Астрология - 7 тема

• 36 483
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Оххх ами ч чакай да преброя... #Crazy Като изредя всички нечетни домове 7,9,11 после пак от 7 ли почвам??? Joy
Какво да се прави то от 21 години до сега съм имала 3-4 такива връзки със съвместно съжителство е накрая не се е стигало до брак и е следвало тежка раздяла. Като за всички раздели аз съм била инициатора - малко май съм като булката беглец. После съм страдала (Луна в Рибки), но не много дълго - типично за близнаците и АСЦ Лъв - отърсвам гривата и алеййй пак да съм център на внимание.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 09:52 от Li13

# 691
А относно пътуванията - ами аз съм типичния пантелей пътник, и то пак от 21 годишна. Все бях с чантите на някъде, смених не знам колко жилища - квартири, след това вече две собствени жилища, даже сега пак леко ме гложди да си продам апартамента и да си купя по- голям или още един ли?!?!  newsm78 Не съм го измислила още.

# 692
  • в 1001-та нощ
Оххх ами ч чакай да преброя... #Crazy Като изредя всички нечетни домове 7,9,11 после пак от 7 ли почвам??? Joy
Какво да се прави то от 21 години до сега съм имала 3-4 такива връзки със съвместно съжителство е накрая не се е стигало до брак и е следвало тежка раздяла. Като за всички раздели аз съм била инициатора - малко май съм като булката беглец. После съм страдала (Луна в Рибки), но не много дълго - типично за близнаците и АСЦ Лъв - отърсвам гривата и алеййй пак да съм център на внимание.

Управителят на 7 дом Уран - вероятно е причина да има такива "внезапни" или не до там обрати  Peace

Сега транзитира в 9 дом, така, че възможни са партньорства с чужденци  Peace

Честно казано, замислих се - при какъв благоприятен аспект би се стигнало до подпис и успешен брак  Thinking

А относно пътуванията - ами аз съм типичния пантелей пътник, и то пак от 21 годишна. Все бях с чантите на някъде, смених не знам колко жилища - квартири, след това вече две собствени жилища, даже сега пак леко ме гложди да си продам апартамента и да си купя по- голям или още един ли?!?!  newsm78 Не съм го измислила още.

Тогава прогресивното слънце е преминало през купсидата на 12 дом и е застанало над СЛВ, както и прогресивен Меркурий над Слънцето ти  - вероятно това е причината  Peace

# 693
За мен съвместното съжителство е такъв тип партньорство  Peace Първата ми дълга връзка продължи 11 години и макар да нямахме брах - бяхме през всичките години по 24 часа заедно и всичко общо  Peace Да, договор нямаше, но дори една хартийка не може да събере така хората ....

Да не говорим, че много трудно се отделих  Peace

Аз си го броя за "брак" и по-точно го наричам връзка.партньорство. Имам още една подобна връзка, по-кратка, но достатъчно дълга и ангажираща и третата е с ММ - вече с подпис и т.н.
Много бих искала и аз да имам такава сериозна връзка Blush   Praynig  Ама какво да направя като не ми върви нито с мъжете, нито с работата.  Rolling Eyes Звездите казват, че от тук нататък ще е по-добре. Тази година минавам сатурново възвръщане.  ooooh! А Сатурн в Скорпион ми разказа играта - от една страна, че сам по себе си не се чувства добре в знака, а от друга - имам Луна, Венера и Плутон в съвпад в Скорпион.  #2gunfire

# 694
Честно казано, замислих се - при какъв благоприятен аспект би се стигнало до подпис и успешен брак  Thinking

Ами на мен са ми казвали, че задължително трябва да подпиша. Да не би да е заради Меркурий и Венера в 7-ми дом?

# 695
Понякога подписа може да разруши връзката, особено ако имаме уран в 7 дом, квадратури от Уран към управителите на седми и четвърти дом, Водолей на десцендента.  Peace

# 696
  • SF
В моя седми дом е Сатурн.

# 697

Сатурн в седми дом може да даде различни събития - брак с по-възрастен мъж, късен брак, партньорът да е сатурнов тип.

