Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 511
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Няма стадион наблизо. Ще обикалям моя микрорайон на Люлин (квартал в София)
А, какво приложение да си сваля за телефона, което да ми мери километрите?

# 526
Аз реших, че тичаш по 4 км., но си мислиш, че са 3  Joy

# 527
Mарги, да не би да се храниш твърде оскъдно и затова да си в застой ( въпросителна-нямам функционираща  Mr. Green ).

# 528
 Привет!!!  Simple Smile
 От доста време ви следя и дойде моментът да се присъединя към редиците ви.
 Накратко за мен: 29г, 165см, 50-52 кг. Обожавам бягането и тренировките на открито. Стремя се да се храня здравословно. Избягвам живонинските мазнини. Не консумирам съдържащи бяла захар храни, с изключение на сладолед в много редки случаи. Това е единственото ми изкушение. В последно време гледам някакви глутен и фат фрии.Когато се нуждая от сладко хапвам плод с домашен пчелен мед. Стремя се да избягвам и глутена. В момента трябва да се поизчистя още мъничко. Приемам л карнитин. Ограничавам въглехидратите временно. Включвам ги на 4-5дни веднъж.... ориз или картофи или оризовки. Сваля ли 1-2 кг трайно, ще ги включвам по-често.
 Спортувам редовно от 6 години. В началото започнах с фитнес, но в последствие реших, че не е мжя спорт. Преоткрих бягането, благодарение на приятеля ми- бивш лекоатлет. Пристрастих се...
 Ще ми бъде много приятно и надявам се ползотворно да споделяме заедно менюто и тренировките си.  Heart Eyes

# 529
Марги, аз лично не бих прибягнала към двуразови тренировки, щото като знам как двуразово ще ми нарастне апетита мани, мани  Joy, но всеки знае най-добре.

Споделих, че при мен за няколко дни се получи добър ефект от въртене на дните със и без въглехидрати, изобщо не усещам да съм на режим, диета или каквото и да било, просто имам един ден с много малко въглехидрати, принципно реших да се насиля да ям достътчно протеини и белтъчини, че ми е много слабо място това, ейййй, не ми се ядат и това си е то, но си мисля, че всичко е въпрос на придобити с годините лоши навици. Мога цял ден да изкарам на една вафла и чаша мляко, ама няма да се сетя да си сложа 2 яйца на тигана. Мога да сготвя най-вкусната манджа на семейството, и да си играя 2 часа, но докато я чякам ще си отчупя парче шоколад и като седна да вечерям, ще реша че вече съм яла достатъчно и отново протеините ми отиват на кино. Ето оплаках ви се от себе си  Grinning

# 530
Аз реших, че тичаш по 4 км., но си мислиш, че са 3  Joy
Де тоз късмет  hahaha

( въпросителна-нямам функционираща  Mr. Green ).
Всеки път като го напишеш, се заливам от смях  Joy Joy Joy

Мари Лин, RunKeeper имам аз като програмка  newsm78

# 531
  • Пловдив
.Мери Лин , страхотна си, браво,само напред!
Марги , с риск да ти прозвучи анатема,ще те посъветвам да включиш повече въглехидрати в менюто си за известно време, обикновено помага/ако се хранеш НВД предимно/.
Ню , оправяй се и се наспивай по-често Hug
За тичането зависи от човека. Аз преди 10години отслабвах и тичах, преди това не бях тичала. Ами 5км без да спра си ги правех,дори и първия път, е, в началото по-бавно,но без проблем. После минах на 10км. Бавно,за 60', но тичах само 3 месеца, та... До човек си е. Пробвай и виж.
Отчитам Макс аут стренгт, зоррр, но ср напъвам доста,та съм доволна. Но следобед направих една шоколадова пита по една супер безумна технология, та ... Опитах... Няколко пъти и сега ми е тежко и ме е яд на мен си, гъз глава затрива,ей. Иначе... Не ми оука за яденето и съм плондер,но поне не ми пука и даже си нося роклите и тва е.
Дилянка,ако бях в София,щях да дойда да ме посъветваш.
Лека вчер на всички.  bouquet

# 532
Мери, аз заради теб от време на време напомням за неработещата ми въпросителна в случай, че си забравила, че веднъж вече ме насмете.... Mr. Green

Купих си нов тефтер за БГ и започнах да си подготвям тренировките....нали там разполагам само с едни гири.....а и постоянно ще сме в движение... Mr. Green....Изгледах ден 19 от кросфит програмата на Руми и се оказа, че начина ни на трениране доста се доближава( за Румфит тренировките говоря).  Mr. Green Само дето аз включвам повече упражнения с тежести в комплексите си.

