Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 510
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
 Joy Добре, но да знаеш, че ако ми се случи ти ще си виновна   Laughing Hug
То реално пише първата седмица да е 3х2, а след това по 2-3 таблетки дневно. За една седмица нищо няма да ми стане.

# 181
  • София
Поемам отговорност  newsm47
С малки дози няма да попълниш депата, те затова така са го дали  Hug

# 182
Здравейте, момичета!  Hug

Днес правих Speed 1.0. Харесва ми тренировката- лека и ненатоварваща.  Laughing

Искам и аз да отида на групова тренировка, но ще ме бъде срам, а и ме е страх да не съм много зле. След време мога и да се престраша, сега няма къде да я намеря.  Mr. Green

Напоследък започна да ме наболява глезенът, явно не го загрявам добре. newsm78

Това е от мен, лека вечер!

# 183
Гриин, приятна тренировка! Дай подробности след това! Браво на организаторите за инициативата .

Беше голяма забава! Всъщност моите колеги не се престрашиха и само ме окуражаваха отстрани. Обаче обещаха да участват другата седмица  Simple Smile Имаше и професионален фотограф /колега/, ще мога да се похваля. Тренировката беше в парка ни, обаче терена беше много мокър от снощния порой и съответно хлъзгав, което добави огромна доза трудност при упражненията. Самата тренировка беше от типа military boot camp workouts (primal), в по-голямата част от времето с партньор. С гумата имаше суингове, подскачащи клекове, напади и спринтове. В другите упражнения се използваше като опора - за трицепсови лицеви или кофички. Общото ми впечатление е, че не е очевиден захвата с ръце на гумата, за изпълняването на упражненията. Също така зависи каква големина е: според ръстта на човека и според упражнението. Най-смешното беше щафетите - разделиха ни на 4 отбора и търчахме с гумата Laughing Laughing
снимка от загрявката - аз съм последната в редичката, със светло синия потник  Simple Smile
https://www.facebook.com/331419947058766/photos/pcb.391415044392 … ype=1&theater
След малко ме чакат поредните 25 км към къщи с колелото   Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 21:30 от greendream

# 184
Супер звучи, ще чакаме снимки.
Фрея, аз почти през цялата бременност пих такова количество магнезий / по лекарско предписание/, та не се притеснявай. Мисълта ми е, че едва ли ще се предписват такива дози, ако са опасни по някакъв начин.
Отчетче с тае бо. На глутеус ритниците ми идеше да се разрева от болка, но нали съм упорита / другото прилагателно няма да го пиша   Whistling/ , изкарах си го до края и вече не усещам мускулна треска.

Ели, няма от какво да се притесняваш, особено пък от други трениращи.

# 185
Фрея, по принцип на всякакви лекарства, добавка и пр. изписват такова количество, че дори и малко да увеличиш пак няма да си прекалила. Дават най-малката доза. Така че не се притеснявай. Е, разбира се зависи и от човека, но пробвай пък ще видим дали ще те удари страничния ефект  Laughing

# 186
Грийн, изглежда и звучи супер! Много хубави мероприятия ви правят в обедната почивка.

Фрея, аз търся под дърво и камък високо дозиран магнезий. Много се зарадвах последно като успях да намеря 400 мг цитрат на прахче, без да трябва да поръчвам от айхърб. Според мен само хубаво действие може да усетиш, освен ако оксидът не ти изиграе лоша шега.

Щях да казвам на Свети още онзи ден, че много ме впечатли тренировката за крака и дупе. Сериозно си се захванала.

На мен ми дойде до гуша опаковането и си сипах щедра чаша вино. И без това трябва да разкарам бутилката, за да ми е леко пренасянето. Grinning

Поздрави от мен момичета и до скоро включване!

# 187
Благодаря, успокоихте ме  Hug Не че ме е страх от хапчета, но просто пишеше, че ако се предозира също може да има негативни последици. Но както каза Мери, препоръчителните дози винаги са такива, че да няма усложнения. Днес изпих само едно, утре ги мятам по 6. Като се разчетох стигнах до извода, че имам и други симптоми на недостиг, дано да ми повлияе добре.

Днес не тренирах, но се разходих напред назад по задачи. С храната обаче пак съм много зле, направо не знам какво ми става вече. Сякаш в мен се е вселила ламя  Crazy

# 188
  • 1st floor
Отчитам Ript up от Гама. Ох, отдъхнах си. Много по-добре беше от Speed 3. Даже ми хареса  bowuu, сега едва си вдигам ръцете. Тия балетни ги сейф-вам и ще ги изпробвам някой ден, да видя дали ще ми харесат.
Този магнезий как се разбира дали имаш недостиг? Какви са симптомиите?