# 698
Mnogo se izvinqvam,che pisha na latinica. Nqmam kirilica tuk  Embarassed

Uran v 7D mi e bolna tema :/

# 699
  • в 1001-та нощ
Lightworker, ако си родена в 4 следобед - са в 8 дом  Peace Не знам дали ти не беше объркала нещо чака, като го писа  Thinking така съм го сейвнала, като съм гледала прогресиите  Peace

Miss Angel  Hug и моята Венера е в Скорпион, че и в 8 дом -2 пъти в падение по дом и знак, в съвпад е със СЛВ. В квадрат с Луната Sad

Позитивен аспект е тригона, който правят с Асцендента  Peace

Така да се каже - и от двете страни на  везната е сложено по нещо  Peace Ще трябва да вложа много лични усилия - волята на Аз-а, за да се справя  Peace Затова, предполагам в първи дом имам за бонус Юпитер  Peace

Не познавам картата ти, но вероятно е нея е заложено решението на тази тежка задача  Peace

Съвпадът на Венера и Плутон при теб - където Венера е в изгнания, а Плутон на трон показва, че много дълбоко вътрешно желаеш да сиединственаат жена, която мъжът вижда, жела и обожава - любов до крайности, отдаване изцяло - и в рая и в ада и на този и на онзи свят  Peace

Аз съм същата ...  ooooh! ooooh! ooooh!, че и Плутон ми е в 7 дом ... Когато започна онази 11 годишна връзка - това обсебване направо ме плени - не даваше поле да прехвръкне край мен. Обаче много натежава. Аз съм крайно свободолюбива и макар да не съзнава, че свободата ми липсва,лака-полека унивах .... погивах .... обезличавах се  Peace Промених се много и успях да се  откъсна  Blush

Интересно ми е как усещаш мястото на Луната в този опасен стелиум?

# 700
Lightworker, ако си родена в 4 следобед - са в 8 дом  Peace Не знам дали ти не беше объркала нещо чака, като го писа  Thinking така съм го сейвнала, като съм гледала прогресиите  Peace

Miss Angel  Hug и моята Венера е в Скорпион, че и в 8 дом -2 пъти в падение по дом и знак, в съвпад е със СЛВ. В квадрат с Луната Sad

Позитивен аспект е тригона, който правят с Асцендента  Peace

Така да се каже - и от двете страни на  везната е сложено по нещо  Peace Ще трябва да вложа много лични усилия - волята на Аз-а, за да се справя  Peace Затова, предполагам в първи дом имам за бонус Юпитер  Peace

Не познавам картата ти, но вероятно е нея е заложено решението на тази тежка задача  Peace

Съвпадът на Венера и Плутон при теб - където Венера е в изгнания, а Плутон на трон показва, че много дълбоко вътрешно желаеш да сиединственаат жена, която мъжът вижда, жела и обожава - любов до крайности, отдаване изцяло - и в рая и в ада и на този и на онзи свят  Peace

Аз съм същата ...  ooooh! ooooh! ooooh!, че и Плутон ми е в 7 дом ... Когато започна онази 11 годишна връзка - това обсебване направо ме плени - не даваше поле да прехвръкне край мен. Обаче много натежава. Аз съм крайно свободолюбива и макар да не съзнава, че свободата ми липсва,лака-полека унивах .... погивах .... обезличавах се  Peace Промених се много и успях да се  откъсна  Blush

Интересно ми е как усещаш мястото на Луната в този опасен стелиум?
Данните са ми 08.09.1986, 18:10 в Бургас. Картата ми е интересна, поне всички астролози, при които съм била са категорични, че имам много силна карта. Ох, и моята венерка е в осми дом. Стелиумът е в осми дом, като луната е в девети. Ами как я усещам, много съм е емоционална, макар че съм Дева, се усещам много силно скорпионова личност. Между другото си напълно права за мъжете - искам да съм единствената, а колко много см ревнива - ужас.  Praynig Емоциите ми са изписани на лицето, не мога да ги скрия.