Люсито, добре дошла! Ще те чакаме с редовни отчети. Това едновременно ограничаване и на въглехидрати, и на мазнини как ти се отразява. Аз не бих издържала.

Дива, постави си го за цел и прави съзнателни усилия. Всеки път като се хванеш да посягаш към шоколад с мляко( както беше написала), спри се и изяш нещо друго-2 яйца със зеленчуци, плод с протеин на смути, в зависимост от предпочитанията ти. Май наистина всичко е въпрос на навик.

# 533
svetty1980, хапвам си сурови ядки и тахани, добавям кокосови стърготини.... Хапвам доволно, но гледам да са от полезните. Риба също хапвам. Ограничила съм животинските. Мъча се да ми хареса авокадото, но не ми се получава.

# 534
Люсито, е щом си хапваш риба, ядки, кокос, тахани....значи си си ок. На мен авокадото страшно много ми харесва, но не виждам смисъл да се насилваш. То не прави чудеса, с или без него, все тая. Не обичаш месо или....., защото ако си ядеш животински продукти, не виждам логика да ограничаваш животинските мазнини.....ако не са ти на сърце вече е друга бира  Mr. Green , няма смисъл да се насилваш.

# 535
Дева, просто е - не дръж шоколад вкъщи   Twisted Evil

Марги, може би просто тялото и умът ти имат нужда от почивка. Спри да мислиш за диети и килограми за три дни.

Не , че съм спец по хранене, но призовавам всички, които изключват цели групи храни от менюто си, да се замислят и да прочетат от какви други жизненоважни вещества освен прословутите  В и М лишават организма си. Преди малко се зачетох в дюканската тема. Някой се оплаква от гадене, главоболие и отпадналост, а другите му пишат " стискай, ще ти мине". 

# 536
"стискай, ще ти мине". 
Тук така казваме само за мускулната треска  Grinning

# 537
Аз не доумявам на какви инвазии се подлагат хората, за да отслабнат БЪРЗО. Ама не искат да се мръднат. По принцип не си позволявам да давам неискани съвети, но наскоро една майка на дете от групата на голямата ми, която също роди второ миналия април, та ми се оплаква, че е дебела, сега е на 90дневната, почва я за незнам си кой път, ама тоя път хич не сваляла. Бързаше да се прибере да ПЪРЖИ кюфтета, че е на протеинов ден... Та ми се заоплаква колко пари била дала за всички рекламирани хапчета за отслабване и нищо. Последната й надежда била в нещо си блок 66, което блокирало въглехидратите... 'Щото без хляб и сладко не можела да живее. А, за упражнения не ще и да чуе, искала "еж и леж". Та си позволих да й кажа да спре да се гаври с организма си и просто да ограничи количествата и да поизчисти храненето... Съжалих, че съм се намесила, защото ми каза, че на теория всичко знаела как става и какво трябва да прави, но не й се занимавало. Прди си ядяла всичко и не качвала и сега иска така...
Яд ме е, защото е много готино момиче, а на какви дивотии си подлага организма постоянно

# 538
Хапвам предимно пилешко. Рядко телешко, т.е.чисти меса. Свинско не. Като цяло си обичам месото, но тази седмица като се замисля съм основно на риба, яйца в различни вариации и тиквички в различни вариации.
 А относно глутеносъдържащите храни, не знам дали си въобразявам, но не се чувствам добре от тях. Не съм се изследвала.

# 539
  • Sofia
Люсито, добре дошла и от мен!
Много благодаря на всички за съветите.
 Свети, мисля си, че ям достатъчно. Напоследък обаче  ми се ядат по- леки неща и голям глад ме гони. Може би е права Любчето, че трябва временно да сменя храненето и да вкарам малко въглехидрати за раздвижване на метаболизма. Вече доста дълго се храня по един и същи начин.
Алибали, права си, че не трябва толкова да се втелясвам!

Общи условия

Активация на акаунт