Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 478
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Днес отчитам активна почивка - Core Yogata на Кристин  Peace А сега отивам да избирам дрехии, че утре ще съм стилист  Peace

Джули, честит рожден ден  Hug
Дана, Би, честит имен ден! Ако не се лъжа днес празнувате  Peace

Аз обожавам водата, нямам никакъввв страх от нея  Heart Eyes

Хубава вечер от мен  Hug

# 481
  • Sofia
Привет банда!  Както винаги, прочетох много интересни мнения и коментари. От голяма полза е опита на всички тук, благодаря ви, че споделяте!
Ч.Р.Д на Джули! С пожелания за много здраве и сбъднати мечти!
На Тяна и всички, които отиват на почивка желая незабравими преживявания.
На Дана и Би честито и от мен! Бъдете обичани и щастливи, перфектна форма  няма  смисъл да ви пожелавам, вие сте я достигнали!
Записвам се в темата с кръговата на Джаки и се връщам назад да ви чета по- обстойно.
 Аз вече съм във ваканция( учителка съм)и съм много щастлива! Отдала съм се на тренировки и почивка. Наспах се най- вече, защото през годината ставам много рано и това много ми тежи.
Тренирам напоследък с Шон -Max Out, но вчера се появи болка в левия ми глезен и реших днес да  му изневеря с Джаки. Малко силова ми се отрази много добре. Може би трябва да правя 15 минутките от кръговата като добавка към Макс Аута. От известно време имам болка в лявото рамо и лицеви не мога да правя. Правя само трицепсови опори, може би вече няколко месеца и травмата не минава. Cry Старост, нерадост Laughing
Напоследък много ми се ядат тиквички и патладжани и тъй като са най- вкусни пържени, ги готвя така, което може би не е най- удачното когато човек иска да свали някой друг кг. Мислите ли, че сериозно може да се отрази  яденето на пържени зеленчуци на резултатите, които гоня? Говорим за 2-3 кг минус и по- изчистено от мазнинки тяло.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 20:31 от Margi

# 482
  • UK
Ох, колко много мъдрост прочетох. Не иронизирам. Е, не беше само мъдрост, де  Mr. Green Балансът за мен е ключът, но като бях на 20 щях сама да си се изсмея на това изказване. Положението при мен в момента е: Ям, пия и се веселя, без да прекалявам. И си нося новите дрехи.

Джули, честит юбилей! 30-те са страхотни (аз отскоро съм в клуба).   bouquet
Дилянка, какво ще стайлваш?  Crazy

От снощи отчитам Супер Скълпт - групово занимание с кардио и силова за цяло тяло. След работа отивам на йога.

# 483
Баланс, баланс, но той се постига само след като човек приеме себе си и постигне вътрешна хармония. И разбере, че няма как Опра да стане Жизел и обратното. И че професионалните  фитнес модели и спортисти изглеждат така, защото изкарват парите с телата си и приемат шепа с добавки всеки ден.
Не, че е лошо да се иска подобрение, но в рамките на възможното и не с цената на всичко. Никой няма да живее вечно, но ако не за собсвеното си здраве, то нека помислим за здравето и на децата ни, на семейството ни. Защото аз съм отговорна за пълноценното хранене на моето дете, за това да не чува "aз съм на диета, защото съм дебела" и да приеме това за нещо нормално, за това да изгради правилни хранителни навици.

Отивам да метна една "хасфитка"

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 00:27 от Аlibabali

# 484
Включвам се с отчет-Кардио и стреч на УФК.
Не виждам групата във фейса. Идеи защо? Thinking
Нека всеки открие баланса за себе си.  Peace

# 485
Хей Дилянка, подобно, как си надушила! Аз днес разбрах за този мой имен ден, след като ми стана интересен Еньовден като традиция и се зачетох. Даже го пратих на майка ми да се посмеем, че досега 30 и кусур години никой не е знаел, че имам имен ден. И на Би, честит имен ден!
Хубав празник е, и по библейски, и по старобългарски.

Честит Рожден Ден, Джули! Докато се доредя торта за мен май не остана, а пък и аз като Алибали не отказвам второ парче.

На Тяна прекрасни моменти по вода и по суша с любимите хора!

Свети, много ми хареса това изказване за тренирането на различни части на тялото с различни тежести и съответното хранене. Не съм гледала на нещата досега по този начин, ще го запомня.

# 486
  • here, there, everywhere
Доотчитам се с ръце и рамо от Р90Х. Хареса ми. Всъщност все повече ми харесва. Обаче нямах сили да се довърша с АБС-а. Много бях гладна и едни печени тиквички с мляко и много чесън постоянно ме наблюдаваха от кухнята. Та сега съм доволна и воняща на чесън. Поне вампирите ще избягат от мен Laughing.

