Астрология - 7 тема

• 36 466
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • SF
Алена, отговорът на този въпрос упорито се избягва. Става притеснително, наистина. Видяхте и момичето напред с Уран в 12, но не бил в 12 дом, а в 8.
Е, моят е в 12. В събота имам полет със самолет. Да тръгвам ли с малки деца или? Наистина почвам да се филмирам.
Има ли някакъв общ отговор като например, само пример: Луна в 3-ти дом - човекът ще е артист или певец. Марс в пети - ще му върви в любовта. Уран в 12 дом - предполага едикакво си (някаква огромна тайна). Питах и на друго място. Отговорът беше: шофьор ли си? - шофьор съм. - Ами може да направи някакъв аспект, ама аз не разбирам от аспектите, питай някой друг, който разбира.
Какъв е тоя аспект, който никой не го разбира, но всички говорят за него???

# 676
Есме, твърде много се филмираш от нещо, което не разбираш. няма смисъл. живей си живота и не го мисли.

лайла, мен изобщо не ме ужсява смъртта. не ме плаша сама по себе си. интересна ми е.
виж, ужасяват ме болестите, ама то божа работа.

иначе и аз обичам да пътувам, но У3 ми е слънцето, което е в стрелец. отделно, че вкъщи сме двама стрелци и милите ни земни дечица бая път ще видят Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 677
  • SF
Елч, благодаря за съвета. Филмирането е жаргон за притеснение. Притеснението се засилва от това, че нещо става около теб, а ти не го разбираш.
Затова питам - за да го разбера.
Вече ви споделих и за Луната в близнаци и че ми се пътува.

# 678
Есме, астрологията не е гадателство. Тя задава предпоставки и варианти, не предопределености. Това, че имаш Уран в 12 дом не значи, че той непременно е свързан с начина, по който ще умреш. Да не говорим, че 12 дом е един от трите, които биха могли да се съотнесат към смъртта ти.
Опитвам се (отново) да ти кажа, че няма нищо притеснително и изобщо няма смисъл да го мислиш.

# 679
  • SF
Не съм знаела, че 12 дом е един от трите, който показва начина, по който човек ще умре. В темата се започна и спря бързо някаква дискусия. Просто погледнах, че Уран е в 12 дом. Мисленето и говоренето по темата не пречи на никого да продължава да живее.

# 680
  • София
Есме извинявай ама наистина няма смисъл от това. Астрологията е вероятност дава възможности какво ще стане зависи от теб, идеята е да се възползваш не да си спираш живота  Rolling Eyes
Елч не съм се изразила правилно, то щот за мен смъртта е дълга, бавна и мъчителна (всичките ми близки от рак са починали  ooooh! ) та заради това не искам да мисля за това  Confused
Ами аз не знам защо не обичам да пътувам  в стрелец имам нептун и уран. 9 дом във везни или скорпион - у9 в първи водолей или 8 дом - везни (все при Уран стигаме в стрелеца). У3 марс или венера пак като У9  Rolling Eyes

# 681
  • в 1001-та нощ
Адри, обичам Слънцето, топлото, плаж, море - Гърция, примерно .... Обаче не и - Индия, например  Mr. Green

Esmee, такава прогноза само с такива данни не може да се направи  Peace И за да се види какво те напряга в момента - трябва да се погледнат поне транзити, не просто един аспект между две натални планети  Peace

Мога да предположа, че си енергичен и деен човек от ранно детство, обичаш спорта и адреналина, също и реда и дисциплината. По тази причина се налага да бъдеш усмиряване от време навреме  Peace т.е нещо да те приземява  Peace Когато силата се изчерпи - обичаш уединението, да си останеш насаме със себе си, за да получиш прозрение  Peace

Ама пак казвам - така на парче - не става  Peace

# 682
  • в 1001-та нощ
Не съм знаела, че 12 дом е един от трите, който показва начина, по който човек ще умре. В темата се започна и спря бързо някаква дискусия. Просто погледнах, че Уран е в 12 дом. Мисленето и говоренето по темата не пречи на никого да продължава да живее.

