Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 501
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета, чета ви, тук съм, макар и доста поизморена...
В повече ми идва напрежението в службата напоследък.
Бобче, честито повишение!
Маги, Амстердам е уникален град. Пожелавам ти всичко да се нареди!
Дилянка, аз съм 161см. В момента се храня РБ. Бях доста време в "плато", което с промяна на тренировките и режим на хранене се раздвижи. В момента съм 48,5-49кг.
За мен вкарването на балетните и йогата беше разковничето.

# 151
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз пък от никаква 10 минутна йога тази сутрин, си чувствам гърба между двете плешки, все едно някой ме е удрял там.

Фрея приемай известно време магнезии, да видиш как ще е. Това, което описваш, на мен ми се е случвало, когато прекаля с тичането (когато имам 3 или повече поредни дни с по 10К).

# 152
Фрея, интересна работа. Точно на схванато ми прилича, както го описваш. С тежести тренираш ли? А може би в два, три последователни дни си натоварила повече краката?!

От миналата седмица жегите тук почнаха. Даже и апетита ми си замина, така че да кажем съм примерна  Wink
Отчитам силова (и то каква) - Bob Harper Pure Burn Super StrengthMain Workout с 5кг. гири

Ама много гаден смях има този човек  Mr. Green

# 153
Да добавя и 11 км разходка с количката. Дребосът ми заспа в колата и аз да използвам го метнах в количката за една разходка.  Mr. Green

Ню, много точно си го казала, че тялото се отблагодарява, но се иска време и постоянство, разбира се.  Mr. Green

Фрея, напоследък и аз усещам нещо подобно, но в гърба. Купих си фоум ролер и от 1 седмица пия магнезий. Ще те държа в течение.

Сладки сънища!

# 154
Здравейте момичета Simple Smile

Фрея мен ми се е случвало това ама като не тренирам. Ето сега например все едно не съм тренирала не от 3 дена ами от месец все едно. Но пробвай масаж с топка за тенис, почини един ден от тренировки и виж как си.

Би евала за тренировката - тази е убиец, а ти с 5 кг гири  omm

Забравих да поздравя Бобчето за повишението - честито и само нагоре

След малко се мятам на PiYo - Sweat

# 155
Маги, успех!
Бобче, в началото е нормално да имаш МТ точно на гърба, между плешките  Mr. Green
За добро утре отчитам йога ден 53, беше стречинг, давам ви го, който иска да пробва  Peace https://www.youtube.com/watch?v=91wfkFidgxQ

# 156
  • София
Вив, Свети, благодаря за съветите. Аз от два дни го гледам този режим и се опитвам да го спазвам. С броенето на калории няма да изкарам много - само някакъв ориентир,  за да видя какво ям.
Днес правих за пръв път  UFC FIT Grapple Strength. Много ми хареса. За любителите на силови тренировки  я препоръчвам. За цялото тяло е. Има само 1-2 упражнения без гири. Аз я правох с 4 кг. основно и някои с 2 кг. Такива си имам. Mr. Green

# 157
Ето, ви къде атв били, в нова тема...
Аз не бях тренирала от миналия четвъртък, че каката не беше наградина и не се налагаше да ставам рано и все нещо се замотвах... Днес я пратих на градина и аха-аха пак да полегна да си доспя ама се наритах да стана... Ми много зле, голямо дърво  Shocked сякаш не съм тренирала никога  Sick нещо ми липсва мотивация  Crossing Arms аз вместо преди морето да се напъна на макс, аз о'лабвам положението. За това ви издирих, че като ви чета, се мотивирам  Peace а, бях решила да не си губя времето с мамата, ама ще се наложи поне на вас да ви обръщам внимание   bouquet
Не засичах време на днешната Анелия, но и я посъкратих малко, защото като видях времето на Руми повече от половин час, си казах, че аз ще се моткам до обяд  Rolling Eyes

# 158
Здравейте, тренирам си отново, радвам се на всеки натоварен мускул, който усещам. Много ми липсваше това чувство. Само се притеснявам каква гледка ще съм на плажа  ooooh! Нямам излишни килограми, но съм такова желе, че не е истина  Embarassed Храната е добре, но може и още по-добре  Crossing Arms
Благодаря за линковете с балетните тренировки, бях ги забравила  Hug

# 159
  • София
Фрея, да не е някаква слаба МТ, която поддържаш с тренировките? Аз почти постоянно си ходя така, със супер слаба МТ, която не се усеща, освен когато се застоя и тр. да стана примерно ...  newsm78
Все пак вземи си магнезии и калии.
Крампите се получават през нощта, на прасците. Не можеш ги обърка с нищо, болката е безумна.

# 160
minana, убедена съм, че си виждаш недостатъци, които друг не би забелязал Wink Наслаждавай се на морето и себе си пък ще дерзаем  Grinning Hug

Бобче, важното е че има напредък! Какво да се прави, дори и да не е точно това което искаш. Поздравявам те за повишението  Hug

Сега се връщам да чета разказа на Дели, че тези дни никак не ми достига времето. Дели, много е вълнуващо и голямо предизвикателство да работите сами по голям проект. Много, много ти се радвам и успех Hug

Inna, не съм чак такова желязо. Някъде сменях ръцете, тази тренировка и убийствена ако се прави от-до с петиците  Mr. Green
Днес ще вмъкна HIIT и продължителна йога след това. Поне това е плана  Wink

# 161
Днеска ми е ден за кардио- кросфит Таня (13 минути) + 4 км бързо ходене  Peace
Вчера забравих да кажа на Свети за фъстъченото- аз винаги тренирам на гладно и имам сили, ако съм яла и е минало достатъчно време ставам по-издръжлива. А след една чаена лъжичка фъстъчено масло, аз правих балетна за крака и йога. Балетните за крака изглеждат лесни на пръв поглед, но разбиват и имах сили, не исках да си почивам. Но не знам дали да го отдавам на това. Не знам колко ще ти е полезно, това, което ти казах, но Simple Smile)
Иги, ти не правиш ли кросфита сега или ги съчетаваш? И може ли да ми споделиш примерно меню и програма за седмица. Дано не съм много нахална  Hug

# 162
Момичета, моля дайте линк за тези балетни тренировки, които правите.
Днес мисля да почивам откъм тренировки, поради много служебни ангажимени, но ако ми допаднат бих опитала, ей така за разнообразие.

Би, голям екшън сте имали, впечатлена съм от реакцията  на службите.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 15:12 от !Diva!

# 163
Аз мога да отчета 1800км шофиране тези дни  Laughing
И по десетина км ходене последните два дена. Мисля да отида да видя са TRX тренировките тук и дали има места да се запиша.

# 164
  • UK
Днес Скинни Рулс: Стренгт 4.

Обаче от пустата жега никаква сила нямам. За днес съм планирала плаж и йога.

Общи условия

Активация на акаунт