Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 498
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета!

Благодаря на всички за предложенията за тиквички, ще ги пробвам с хартия на фурна скоро и ще кажа как са станали.  Mr. Green

Успех на Рейни и стискаме палци всичко да е наред!
Честито на bob4enka и на Liya !
Още някого имах да поздравявам, но забравих, ще ме извините.

Дилянка, аз съм висока 160 см, 52 кг. Имам още за сваляне, личи си, сланинки имам навсякъде.  Grinning Структурата ми е крака- гюлета и тънка талия. Знам, че няма да имам тяло на модел, но пък си се харесвам така, с по-женствена фигура. Как тренирам бях писала като започнах в темата, общо- взето до сега по-силови тренировки правих, сега съм на кардио и ще видя как ми се отразява. За храненето броя калории и гледам да ям полезни неща, въпреки че много не ми се получава.  Embarassed В плато съм напоследък, ама то е заради боклукчивото ми ядене...

Пия кафе сега и после ставам за Total Body Circuit.

Приятен ден ви желая, нищо че е дъждовно и не става за разходки!  Hug

# 121
  • here, there, everywhere
Добро утро и от мен.

Моята кондиция буквално е отишла по дяволите. След няколко месеца хаотично трениране, а често и без тренираме, както и много стрес и малкото, което бях постигнала го пиши бегало. Явно в мерака си да се на тренирам хубаво съм направила нещо и отзад, от двете страни точно под талията, ме боли силно. Даже си помислих, че ми има нещо на бъбреците и ходих на лекар, но явно е мускул. Та за това съм решила бавно, славно и с постоянство да се върна където бях.

Тук е същото със светлината. До 11ч. вечерта е светло, а сутринта в 4:30 вече си е ден.

Люба ( къде се загуби?) моля те кажи нещо за Р90. Става ли за начинаещи ( че аз в момента за такава се броя)?

След около 2седмици се прибирам в БГ и ще поостана към месец и половина. Поръчах си протеини Синтракс, не знам дали са добри. Направо там да ми ги доставят.

Днес няма да мога да бягам, но утре сутринта съм на линия. И аз не го обичам бягането, но дано го заобичам. Много ми помага да чистя мазнинки. Говоря за монотонното, не за интервалното бягане.

Рейни, Амстердам ми е един от любимите градове. Там бих могла спокойно да живея. Стискам палци всичко да е по мед и масло.

Дописвам се да се примоля за линк за тези прословути балетни тренировки. Някой ги беше давал по-рано, но май линковете не работеха.

# 122
  • Лас Вегас
Чак сега успявам да се включа в новата тема. Нямам време да се отчитам, но си тренирам, все още много хаотично. Не мога да се ориентирам каква програма да следвам или да си направя. С храната също не съм за хвалене, смениха ми графика на работа и сега докато вляза в час, ям каквото има.

Поздравления на Bob4enka за повишението и на момичетата с минусите.
Маги, на теб успех, дано всичко се нареди както искаш.

# 123
Привет, момичета Hug

В неделя качвах един родопски връх - Сютка. Стръмно си беше, но не много дълго - около 3 часа е качването.
И си казвам - в понеделник почвам втората серия на  UFC fit. Да ама не стана, събудих се вчера със стомашен вирус. Ужас, не можах да стана от леглото. Днес още съм отпаднала, утре сигурно ще пробвам.
Купих си годжи бери и чиа, уж било за отслабване, повишавали метаболизма. Както и да е, поне са полезни Wink

# 124
Добро утро!
Бобче, честито повишение!

Nuclear, бързо да минават болежките. Ще си позволя вместо Люба да дам мнение за Р90, пък дано и тя се включи. Р90х за мен е най- добрата програма. Има календари за различни цели- lean, mass i classic. Темпото е подходящо за начинаещи. Позволява използването на по- големи тежести. Тони винаги казва кой колко броя повторения да направи / за мускуложелаещи 8-10...и т.н./. Има и P90 one on one volume 1,2 и 3. От тях могат да се заместват тренировки, с които да разнообразиш програмата, или пък когато се усетиш в плато. Също са много добри. Абе накратко, няма да си изплюеш дроба по време на тренировка, но след това усещаш всеки мускул, с който си работил. Пък след време и го виждаш , ако работиш с подходящи тежести.
P90x2 я започнах, но не ми хареса толкова. Прекалено много време се отделя за загряване, пък с фоумролер масажи, пък разтягане...но ако някой има нужда точно от това, може да му допадне.
От P90x3 съм пробвала само няколко тренировки. Не са мой- тип.

# 125
Алибали, благодаря за бързото включване. Още довечера ще пробвам някоя от тренировките. Календар на тренировките има ли някъде да погледна?