# 701
  • в 1001-та нощ

И не само, че е там, ами прави опозиция на Слънцето в 1 дом  Peace

Сложна ос на взаимоотношенията, бих казала  Peace Но има баланс, което е  хубаво  Peace

Асцендентът се управлява от Венера - обичащ уюта, естетиката и сигурността, Слънцето в дева предполага подреденост, изрядност, чистова и в отношението към теб самата.

Сатурн в  дом дава хлад, дисциплина и сигурност Peace Вероятно ги изискваш от партньорите в отношенията, които създаваш  Peace

Противоречието идва от това, че управител на 7 дом е Марс  Peace Ако часът е верен  Peace

Много интересно място в картата ти има Луната, право тао квадрат с двата лунни възела - би следвало да се изяви или по отношение на връзката с майка ти или в теб, като майка. Поглеждам към 3 дом - ако в детсвото си възпитавана строго - възможно е часът да е малко напред  Peace Още повече, че от там Марс прави квадрат към Юпитер и Меркурий. Ключово е да се знае дали строгостта е била на преден план или по-скоро е имало щедрост и великодушие  Peace  Имате ли военни или под пагон или спортисти - дядо, баща, брат....

# 702

И не само, че е там, ами прави опозиция на Слънцето в 1 дом  Peace

Сложна ос на взаимоотношенията, бих казала  Peace Но има баланс, което е  хубаво  Peace

Асцендентът се управлява от Венера - обичащ уюта, естетиката и сигурността, Слънцето в дева предполага подреденост, изрядност, чистова и в отношението към теб самата.

Сатурн в  дом дава хлад, дисциплина и сигурност Peace Вероятно ги изискваш от партньорите в отношенията, които създаваш  Peace

Противоречието идва от това, че управител на 7 дом е Марс  Peace Ако часът е верен  Peace

Много интересно място в картата ти има Луната, право тао квадрат с двата лунни възела - би следвало да се изяви или по отношение на връзката с майка ти или в теб, като майка. Поглеждам към 3 дом - ако в детсвото си възпитавана строго - възможно е часът да е малко напред  Peace Още повече, че от там Марс прави квадрат към Юпитер и Меркурий. Ключово е да се знае дали строгостта е била на преден план или по-скоро е имало щедрост и великодушие  Peace  Имате ли военни или под пагон или спортисти - дядо, баща, брат....
А какви са данните на Lightworker? A Aленка, твоите данни какви са? Аз използвам Astrodienst и там ми е много по-лесно да се ориентирам в картите.  Heart Eyes

# 703
  • в 1001-та нощ
Моите данни са 22.12.1975г. 11:45, Стара Загора  Peace

И аз благодаря за данните - ще разгледам с удоволствие  Peace

# 704
  • SF
Аленка, какво Слънце в Дева? То не е ли в Скорпион при мен? И не знам как упровител на 7ми дом е Марс? Марс не е ли в трети?
За мен ли ги пишеш тези неща?
Хлад от партньорите си не съм усетила да изисквам. Сигурност - да, ама като всички, където и да им е Сатурнът. Ако не искам сигурност от партньора си, то какво да му искам...
В детството съм възпитавана. Просто възпитавана. Строги родители - да. Но в моето дество всички бяха строги -  и родители, и учители, и кварталния, и директорите. Комунистическо детство - четене на книги, респект към по-възрастните, респект към по-висшите, страх от милиция... Военни и изявени спортисти в семейството ми няма. Само спортисти-любители или тв зрители.
Много по-напред от 6:11  не може да съм раждана. Напротив - запомненият час е 6 сутринта. Досегашните ми кати са чертани с час 6:00.

Общи условия

Активация на акаунт