СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 671
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Дайте да се преброим от 1 ЕГ-английски.  Grinning

И още един за там - още има колебания относно това дали с английски или немски, днес иска немски, ще видим на финала какво ще реши. Laughing

За прощално парти - май ще е на 18-ти. Дадоха харектеристика и служебна бележка, в понеделник ще има бележници и грамоти. Някой беше писал и за отпусно, то кога се взема?

# 31
Въобразявам ли си или всички тази година искат немски? Simple Smile

# 32
Ери - отговори в червено

Такаааа, добър вечер, почвам с тъпите въпроси, но няма как  Laughing

1. Мога ли да попълня заявлението за кандидатстването на компютър, но ще трябва да разширя колоните тъй като не ми стига мястото за изписване на цялото име на училището и специалността? или..
Може да е wrap text" - да се изписва на  2 реда. На мене миналата година не ми се наложи
2. Да го попълня със съкратено изписване както е дадено в справочника? Изписвах, по-скоро преписвах (copy-paste) от таблицата с кодове на паралелки - 1*-ва и 3-та колона.  Пример: 9 ФЕГ Алфонс дьо Ламартин, ЧЕ-ФЕ;АЕ;М;ИТ
3. Какво се пише в полетата на първа страница по средата? (УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН/ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,

А. След успешно положени приемни изпити: )
Изпити - БЕЛ, МАТ + ако има други, например НМПГ. Преписваш от бележката за оценки
Например 1. Математика отличен 5,981

4. Изкарахме медицинско за професионално училище, но докторът ни каза да си допопълним данните. На първата страница, освен името и дата на раждане, какво трябва да напиша още?
Тук не знам
Предварително благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 33
Въобразявам ли си или всички тази година искат немски? Simple Smile
Не,но това не е новост Wink

# 34
  • София
Такаааа, добър вечер, почвам с тъпите въпроси, но няма как  Laughing

1. Мога ли да попълня заявлението за кандидатстването на компютър, но ще трябва да разширя колоните тъй като не ми стига мястото за изписване на цялото име на училището и специалността? или..
2. Да го попълня със съкратено изписване както е дадено в справочника?
3. Какво се пише в полетата на първа страница по средата? (УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН/ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,

4. Изкарахме медицинско за професионално училище, но докторът ни каза да си допопълним данните. На първата страница, освен името и дата на раждане, какво трябва да напиша още?

Предварително благодаря на отзовалите се!   bouquet

1. Може на компютър
2. Съкратен вариант, както е по списъка на РИО/справочника, напр.:
 II АЕГ "Томас Джеферсън" -                   ЧЕ - АЕ, НЕ, М, Г
3.
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН/ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,

А. След успешно положени приемни изпити:                                           Оценки
                                                                                                             с думи                с цифри
1. БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА                                                ОТЛИЧЕН                    5.654
2. МАТЕМАТИКА                                                                             МНОГО ДОБЪР           5.455
3. ......................................................................................... ……………………… …………………
4. ......................................................................................... ……………………… …………………
5. ......................................................................................... ……………………… …………………
6. ......................................................................................... ……………………… …………………

4. На първа страница пишеш имена, ЕГН, евентуално адрес.

# 35
  • out of space
Ери - отговори в червено

Такаааа, добър вечер, почвам с тъпите въпроси, но няма как  Laughing

Може да е wrap text" - да се изписва на  2 реда. На мене миналата година не ми се наложи
2. Да го попълня със съкратено изписване както е дадено в справочника? Изписвах, по-скоро преписвах (copy-paste) от таблицата с кодове на паралелки - 1*-ва и 3-та колона.  Пример: 9 ФЕГ Алфонс дьо Ламартин, ЧЕ-ФЕ;АЕ;М;ИТ

Изпити - БЕЛ, МАТ + ако има други, например НМПГ. Преписваш от бележката за оценки
Например 1. Математика отличен 5,981

Тук не знам
Предварително благодаря на отзовалите се!   bouquet

Благодаря, много благодаря! Страхотна си!  Heart Eyes

# 36
  • Варна
Аз току що си чух момичето по телефона-не спомена нищо за прощално парти, а аз забравих да я питам.
Нали кара някакъв вирус в момента, оплаква ми се, че много ѝ се лежи, та ми се отчете, че пуснала прахосмукачка за 10 минути, вместо за обичайните 20.  Mr. Green На крак е.
Сетих се, че обсъждали със съученичките, дали ще са с рокли на завършването. Но това е само за получаването на дипломите. Обаче съм сигурна, че тумбата седмокласници ще се организират самостоятелно да се почерпят, на кино или нещо др.

