Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 499
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хоум, ако приемеш един съвет за НВХ - просто махни всичко въглехидратно, освен по някой плод дневно и така ... Не се затормозявай много със смятане, дали ще смяташ или не, ефекта е същия.
Не разбрах НВД ли искаш или ВМ-НВХ, това което ти написах се касае за второто. Първото е само на месо и салати, на мен това ми е супер драстично и не го издържам.

# 136
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за гръб и бицепс, 40 мин. Доволна. От 10 мин вчера следобяд с въжето, днес имах вече МТ на гърба.  Shocked А от вчера сутринта си имам МТ на Д-то и задно бедро.  Mr. Green

Снощи точно разглеждах Р90Х , да си крада идеи, не за друго.  Mr. Green И когато днес приложих едно от упражненията за бицепс( нали за първи път го правех и се гледах в огледалото за правилна техника) бях много приятно изненадана от мускулите, които изпъкнаха по ръцете ми. Все се оплаквам, че тези бицепси не растата, но определено за 1,5 година-разлика има. Макар и не колкото ми се иска.  Mr. Green

Хоум, 1280 за мен са малко калории при положение, че тренираш. 1570 са си съвсем ок.Можеш да редуваш 1300 кал един ден, 2 с 1700, например. За %-те- мазнините бих ги направила поне 55% и съответно бих намалила протеина. Може би те е страх от толкова много мазнини. Не знам от колко време си на ВМ-НВ. Ако не прекаляваш с В, няма защо да се страхуваш от мазнините. Вече когато стане ВВ-ВМ става страшно.  Mr. Green Но 45 % М са малко. Но ако така се чувстваш ок, пробвай. Всеки трябва сам да намери баланса за себе, да се чувства добре и физически, и психически.

Лек ден!

# 137
  • here, there, everywhere
Яна, Алибали, благодаря момичета.

Сега се прибрах с нов бански. Трябва да ходя на плаж за да го пробвам:).

Свети, само така. Тялото винаги се отблагодарява, но си трябва време.

# 138
И от мен една силна препоръка за Р90Х.  За съжаление изисква около 60=75 минути на ден, но програмата си заслужава  Peace

Айа, нямам съществена промяна във времето, затова мисля да пробвам тренировъчната програма за по-напреднали.  В нея има спринтове, които би трябвало да помогнат със скоростта.  Като цяло не гоня някакви определени резултати, но ей така, да ми е по-интересно  Wink

Дели, не съм живяла на север, ходила съм за по 7-14 дни и обожавам белите нощи  Heart Eyes Гледай позитивно на нещата - през зимата би било много по-зле и депресиращо  Peace

Мери & ТДИ, вие на Легион-а ли сте се записали?  Можете да прегледате тренировъчните програми на Tough Mudder & Mudderella за идеи  Peace  
https://toughmudder.com/sites/default/files/2014_us_tough-mudder … ining_0204_yp.pdf
https://toughmudder.com/physical-training
http://mudderella.com/workouts/

И да не забравя да се отчета - Бодишред + Йога.   Довечера е време за фризьор 4 дни до моренцето  Sunglasses

Калории отдавна не броя, 1280 според мен са малко.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 16:49 от Анонимен

# 139
Хелоу  Party

Вчера тренировката ми беше спининг, за йога не ми остана време. За днес съм запланувала да тренирам отново групово тъй като има нова тренировка, която ми се иска да пробвам. 1 час, в който са комбинирани кардио и силова част.
Аз ако не тренирам сутринта вкъщи, след това ми е много трудно - не знам защо. Нямам тонус, домързява ме, абе мъка... А когато съм първа смяна няма кога да тренирам, освен след работа към 17:30 - 18:00. Затова и си купих карта и ходя на групови занимания. Там няма как да се скатавам.

# 140
Mamma, благодаря за линковете, ще ги разгледам   Hug  Ииии, да, записахме се  Crazy

# 141
Ехаа, изписали сте цялата тема Grinning
Благодаря на всички, които ми отговориха  Peace Ако има още трениращи миньончета, нека да споделят Simple Smile))
За днес отчитам 45 Пилатес + Йога ден 67 с Лесли  Peace

Направих овесените бисквитки - http://fitnesinstruktor.com/oveseni-biskviti/ на Руми, по-късно ще кача и моята рецепта Hug

# 142
Тренировка Таня + йога ден 52 отчитам.
Тая Таня.... първото упражнение е брутално! Повече от половината ги направих с изправяне от колене  Mr. Green

# 143
  • София
Здравейте, момичета! Чета ви редовно, но рядко пиша. Напоследък тренировките са предимно навън - тичане и колоездене и скромно вкъщи - кратки стречинг комплекси. С храната съм добре, но знам от вас тук, че трябва да включа повече протеин, защото искам повече мускулна маса. То и тежести трябва да вкарам, но нещо тези дни не ме привличат... Wink. Накратко с теорията съм добре, практиката още куца  Wink. Поздрави на всички ви!

# 144
Ден 50 и нещо (не помня вече номера  Crazy )

Момичета, вие имали ли сте такова чувство на схванати мускули при положение че сте тренирали през деня?  Shocked Вечер като си легна от две, три седмици насам усещам такова схващане, буквално все едно съм лежала много дълго време и мускулите ми са се обездвижили. Възможно ли е да е от по-леките упражнения, които правя напоследък? Мислех си, че е от недостатъчно разтягане, но след като удължих времето му, пак усещам същото нещо. Не мога да си го обясня, никога досега не съм изпитвала такова нещо след като все пак се движа, не съм легнала да мързелувам.

# 145
Отчет с Insanity max interval sports training. Имам от гадните мускулни трески на дупе и вътршно бедро от вчерашната тренировка. Мислех, че днес ще я излекувам, ама май май, не подбрах добре днешната. Софиянки, утре ако срещнете ходеща и охкаща жена - аз съм.
Фрея, цялата ли се чувстваш схваната, или определени мускули  newsm78

# 146
Аlibabali, сега като се замисля по-скоро краката ги усещам така.

# 147
  • here, there, everywhere
Фрея, това да не са крампи? Ако е така, магнезий би трябвало да помогне.

# 148
  • UK
Днес почивам! Simple Smile

И с храната съм добре; напоследък съм изключила въглените, защото с този мъдрец изваден не мога много да си хапвам хлебчета Laughing та ям само яйца, кис.мляко, авокадо, протеинови шейкове и смутита.

# 149
Крампите не са ли остри болки по време на тренировка в някоя част на тялото? Примерно ако пиеш повече вода докато си задъхан, болката в стомаха? Идея си нямам какво е. Усещам го както когато дълго си стоял в една поза, като обездвижване и после като извършваш някакво действие усещаш как се разгряваш.

Общи условия

Активация на акаунт