Астрология - 7 тема

• 36 515
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
Lightworker, на 16 април ли си родена, че не се вижда добре?

# 616
Lightworker, на 16 април ли си родена, че не се вижда добре?

Да  Peace Уф, ама и часът ми, защо съм писала 16:00.  newsm78 Между 16:00 и 17:00 съм родена, по ректификация, ми изчислиха 16:52.

# 617
Момичета, какво мислите за натален Плутон (ретрограден) в 6Д, съвпад със Сатурн и опозиция с Луна в 12Д?  newsm78

Егоизъм,безотговорност,алчно преследване на целите. Тенденция за затруднения,ограничения,неуспехи,страхове.Контролираща майка.
Крайни чувства, драматични страсти, силна сексуалност.

Егоизъм и контролираща майка-категорично не  Laughing Дори е точно обратното
Неуспехи в какво? А страхове?

# 618
Момичета, какво мислите за натален Плутон (ретрограден) в 6Д, съвпад със Сатурн и опозиция с Луна в 12Д?  newsm78

Егоизъм,безотговорност,алчно преследване на целите. Тенденция за затруднения,ограничения,неуспехи,страхове.Контролираща майка.
Крайни чувства, драматични страсти, силна сексуалност.

Луна в 12 дом.

Егоизъм и контролираща майка-категорично не  Laughing Дори е точно обратното
Неуспехи в какво? А страхове?

# 619
Марбея, майката е суууупер НЕконтролираща  #Crazy
Даже аз самата си казвам, че е тряябвало да бъде ама ето  Laughing

Неуспехи ... попитах в какво, защото нямам такива наблюдения-успехи има, особено в професионално отношение.
Човекът е много магнетичен, обаятелен, има много приятели.

# 620

Неуспехи ... попитах в какво, защото нямам такива наблюдения-успехи има, особено в професионално отношение.
Ако искаш пусни картата - да видим знаци,домове,господари,.....така на парче Rolling Eyes

# 621

Ако искаш пусни картата - да видим знаци,домове,господари,.....така на парче Rolling Eyes

Няма да я пускам, че не става въпрос за мен. Благодаря ти !   bouquet

# 622
  • в 1001-та нощ
Lightworker, предполагам, че връзката се определя, като кармична, защото ти имаш доста ретроградни планети, а негови са в аспекти/съвпади с тях  Peace

# 623
  • SF
Марс    козирог-/козирог/-  25 17' 12" Дом 3
Ето това е моят Марс. Избрах си някаква система, защото не знам каква е разликата. Не знам дали е стационарен, или ретрограден, или се движи в този момент.
Как се изчислява часът на раждане, при положение, че не се знае точно кога съм родена, а и няма как да се разбере? - архивите на болницата, в която съм раждана, са изгорели.  Знам, че е около 6 сутринта. Около.

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 01:44 от Esmee

# 624
Марс    козирог-/козирог/-  25 17' 12" Дом 3
Ето това е моят Марс. Избрах си някаква система, защото не знам каква е разликата. Не знам дали е стационарен, или ретрограден, или се движи в този момент.
Как се изчислява часът на раждане, при положение, че не се знае точно кога съм родена, а и няма как да се разбере? - архивите на болницата, в която съм раждана, са изгорели.  Знам, че е около 6 сутринта. Около.

Трябва да се направи ректификация.  Rolling Eyes

По значими събития в твоя живот, астролога ще определени точния ти час на раждане.  Peace

# 625
  • в 1001-та нощ
Esmee, както Адри е написала това уточняване се нарича ректификация и се прави на база ключови събития в твоя живот, например -раждане на дете,включване на брак,развод,смърт на близки ....

Ето един руски сайт, който някой предложи в темата по-назад http://astrology.org.ua/rectification.htm

Вероятно в нета има и други - на други езици, но аз не съм търсила  Peace

# 626
Lightworker, предполагам, че връзката се определя, като кармична, защото ти имаш доста ретроградни планети, а негови са в аспекти/съвпади с тях  Peace

Мерси, Аленка.  Hug

# 627
Момичета, наскоро ми направиха личен хороскоп и жената, която ми го "разчиташе" не каза нищо негативно (било им практика да не казват лошото), но единствено спомена, че мога да умра по необикновен начин. Много мислих и не мога да разбра, какво се разбира под "необикновен" начин на умиране - катастрофа, болест...? Вие как бихте тълкували това?

# 628
  • в 1001-та нощ
Възмутена съм - що за коментар  Crazy Особено без човек изрично да е питал  Sick създава се мисъл форма и се загнездва някъде в съзнанието  Sad

Най-вероятно  е имала предвид, че няма да е в съня ти ... да не би да имаш Уран в 12 дом или върхът му да е във Водолей  Thinking

Ако има начин да го забравиш и да не мислиш за това е най-добре  Peace

# 629
  • SF
Ето един руски сайт, който някой предложи в темата по-назад http://astrology.org.ua/rectification.htm

a.l.e.n.a., благодаря! Занимавах се цяла сутрин. Колкото пъти си направих таблицата, толкова пъти ми излезе различно нещо. Картата, естествено много си прилича. Само един Меркурий си сменя дома от 12-и в първи заради разлика от 10 минутки, която ми дават отговорите.
Самите руснаци са си написали, че някои от отговорите не могат да бъдат категорични. Например, аз имам починал дядо мноооооого преди да се родя. Майка ми още не е била омъжена, когато баща й си е отишъл. А там искат отговор за първия дядо - е, няма как да го дам. И с някои други въпроси срещам затруднения, защото мога да отговоря по два-три начина и все да са верни.
Може ли да ме посъветвате как да отговоря на въпрос за операции - с Въпосителен (?), което означава, че до момента не е ясно или с "Не", което означава, че до момента не е имало такива, но не са изключени.
Също и на въпрос за Екстремно събитие на вода - до момента съм нямала, но не е изключено.
До момента не съм разведена, но не е изключено.
Трябва да избирам отговори между ? и "не".

Накрая резултатите:
127 точки за това, че съм родена в 6:11.
126 точки за  05:49
126 точки за  05:50
124 точки за  06:09
124 точки за  06:13
124 точки за  06:14
Има "скупчване" на резултати, от което ми препоръчват да избера средния час, но има и един час, който стои различен от другите, но с най-много точки. Вие кое бихте избрали за вашия час на раждане и въз основа на него да си направите картата?    

Ох, a.l.e.n.a,.... сега прочетох горния коментар. Имам Уран в 12-и дом.
Как да видя къде му е върхът?
12 дом ми се управлява от Везни. Там имам 4 планети. Евентуално Меркурий, който според променянето на часа на раждане влиза и излиза от него.

Общи условия

Активация на акаунт