СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia, Bulgaria
За 91 НЕГ има само един ред и един код...не знам защо са писали 7 реда.

и аз така се учудих, най вече, че е прието така  newsm78
А може ли само да изпишеш ЧЕ- НЕ; АЕ ако не желаеш руски

# 526
Не, пенсионирана русалка е обяснявала подробно за организацията в НЕГ, и защо има само един код. Избора и разделенията се правят на по-късен етап, чак в горните класове, сега си пишеш както е обявено, с АЕ и РЕ

# 527
  • София
Така е, както LOST е написала. То затова английският и руският са разделени с наклонена черта в смисъла на или/или (поне преди така бяха, не вярвам да има промяна в изписването), а не като отделни самостойни опции. Като приемат детето, при записването за ориентир ще изберете руски или английски. Но написаното няма тежест, служи на управата като някакъв ориентир за нагласите на випуска по отношение на 2 език, същинският избор е в края на 8 клас, след като е уточнен финалният състав на двете лайстунг паралелки.

# 528
  • Варна
В МГ Варна децата, които сега завършват там седми клас, остават в отделна паралелка. Поправете ме ако греша...
Не. Децата си кандидатстват на общо основание и за различни профили. Няма как да са отделна паралелка.

До колкото знам, тези които останат в математика с английски ги събират в един клас.

От миналата година, от 2 класа в 7-ми клас - 1/4 са в математика с немски, 2 деца има в информатиката, около 1 цял клас (без малко) има в математика с АЕ, и има няколко деца отишли в езиковите

# 529
  • Варна
И ние сме готови.   Simple Smile
Чакаме 25ти .

# 530
Ние подадохме вчера документите в 2ро СОУ в гр.София, стана много бързо и всички бяха много любезни, до като попълвахме, девойката категорично отказа да учи немски и някои варианти отпаднаха и така останаха 14 желания, дано да сме ги наредили правилно. За резултатите казаха на 23ти Юни, че ще можем да ги видим онлайн.
До като попълвахме, учителите ни разказаха, че тази година много деца са предали празни листове по математика в знак на протест и в нашето училище сформираха 8ми клас за няколко дни, заради многото двойки.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 15:30 от Elеna Karagyozova

# 531
Ние днес подадохме заявлението, стана бързо. Бях приготвила готова бланка, при последното проверяване младежът реши, че не иска нищо с немски език. Наложи се да попълвам нова бланка на ръка и стигнахме до 15 желания. Дано ни стигне балът за първото... Сега ще чакаме

# 532
  • Пловдив
Elеna Karagyozova, протест срещу какво?  newsm78

# 533
И ние подадохме сутринта в 144 СОУ, стана точно за 5 мин., но изключвам чакането, били сме вторите от вчера, които подават всичко предварително подготвено с кодове и т.н. и бяха доволни, че бързо ни отметнаха.
Взехме характеристиката и класната ни каза, че са и казали да чакаме резултати тази година от 22.06. нататък. Учудих се, но пък дано!!! 
И пропуснах да благодаря на всички тук, от които почерпихме информация, за да успеем за 5мин.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 15:30 от kotarana12

# 534
  • Гр. Пещера
И ние сутринта подадохме в Пловдив СОУ "Св. Софроний Врачански". Като майка, получила ценната информация  за подаване на заявлението тук, от всички вас, за което МНОООООГО БЛАГОДАРЯ, се справихме бързо и лесно. И организацията е много добра в училището.
Относно "отпусното" или така нареченото УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ, на дъщеря ми са й го дали вчера, заедно с останалите документи. Затова като дойде да ми ги покаже, каза: "Вече съм безработна! Освободиха ме от училище!".
А моето пожелание беше, да е "безработна" само до 25.06. и на 26.06. вече да е "назначена" Simple Smile Laughing

Успех на децата и сила на всички ви!

# 535
Elеna Karagyozova, протест срещу какво?  newsm78

Срещу родителите или системата, няколко учители говореха за това.

Моят брат преди 30 години по същият начин, явявайки се на изпит по математика предаде празен лист, а ходеше на уроци 3 години преди това и тъй като имахме познати поискахме тогава да видим какво го е затруднило и се изумихме, че листа е чисто празен, само с едно име, сега вече на зряла възраст ни разказа, че той самият е протестирал срещу избора на родителите ни.

# 536
  • Пловдив
Hope_Hope, в това удостоверение не се ли пише и името на училището, в което ще се запише детето?  newsm78

# 537
  • София
А ние за малко да подадем, но не се получи. Върнаха ни за липсващ печат на удостоверението и добре че проверяваха съвестно, защото можеше от РИО да го върнат.
Попълнихме на място 15 желания. Младежът махна всички паралелки с език, различен от английски. Остана НПМГ, Джон Атанасов, Първа английска с математика и още няколко училища с по-нисък бал и с природоматематически профил или английски+мат.

# 538
Hope_Hope, в това удостоверение не се ли пише и името на училището, в което ще се запише детето?  newsm78
Три пъти сме сменяли училище и трите пъти беше вписано названието на приемащото училище.

# 539
  • Варна
И ние сме готови.   Simple Smile
Чакаме 25ти .

И ние вече сме при чакащите.
В Славейков организацията беше перфектна. Посрещна ни една дама, попита дали е попълнено заявлението, провери го и ни насочи направо към стаята за подаване. Изчакахме няколко минутки и ни поеха две бързи дами и така. Благодарение на всички вас всичко стана много бързо.   bouquet

Аз съм доволна, че приключихме с терзанията. Младежът в крайна сметка избра  английски в първа. Доколкото си спомням  заформяме форумска паралелка за там - don domat, Ясмина, Стейси. Hug

Пожелавам на всички успешно класиране !

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 15:52 от julisa

Общи условия

Активация на акаунт