Люба също не хареса резултатите от Р90Х3 ако добре си спомням.

Бобче, да не забравя да те поздравя. Знаех си аз, че пропускам нещо.

# 126
В нета има календари. Но съм се объркала - lean, classic i doubles са видовете.

# 127
Малко оспамихме темата, но предполагам последното е за мускули? Ще поровя за календар. Ще видя разликите между lean & doubles и ще реша. Знам, че тренировките са дълги и точно сега ще имам времето да ги правя. Върна ли се на работа просто забрави.

# 128
  • Бургас
Дописвам се да се примоля за линк за тези прословути балетни тренировки. Някой ги беше давал по-рано, но май линковете не работеха.
https://www.youtube.com/watch?v=CleZelki_L8
отстрани в листа има още тренировки
освен  Mary Helen Bowers  имаше и още една дама с пограма с балетни тренировки, но ще трябва да видя у дома коя беше. Има ги качени и в рутракера. Освен тях и вякакви "Barre" тренировки са с такъв ефект, тази е много приятна Essentrics: Barre Stretch Workout for Flexibility & Mobility

# 129
Nuclear, класик е за мускули. Дабъл е календара за по-бързи резултати, доколкото си спомням. Във втора и трета фаза се включва и кардио сутрин /три пъти седмично/. Лиин за изчистване на мазнини. На лаптопа вкъщи имам ферманите с описанията,  ако решиш да я правиш ще ти ги кача някъде. Има си и хранителни режими.
Около 45- 50 мин. са видеата, но най-малко 10 от тях са със загряване и разтягане

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 11:36 от Аlibabali

# 130
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте, момичета!

Гледам, че всички сме на вълна "тиквички". Аз снощи правих мусака с тиквички, много добре се получи.

Мери, благодаря за линка, свалих си програмата, ще я редувам с тази, която Юли ще ми направи за подготовка за Легион.

Ние снощи пак не спахме, но си имаме пробило зъбче Simple Smile Та се успах и тичането по крайбрежната не се случи... може по-късно в залата, ще видим как ще ми се движат задачките днес Simple Smile

# 131
Ауу, като каза тиквички, вчера откъснах две и ги забравих навън, чакай да си ги прибера  Laughing
Имаме и моркови, не знам от колко време не съм яла домашни моркови, но нямат нищо общо с купешките  Shocked ама нищо..

# 132
Здравейте момичета,

За днес поработих върху коремни мускули с Кристи и ето тази й тренировка https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0.

Наливам се с много вода и за разнообразие и сокове от плодове, с ниско съдържание на захар, храната ми е яйца и чисто месо в редуцирани количества, изкушението ми е мляко с кафе и съвсем малко мед, чувствам се добри и знам, че този режим бързо разхлабва дрехите  Grinning Знам, че дълго не се издържа и тялото само ще ме подтикне към въглехидратите, и ще си позволя, за да не залитна в другата крайност, но това по-натам.

Чакам да завали, че да не ми отиде копането напразно  Joy

# 133
МериHug  bouquet
Аз само се вмъквам с вчерашен отчет - TapouT XT_D07 Sprawl & Brawl, 48мин.
Времето не ми достига както винаги, а и вчера хич не ми беше ден.
След обеда спряха и тока за час и половина, телефона ми изключил (незареден), хеликоптери бучаха и летяха над нас... а няма откъде грам да се информирам какво става. Оказа се пожар (както и предположих) на някакви си пресечки над нас, нали си имаме баир (планина се води) 30 пожарни коли и хеликоптери, за да го изгасят веднага  Shocked ooooh!

Ще дочитам и ще се включа адекватно по-късно  Hug

# 134
  • София
Свети, благодаря. Разбира се, че ми беше полезна. Аз вчера си изчислих по НВД, че трябва да ям по 1570 калории. Това е с отрицателен калориен прием от 500 калории. Като са ми разпределени:

протеини -   150 (598 калории и  38% от общите калории)
въглехидрати   -  68 (  272 калории  17%)
мазнини - 78 (701 калории 45%)

Вчера само да бях пропуснала бирата и малко картофки вечерта и щях да наглася въглехидратите.  Mr. Green
Ама се чудя дали не са ми много тези калории. Във фитнеспала ми дава, че трябва да ям  по 1280 калории. newsm78
А пък една домашна тренровка (от UFC наприер) незнам как да я вкарам там, за да видя колко изгарям.

Би, не ти е било хич ден вчера. Hug

За днес отчитам UFC Fit - Cardio Cross Train и  Ab Assassin.

Общи условия

Активация на акаунт