Напоследък играят на детските площадки. Последно си правили клипче тип "съдби на кръстопът".  hahaha
Ох, и веднъж поиграли на криеница на подземния паркинг в мола.  ooooh!

# 37
  • Варна
И моят син се е запътил към 1ЕГ с АЕ. Балът му не е много висок, но има реален шанс, затова моля тези с по-високите балове да не си променят много много предпочитанията в сравнение с миналата година.  Mr. Green Тук е моментът да направя една хубава реклама на немските паралелки от 1 ЕГ. Учи се здраво по езика. Който има мотивация и постоянство, може много да вземе от учителите. Не всеки успява да овладее езика отлично, но това си го обяснявам с възможностите на ученика, а не на училището.

dundi права си. 2010 не е имало прием на паралелка с НЕ.

# 38
УСПЕХ на децата! Здрави нерви за майките!
На първо класиране, по първо желание.

И аз се присъединявам към форумската мантра! Hug

Don domat, благодаря!  bouquet

Детелина, да не би да е било предо повечко време това? Аз си мисля,че тенденцията за превес на немския я има поне от 4-6г. тук. newsm78

През 2012г завърши. Сега е студент в ТУ . В МГ битка за немски по негово време не е имало...
В тази връзка, ако някой знае Confused как стоят нещата със стипендиите в чуждите университети да сподели Praynig, с какъв език и в кои държави има повече отпуснати стипендии за българи? Остават още два-три дни за размисъл Embarassed  и най-ме е страх да не направим грешка.   Confused

# 39
запис. Тия дни бачкам плътно и иначе няма как да ви хвана дирите

# 40
  • Варна
Тук е моментът да направя една хубава реклама на немските паралелки от 1 ЕГ. Учи се здраво по езика. Който има мотивация и постоянство, може много да вземе от учителите. Не всеки успява да овладее езика отлично, но това си го обяснявам с възможностите на ученика, а не на училището.

твоето голямо дете ли беше в 1 ЕГ с немски, или бъркам?

# 41
  • Варна
твоето голямо дете ли беше в 1 ЕГ с немски, или бъркам?
Да, 11 клас.

Детелина Виж в темите за университетите в Германия, Австрия, UK и др. Стипендии по принцип за Германия има, но са труднодостъпни, но пък и таксите и издръжката са далеч по-ниски от тези в Англия. Таксите в Англия са космически, но пък лесно се отпускат заеми. Е, трябва да се връщат все някога. В Шотландия май няма такси, но трябва да се предвиди сума за издръжка. Доколкото знам обучението във Франция също не е скъпо.

# 42
Don domat, благодаря!  bouquet

И аз пожелавам успех и класиране по първо желание!

Нашата класна не знаела нищо за характеристики ooooh! младежът днес се е сетил да пита, дано до понеделник се информират, че кога ще ги гоня после Tired
От класа нищо не са си организирали, но ми се похвали, че щял да има пълно шест, до последно не бяхме сигурни за историята, беше м/у пет и шест, но госпожата му казала, че не е редно да му пише пет, като знае повече от тези, които имат петици.

Чакам шестнайсти, а до 25-ти колко време имааа.. Whistling

# 43
  • София
Да не ви изпусна. Ние утре ще ходим на деня на отворени врати в НЕГ. Даже отказа да замине с баща си и брат си на вилата заради това Simple Smile Сега ще трябва да му мисля баБачка, че утре съм нощна Mr. Green
 Нашите също не са си организирали нищо прощално Rolling Eyes Събираха по 10лв за класната, но  за какво-не знам-"Момичетата се занимават нещо"  Simple Smile
И ние сме в отбора на пълно 6 за 7ма година Flutter Дано продължат така и следващите 5 години, поне  Praynig
С пожелание за всички - По първо желание , на първо класиране! fingerscrossed

# 44
Хайде и аз в новата тема, прибрах  се преди малко, утре ще направим списък заедно, че неговия нещо кратък ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт