Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 513
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
Не съм писала вече може би повече от седмица. Причината е, че бях на разходка в Лондон (прекрасно е!) и от тогава за сега отчитам по минимум 20 км. пешак всеки ден  Laughing Знам, че не е тренировка, ноо нямаше време за повече. В апартамента, в който бяхме отседнали имаше лост със сменяеми тежести (това ли са дъмбели?), но за съжаление така и не ми останаха време и сили за тренировка.
Вече съм в Амстердам с цел трайно установяване  Grinning Не, че не изминаваме на ден пак по 20+ км. с цел търсене на жилище, но вече днес сутринта се наритах и направих едно видео на фитнес блендърите - 25 мин. за цяло тяло със собствено тегло. Идеално ми дойде, явно съм изгубила тренинг. Сигурно утре ще имам МТ  Mr. Green

Бобче честито ти повишение  Hug
julie___ честит юбилей на патерици   bouquet С пожелания за всичко най - прекрасно  Heart Eyes

Тук плодовете са много скъпи  Confused 3,5евро за 0,5кг. череши. Като знам в БГ 2лв. килото и ядях на корем  Crazy Явно ще я карам без плодове  Confused

# 511
Ето ме, след do-do тренировката на Руми, вчера
Скрит текст:
Имам още доста за изчистване  Blush Яд ме е, че ни изчезнаха снимките от харда, бях се снимала, като започвах да тренирам. Разликата е огромна от тогава
Мисля от другата седмица да започна да тичам сутрин. С колко километра или време ще ме посъветвате да започна? Колкото издържа ли?

А, исках да ви споделя и едно много вкусно руло с тиквички, което правих вчера
Блата го направих по тази рецепта http://tedytitova.blogspot.com/2014/08/blog-post_15.html а за пълнеж сложих заквасена сметана, с натрошено сирене, чесън и копър  Peace

Преди време бях обещала да споделя и за доматите с яйца- Шакшука-яйца по арабски. http://www.zajenata.bg/%D1%88%D0%B0%D0%BA%D1%88%D1%83%D0%BA%D0%B … -recepta7289.html
Само, че аз използвам пресни домати, не запържвам и чесъна го слагам, като е готово  Peace а, и допичам яйцата във фурна  Rolling Eyes

# 512
  • Stavanger,Norway/ Varna
Mari Lin и ти фиданка се оказа, 90% от пи6е6тите - все фини мадами  Grinning А твоето руло изглежда о6те по- добре  Peace 6те си направя и аз, но 6те заменя бра6ното с не6то, о6те мисля с какво  Thinking... млени тиквени семки ми се въртят, както и ленено семе  Thinking

Аз от4итам 6К ти4ане и гърди и корем за днес. Дове4ера замислям йога, ама да видим до ъде 6те я докарам  Crazy, 4е имам две торти да правя за събота, а съм по цял ден на работа. 6те трябва по но6тите да се бъхтя...

# 513
  • София
Мари Лин, ама ти си в прекрасна форма, браво! И какво коремче  Heart Eyes

# 514
В чудесна форма си, Мари Лин  Heart Eyes Поздравления!   bouquet Рулото изглежда мммммм  Party Благодаря за споделената рецепта  Hug Рецептата за яйцата не се отваря  Cry

# 515
Днес съм почивка - няма как да съчетая и работата, и това, което предстои  Party
Днес в The Mall ще има Grazia Shopping Night - намаление на над 60 магазина от 20-70% и 12 блогъри и стилисти ще бъдем стилисти и ще съветваме хората за предстоящите тенденции.
Уредили са ни прическа и грим от MAC, така че сега отивам да ме правят красива..затова и няма как да тренирам, но пък цялото тичане не е малко.
За капак заради метрото днес цял ден нямаме ток (от 10-17), та се къпах на фенер, хахха и ходих в един приятел на брат ми да работя, голямо шоу днес  Peace
МариЛин, много добре изглеждаш!

# 516
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за крака и корем+ подскоци, групирах ги по тройки, 4 серии всяка, 50 мин. Доволна.  Mr. Green

4 серии:
*Клекове с щанга до нивото на пейката х15 х15 кг щанга
*Осмици за корем с гира х 40 х 2.25 кг гира
*Джъмпинг джакс ( подскоци Звезда) х40

4 серии:
*Румънска тяга с щанга х10 х15 кг щанга
*Модифицирана V-преса х 20
*Тичане на място като петите удрят дупето( Butt Kickers) х60

4 серии:
*Отпади с щанка с кръстосване на краката отзад х 20 х 15 кг щанга
*Привеждане на горен скрипец на колене х 15 х 9 кг
*Високи колене х40

4 серии:
*Напади с щанга х 8 на крак х 15 кг щанга
*Коремни преси в седнало положение със скрипец  х 15 х 9 кг
* Скиорски подскоци х 40

4 серии:
*Осмици с пудовка х 10 х 6.8 кг пудовка
*Тазобедрени повдигания за корем на пейка х 15
*Часовникови махове х 60

Мери Лин, поздравления за прекрасната форма!
Другите снимки ги изпуснах!  Mr. Green
Мерида, и аз нямам проблем с групата. Не знам какъв може да е проблема при теб.  newsm78
Мери Лин,Йоя, за ФБ групата единственото изискване е по-продължителен стаж в темата, доказано постоянство с тренировките и разбира се показване на дупе след присъединяването.  Mr. Green Joy

Спорни тренировки!

# 517
Бобче, фина съм (долу-горе) ВЕЧЕ! Като започнах с тренировките си бях гюленце. Като ви гледах снимките, само цъках с език и въздишах. Много голяма част от постиженията си дължа на темата, честно. Доста надъхваща е и се радвам, че има много знаещи момичета, които с охота споделят знанията си. Разбира се аз отсявам кое би било подходящо за мен и кое съм готова да приложа  Rolling Eyes
За блата и аз мислех да не е с брашно, мислех с овесени ядки, но пък реших, че в крайна сметка 5-6лъжици не са кой знае какво, като се има в предвид, че излезе около 10 парчета, от които аз съм изяла общо 3 вчера и днес  Peace

Ау, Свети, нека тогава още малко да го потренирам дупето и тогава ще се кандидатирам, че да не се излагам  Joy
Само цици да не се налага да показваме, че  Sick  Joy

# 518
Мари Лин, сууупер коремче си изваяла  Heart Eyes Бедрата и те изглеждат добре  Peace браво!

Аз отчитам do-do тренировката с Руми.

# 519
http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=106189&opinion=
Така вижда ли се рецептата за яйцата по арабски?
Мери, благодаря, но наистина бедрата изглеждат добре само на снимката. И не го казвам от куртоазия, казах вече, че се харесвам и съм доволна от напредъка си, но те още са си безформени и разплути. Но корема ми наистина ми е най-голямото постижение и гордост, защото беше огромен през втората бременност и дълго след раждането беше виснал. Сега в профил пак е издаден и щръкнал, но поне е стегнат  Blush

Айде кажете колко да тичам като за начало де  Grinning

# 520

Айде кажете колко да тичам като за начало де  Grinning
Аз малко така изневиделица нахълтам в темата ви  Peace Тази статия може да ви е от полза http://www.manager.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0% … D1%80%D0%B8%D0%B8 Аз редовно се раздвижвам покрай тениса, но и у нас правя упражненията на P90. + разнообразна храна и ефект определено има! Нооо от сладкото не се отказвам  Tired Mr. Green

# 521
Мари Лин, да, рецептата сега се вижда.

А колко да бягаш - това зависи само и единствено от теб. Аз бягам по 20-25 мин горе-долу (3 км=10 обиколки на стадиона). Психически не мога повече  Laughing но трябва да стигна поне 5 км и да забързам темпото. Ще се опитам в събота, събирам сили  Grinning
На стадион ли ще бягаш? Ако тепърва почваш - обиколка бягане, обиколка ходене може да направиш. Примерно 5 пъти. Ако можеш още, супер  Peace Отиваш, пробваш и каквото стане  Peace Ей сега Бобчето идва и ти казва 5 км. Е, как ще ги пробягаш?  Laughing
На първа страница имаше май инфо за начинаещи от сайта на бб тийм Simple Smile

# 522
Мери лин, поздравления !

За тичането- както и Мери ти е писала - колкото можеш, толкова. Не гони скорост. Започваш бавно и можеш, ускоряваш. Когато се измориш започваш да ходиш, докато ти се нормализират дишането и пулса, но преди тялото ти да изстине, защото после е трудно пак да започнеш. Контролирай си дишането, за да издържиш повече.

Мери, откъде ги намираш тези стадиони по 300 метра ? Защото повечето са по 400. На НСА -то ли?

За днес ранен отчет с буут камп на Били.

Ню, радвам се, че ти допада програмата.

Дилянка, весело изкарване!

# 523
Не, у наше село  Laughing

# 524
  • Sofia
Дилянка, ще чакаме снимки и разказ!
Би, благодаря за милото посрещане Hug
Мери Лин, поздравления за постигнатото!
Рулото изглежда супер вкусно, записах си рецептата, нали съм на вълна тиквички. Мога да ги ям всеки ден и няма да ми омръзне.
Като говорим за влусотии, да споделя, че  открихме сезона на банановия сладолед с щерката- като яде всеки ден, поне да е полезен. Замразявам нарязани на парчета банани, като поиска чадото да яде вадя и пасирам. Става мега вкусен  сладолед, предполагам, сте пробвали, ако не, направете го!
Днес се отчитам с  Pulse с Шон.
Малко се отчайвам, защото при толкова тренировки и старание по отношение на храненето нещата супер бавно се случват. Пак съм в някакъв застой Cry Коремът ми е плосък и стегнат до пъпа. Под него си седи една сланинка и не помръдва. Е, от зимата понамаля, но още има и просто ме побърква. Какво да направя? Знам, че храната е най- важна.Сладко, тестено не ям, газирано не пия. Единственото сладко, което си позволявам са плодове и протеиновия ми шейк с кисело мляко. Картофи, ориз , спагети, хляб не ям или много рядко си позволявам. И пак не помръдвам Cry-
Оплаках се, ама не ми олекна, а само се ядосах още повече.
Но друг вариант няма, ще продължавам да дерзая. Може би да почна да тренирам двуразово?

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 17:56 от Margi

Общи условия

Активация на акаунт