СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
И ние вчера  подадохме в СОУ "Св.Климент Охридски" - Пловдив , лудницата беше голяма.Служителките бяха две. едната пишеше в една тетрадка , другата  и диктуваше кодовете , като и на мен бяха дали един лист да сверявам дали са така.

# 601
И ние вчера  подадохме в СОУ "Св.Климент Охридски" - Пловдив , лудницата беше голяма.Служителките бяха две. едната пишеше в една тетрадка , другата  и диктуваше кодовете , като и на мен бяха дали един лист да сверявам дали са така.

Ето, и аз така исках ама на ... пак съм попаднала в грешна стая Mr. Green

# 602
  • София
Ние се разходихме днес с щерката до 1 СОУ (валя ни дъжд-по вода ще ни върви:)). Опашки нямаше, заявлението беше напечатано и докато другите попълваха на ръка в стаята, ни провериха 11-те желания и бързичко приключихме.
Чкаме вече класиране. Успех на всички!

# 603
  • Варна
 Flash* , заповядай!  http://nabor2001.snimka.bg/children/nashite-dechica.296164 Разгледах ги! Така ме умилиха тези снимки!  Heart Eyes

Подадохме и ние заявлението. Добра организация в ОУ"Д.Чинтулов"!

Прощалната била скучна за нашия младеж. Само момичетата танцували, момчетата играли на телефоните, а той нали "бъгна" неговия - си бърборил с един съученик.
На класната подариха златно бижу. Тя е страхотна жена! Жалко, че по-рано не попаднахме при нея. Всички получиха албуми със снимки от 1 до 7 клас, съчинила пожелания в рими. Накарала ги да напишат кой как се вижда след 10 години и това също е включено в албума(Нашият писал "футболна звезда") И дата за среща на класа има - 15.6.2020г. Беше поканена и класната им 1-4 клас. Номинации имало, грамоти давали, получи "Най-спокоен седмокласник" Crazy

# 604
  • На черешата
Flash* , заповядай!  http://nabor2001.snimka.bg/children/nashite-dechica.296164 Разгледах ги! Така ме умилиха тези снимки!  Heart Eyes

Ха, и моето го има, забравила съм, че сме правили албум.  Laughing

# 605
И аз мислех че мойта  я няма, но е там  Laughing

# 606
  • Варна
Мерси mar4ela5   bouquet
Егати дребосъците:-)) Моето е на 32ра снимка с едно чудесно приятелче, което също се справи отлично и ще учи в МГ с АЕ. Simple Smile

# 607
  • Варна
Мерси mar4ela5   bouquet
Егати дребосъците:-)) Моето е на 32ра снимка с едно чудесно приятелче, което също се справи отлично и ще учи в МГ с АЕ. Simple Smile

И аз съм ги забравила тези снимки, моят се мъдри втори. Благодаря, mar4ela!  bouquet

# 608
  • София
Аз откога си мисля да направим "рефреш" на снимките и..все нещо ме "отвлича" от темата Crazy
То моят момък ако го сравня от август до сега няма нищо общо, а от първи клас  baby_neutral

Боже, сега ги разгледах baby_neutral Joy Какви са мънички и сладки бонбончета всички Heart Eyes

# 609
  • Някъде в търсене ............
Колко малки бяха, на 9 та снимка сме ние с нейното приятелче  Grinning. Днес ще редим желания и ще подаваме документи,  смени си желанията, аз съм в нервна криза вече.  Следобед се събират в момче от класа.  Понеделник тя си взе бележника и тръгнахме за Бургас, Концерта на Годсмак и беше подарък за РД както и на мен.

# 610
  • София
Аз не съм качвала снимка. Не съм ли писала тогава в темата?  newsm78  Обаче си спомних какъв дъжд ни валя на онзи 15 септември, в какво ужасно задръстване попаднахме и колко се притеснявах да не закъснеем. Бях обещала на учителката да занеса здравец за всички деца.

И ние подадохме заявлението. Много бързо стана, имаше чудесна организация. В едната стая снимаха и заверяваха документи, в следващата обработваха заявлението и в третата даваха входящ номер.

# 611
Някой да има представа какво е т.нар. "Писмено уведомяване на учениците за
допускането им до участие в приема" (т.8 от графика) ?

# 612
  • Варна
Някой да има представа какво е т.нар. "Писмено уведомяване на учениците за
допускането им до участие в приема" (т.8 от графика) ?

Предполагам е бележката, която дават, че сме подали заявление. Текстът е" Кандидат с вх.номер ....дата ... трите имена подаде заявление за участие в първи етап на класиране"

# 613
  • София
Аз имам само малко листче с печат на училището гнездо с вх.номер и дата newsm78 Няма подобен текст, нито името на детето е упоменато някъде Rolling Eyes

# 614
  • Пловдив
А при нас написаха входящия номер и датата на подаване на гърба на бележката с оценките.

Общи условия

Активация на акаунт