Имам и още една тренировка от която бузите ме болят. Милото има рожден ден утре и аз надувай ли надувай балони.

Утре ще ставам рано за йогата, че после цял ден ще съм робинята Изаура в кухнята.

Честит имен ден на Би и Д_ана. Много здраве ви желая.

Свети, много ентусиазъм лъха от постовете ти. Приятно ми е да чета Rolling Eyes.

# 487
Добър вечер!  bouquet

Вие сте изписали толкова много, като влязох и имах 95 непрочетени.  Grinning

Честит рожден ден на Джули и честит имен ден на Би и ДанаHug Бъдете живи и здрави, много щастливи и все така спортни!

Днес правих Lower Focus, добре се справих. Но вече съм доста уморена, пускам си филм и лягам.  Mr. Green

Чао!

# 488
  • Лас Вегас
Благодаря за пожеланията момичета  Hug партито се получи добре, а тортата си заслужаваше две парчета, така че и аз хапнах 2. Довечера с отчета ще кача и снимки.
Ох, колко много мъдрост прочетох. Не иронизирам. Е, не беше само мъдрост, де  Mr. Green Балансът за мен е ключът, но като бях на 20 щях сама да си се изсмея на това изказване. Положението при мен в момента е: Ям, пия и се веселя, без да прекалявам. И си нося новите дрехи.

Подкрепям с две ръце!

Според мен, споровете се пораждат не от това, че Мери си казва каквото мисли, а защото е по - рязка в изказа си. На мен лично това не ми пречи. Аз за себе си съм разбрала, че всички хора сме различни и го прием така. Мери, много си ми симпатична, между другото  Simple Smile

И да питам трениращите с Руми, как ги правите тия пистоли? Клякането добре, ама не мога да се изправя и ако трябва живота си да спася. Преди 2 дни ги правих, още имам силна МТ на предно бедро и дупе.

# 489
  • au bout du monde
Днес започнах тренировка и на второто упражнение спря нета. Нямах време за друго, така че днес почивка. Но пък имаше много разходка. Wink

# 490
Аз пистолите лесно ги научих. Лесно лесно, в началото изобщо не можех да слизам до долу даже, подпирах се с ръка на стол и така. Но помня, че за някъде две седмици се научих. И първо с гира в ръце ми беше по-лесно, по-трудно е със собствено тегло. Пистолите са донякъде по навик, в смисъл усвоиш ли техниката, силата не е толкова решаваща, поне според мен. Като "нинджа скоковете", които ми изглеждаха много страшни, а всъщност са много лесни и дори не толкова натоварващи.

Днес се разчистих, разготвих (мусака от тиквички и ориз със заливка от кис.мляко, яйца и кашкавал), подредих си гардероба, така че не съм съвсем пас  Simple Smile

Предложете някакви рецепти с нахут, освен салати. Искам нещо топло сготвено с него.
В режим "отслабване" съм или по-точно казано в режим "стягане", не знам колко кг имам да свалям, но мазнинките са се натрупали тук там и дразнят в цялата картинка. Реших тази седмица да спра сладкото (освен плодове), следващата да махна и хляба, че направо не се търпя с него, много ми е вкусен  Grinning И така да продължа няколко седмици до оформяне.

# 491

Предложете някакви рецепти с нахут, освен салати. Искам нещо топло сготвено с него.

http://www.gotvetesmen.com/search.php?str=%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1% … 3%D1%82&t=all Тук има няколко предложения  Peace

# 492
О, благодаря ви мили, но аз не празнувам на този ден, а май трябваше  Party (някъде към 3 "именни дни" годишно ми се събират, а на любимия 5  Joy)

Отчитам Body Combat 30 Les Mills  Grinning

Толкова ми харесаха цитати от пост на Агентката, че искам да я поздравя за интелигентния, точен и толерантен начин на изказване  Wink Hug

Фрея, в десятката  Peace
Рецепти с нахут имам ето това
и това с месо в гювеч

Марги, много се радвам да те видя  Hug

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 00:39 от ~Би~

# 493
Ей, супер, благодаря   bouquet Заплюх си рецептата с картофи и домати на фурна и невероятния гювеч на Би  Crazy Heart Eyes

# 494
Да добавя за днес и 50 мин йогилатес  Mr. Green , мисля, че Мис Дрийми го беше споделила:  https://www.youtube.com/watch?v=l56lCzVpCLE
Много съм щастлива, че успявам напоследък да се накарам да включа повече разтягане. А всъштност започна да ми харесва.  Mr. Green

Дана, Ню  Hug

До Утре!

Общи условия

Активация на акаунт