# 189
Днес се отчитам и аз с балетни тренировки:
https://www.youtube.com/watch?v=mfP1OG7rs_o
https://www.youtube.com/watch?v=LXv8j3Lxtac
И тази за супермодели: https://www.youtube.com/watch?v=FMzupeClpBI
Дупето и бедрата са ми on fire!

Вчера правих една от кросфит тренировките на Руми, кратка, но много ефективна, май им ставам фен.

Грийн, много добра инициатива за тренировки в обедната почивка. Направо завиждам. Моите колеги в обедната почивка само ядат и клюкарят (второто никак не ми харесва, ама никой не ме пита  ooooh!). А ти, макар и скрита в дъното на снимката, изглеждаш в най-добра форма от всичките колеги.

ellie_ellie, няма защот да те е страх от групови тренировки. Щом със Спййид 1 се справяш, няма как да си зле на групови, а и нали все отнякъде се почва.

# 190
  • UK
Магнезий има и в какаовите зърна! Peace

Балетните и аз съм ги сейфнала, Агент Hug  и съм ги набелязала за юли месец като се прибера у шотландско... което отговаря на въпроса на Свети - до края на месеца сме в БГ, и на 02-ри юли летя обратно към ЮК, но пък си взимам и една баба с мен Laughing

# 191
Грийн, много добра инициатива за тренировки в обедната почивка. Направо завиждам. Моите колеги в обедната почивка само ядат и клюкарят (второто никак не ми харесва, ама никой не ме пита  ooooh!). А ти, макар и скрита в дъното на снимката, изглеждаш в най-добра форма от всичките колеги.
Мерси Айа  Heart Eyes Ето още малко снимки, за съжаление не са пуснали снимка с гумата и мен  Crossing Arms

https://www.facebook.com/cca.conversation/posts/10155684207745092

# 192
Дрийми, би ли би предложила пилатес тренировки, моля Simple Smile
Ако има и по-кратички от 1 час Simple Smile

Привет момичета  Heart Eyes Не съм се появявала отдавна, но до преди отпуската си тренирах редовно с Руми или с тренировките, които имам от Любомир Иванов.
В началото на месеца бях в Лондон, където разбира се имаше много ходене и още не съм подновила тренировките.
За последните 3 седмици имам само 1 тренировка. Още преди Лондон усетих проблем с тежестите, въпреки че аз тренирам с 3кг гири. Ако си спомняте имам някакви проблеми с врата и от известно време ми е трудно да нося дори пазарски торби.
Затова искам да сменя малко вида тренировки и се чудя на какво да се спра. Колебая се между PIYO-то на Шалийн и пилатес тренировки.

Моля, който може да препоръча някаква програма с пилатес, да се включи.

Green, страхотно преживяване е било Simple Smile

# 193
Зи, радвам се да те видя  Wink Hug
С две ръце ти препоръчвам PIYO, което всъщност е една добра комбинация между йога, пилатес, фюжън. Натоварва и разтяга едновременно, тренира се със собствено тегло и почти напълно без подскоци. Много често ползвам няколко тренировки от програмата, прекрасни са!

В тон с темата днес попаднах на Linda Wooldridge и отчитам Dynamic Stretch:

green, чудесна инициатива! Приеми и моите комплименти за начина по който изглеждаш!

# 194
За днес да добавя и стреча на П90Х, който е почти 1 час.  Shocked За първи път го правя, а и по-принцип толкова дълъг стреч през живота си не съм помирисвала.  Mr. Green Но съм много схваната напоследък и трябва да си го наложа някак. Без бой ще си призная, че даже май и ми хареса.  Mr. Green Мина сравнително неусетно.  Mr. Green

Би, погледнах и това, с което си се отчела за днес и си мисля, че би ми харесало също.  Mr. Green

Дана,  Hug
Днес си получих Липо 6   Mr. Green  и от утре го започвам. Ако не се появя утре, да ме издирите.  Mr. Green
Дала съм си ултиматум до БГ( не заради БГ, а просто там какво мазало може да стане... Mr. Green) да бъда стриктна с храненето , което не означава да се ограничавам.  Mr. Green Карам си я на 2000 кал, даже 3 дена нещо съм гладна и отидоха на 2300-400.  Mr. Green Просто се храня изчистено, без изцепки ( вече 3 седмици и за сега  Mr. Green ). Веднъж за винаги да си задоволя любопитството какво мога да променя за 8 седмици със здрави тренировки и добро хранене. Реших да включа и фатбърнара, пък да видим.  Mr. Green За тези почти 3 седмици обиколката на бедрата ми е паднала от 53 см на 51 см на дясното и 51.5 на лявото  Mr. Green . Дясното трябва да го тренирам повече явно.  Mr. Green Изостава.

Гриин, изглежда много забавно.

До утре!

Общи условия

Активация на акаунт