О, далеч не е само това  Peace Щеше да е много просто, ако беше така, но не е  Hug

12 дом е домът на освобождаването - може да се освободоиш от добри и лоши неща - да се освободиш от болест и да оздравееш, да дариш пари - освобождаваш се от тях, но се чувстваш добре, като си ги дарил някому, комуто са нужни  Peace

Тук е и уединеието и ограничаването на свободата - не мисли директно за затвор - може да си счупиш крака и да стоиш у дома или една по-рискова бременност да те задържи на легло  Peace

Тук са и  по-далечните пътувания, емиграцията  Peace

Уран предполага внезапност, но как ще се прояви, зависи от конфигурацията в момента и какво го активира  Peace

# 683
  • SF
Алена, на лични ли да ти пратя картата си? Къде ги пращате по принцип? Не искам на парче - мога да ти я покажа.
Днес доста неща нацели от споделеното от мен, но току-що... не бих казала.
Аз съм точно като това, което ти описа за себе си - обичам слънцето, топлото, лятото, морето и плажа, но асоциациите са с ваканция. Не и Индия. Не съм била, а и не планирам. Чакат ме още доста места преди Индия. Е, ако нещо наложи пътуването ми до там, няма да откажа. Но не е дестинация, за която съм се завтекла.
Много мразя да ми се вдигне адреналинът. Не съм експремна, не го търся, напротив!!! Ужасно страхлива съм. И съм изключително земна и прагматична.

# 684
Аленка, разбирам. Аз бих отишла в Индия, много би ми било интересно да се разходя и да пообиколя там, но не си се представям да живея на такова място.

Бях канена на сватба началото на Януари, но не можах да отида за съжаление. Иначе много ми се искаше.  Tired

Набелязала съм си Америка от години ама все не остават време и средства да му се не види  Tired

# 685
  • Варна
Влизам с въпрос в кой дом гледате втори бракове?
За първи брак доколкото съм чела се гледа 7-ми дом,
за втори брак 9-ти дом, за трети за 3-ти 11-ти дом...
Така ли е?

# 686
Влизам с въпрос в кой дом гледате втори бракове?
За първи брак доколкото съм чела се гледа 7-ми дом,
за втори брак 9-ти дом, за трети за 3-ти 11-ти дом...
Така ли е?

Да,точно така!

# 687
  • в 1001-та нощ
marbeq, a в каква връзка относно пътуванията спомена, че Луната ти е в Стрелец - за да посочиш какво има в Стрелец или за да споделиш къде е Луната?

Пътуванията - не кратките, а да кажем пътешествията - свързвам със Стрелец, 9 дом, донякъде и 12 дом  Peace , управителите на тези домове и Юпитер, като ест. управител на Стрелец и 9 дом; може би и Нептун следва да се погледне  Peace Но при мен мястото му в 9 дом повече дава - желание,мечтание за пътешествия и не толкова реално изпълнение  Peace (както ги искам  Peace)

# 688
Сега се позамислих за това с браковете и домовете... newsm78 Навремето когато е разнищвана по детайлно астрологията не е било разпространено това живеене на семейни начала, но сега е масово т.е. няма подпис, но двойката си живее като в брак, но съответно раздялата е много по - лесна и безпроблемна. Например аз досега съм живяла с няколко мъже без брак, това да го смятам ли тогава??? newsm78 Деляли сме абсолютно всичко - дом, пари, проблеми... абе всичко. И то от 21 годишна е така. В сегашната ми връзка не е точно така, но в предишните да. да ги смятам ли за брак???
Или пък ако човек има общо дете с някой, но не са подписвали и са се разделили - пак ли е брак. То ако това не е семейство, какво тогава??? newsm78 Тук малк оми се размиха нещата. Да ок брак се гледа деня в който сте подписали, но в случая може да се сметне и деня в който сте заживяли заедно или нещо такова. Знам ли и аз.

# 689
  • в 1001-та нощ
За мен съвместното съжителство е такъв тип партньорство  Peace Първата ми дълга връзка продължи 11 години и макар да нямахме брах - бяхме през всичките години по 24 часа заедно и всичко общо  Peace Да, договор нямаше, но дори една хартийка не може да събере така хората ....

Да не говорим, че много трудно се отделих  Peace

Аз си го броя за "брак" и по-точно го наричам връзка.партньорство. Имам още една подобна връзка, по-кратка, но достатъчно дълга и ангажираща и третата е с ММ - вече с подпис и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт