ти е възможно, повярвай ми и на него не му е лесно. При мен действието се развива в 9ти дом. Освен че Уран беше в точен съвпад със слънцето ми и Венера (сега поотхлаби хватката, но ще бъде ретрограден скоро, та се подготвям Simple Smile), прави опозиция с наталния ми Уран. Усетих го като силна вътрешна неудовлетвореност към начина ми на живот и по скоро към това с което се занимавам. Та се оформи в главата ми идея да се преквалифицирам и да започна от нулата нещо мое си. Тези вътрешни борби ме изнервиха доста и за да не тормозя себе си и друите започнах да тичам Simple Smile. Освен това нужата от високо адреналинни преживявания също се засили много, взех да планирам разни пътувания (не туристически). Мисля, че и квадратурата на Уран с Плуто също налива масло в огъня. В кой дом при ММ се случва този съвпад?

# 565
Вихрогонче, имах предвид дали си роден на 11 число от месеца, не за пътя. Различно е.
Ами в година под знака на 9 е нормално да се случват подобни неща, т.е. ще устоят само отношенията, които ще продължат и в следващият 9г. цикъл, сега се разкарва всичко старо.
Ами Ани, проблема е, че при мен тези неща се случват от години, не е само тази. Миналата година под номер 8 ми беше горе-долу силна в някои отношения. Тази също има положителни неща, но ще видим, както казваш, още има за чистене.

# 566
8 трябва да е силна материално.
Децата ме чакат на вратата, изчезвам

# 567
8 трябва да е силна материално.
Децата ме чакат на вратата, изчезвам
Не, за материално положение не бях много на ниво. Лични финанси имах малко, напълно недостатъчни.
Хубав ден, не карай децата да чакат.  Peace

# 568
Ади, Ляйля, прочетох ви и ви разбирам чудесно  Hug  кураж, момичета! Вижте какво ви писа Аленка за Плутон и за Слънцето. Наистина действа много успокояващо...

Какво да кажа аз?  Embarassed  Ами... с ММ се запознахме в началото на 1997, и двамата млади-зелени, влюбихме се от пръв поглед, дето се казва. Връзката ни скоростно се разви. Имаме много различни характери и темпераменти, но някак и двамата се чувстваме страшно свързани един с друг. Много бързо заживяхме заедно, още през 1998. 2003 се оженихме, 2004 ни се роди дете. Имали сме доста конфликти и катаклизми в отношенията си, но сме ги преодолявали винаги. Имали сме и няколко раздели, но са били краткотрайни и отново сме се връщали един към друг. Началото на 2010 той предложи раздяла, която може би щяла да доведе до развод... аз - ето така  Shocked - наистина ми дойде като гръм от ясно небе - неговото предложение дойде след доста спокоен и мирен според мен наш период. Едва 11 дни по-късно той вече ме молеше да се върна... но нещо се беше пречупило трайно в мен... тъкмо свиквах да живея без него... както и да е, върнах се след около месец яко срещи и увещавания. И така я карахме на приливи и отливи, до декември 2012, когато този път аз кривнах от пътя  Embarassed  - след 16 години напълно вярна и отдадена на този мъж, аз хлътнах по друг  Embarassed , влюбих се, изневерих и веднага предложих развод. Януари 2013 поисках развода, март бяхме написали споразумението по взаимно съгласие, април вече бяхме официално разведени. Може да се каже, че за 10-годишнината от сватбата ни си подарихме развод  Laughing  нямам думи... Следва горчиво разочарование от другия и връщане обратно при бившия съпруг. Следва разочарование и от моя бивш настоящ, и през октомври отново забягнах  ooooh!  Следва горчиво разочарование, болка, сълзи, от нов партньор. И накрая, след толкова много перипетии и промени, през март 2014 година се върнах при ММ, пак по негова молба и настояване. Оттогава насам си се гледаме, гледаме си заедно детето и дома. И се опитваме и опитваме и опитваме да се нагаждаме един към друг. Как пък за толкова много години заедно не се научихме вече да бъдем безпроблемно заедно?!  Rolling Eyes

Нарочно ви разказах толкова подробно някои лични неща. Как ви се струва такова лъкатушене  newsm78  На какво в картата ми може да се дължи това? /родена съм на 1 март 1978, в София, в 23.45 часа, а той - 6 февруари 1976, в София, в 22.30 часа/

И на теб не ти в много лесно Sad но явно наистина имате много силна връзка със съпруга ти щом не може да се разделите окончателно. Виж как те е молил да се върнеш, макар и ти да си прекрачила границата в онзи момент.  Heart Eyes
При мен се е случвало обратното, за съжаление. Аз съм се унижавала да искам нещата да се оправят, те не са, даже напротив. После ме е било яд и съм се чудила на себе си, но това е. Не знам дали помниш, разказвала съм за мъжа Близнаци. Това беше толкова лоша и нездравословна връзка, толкова различни характери, интереси, разбирания, абе въобще нищо не беше наред там. И защо седях с този човек? Хайде, питай ме де?!  Crazy сега като се връщам назад във времето и се бия по главата и викам, леле, къде ти беше разума? Ама и да се бия, и да не се, все тая.  #Crazy Laughing захубих си 8 месеца от живота с човек, който не беше за мен и аз го знаех още от самото начало. Аз го имам този кют, виждам, че не са ок нещата и седя, луда глава.

# 569
  • София
Ооо Ади и аз съм същата, ама аз не 8месеца ами години изкарвам с хора които знам че нямам бъдеще с идеята че те ще променят, че аз ще ги променя, много нездравословно  ooooh! все такива си ги избирам  Rolling Eyes значи само първото ми гадже не беше такова и след него тръгна порочния цикъл, вече осъзнавам поне че има нещо сбъркано, ако намеря и начин да го променя ще е супер  ooooh! последно време забелязвам друга кофти тенденция дано да не съм права  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт