Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 424
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  Мари Лин... доста такива жени познавам... Аз също им се чудя. Вярват на всяка реклама и на всичко прочетено в нета, как ще отслабнат от някаква химия или пък от някоя малоумна диета тип "диета 7кг за 5 дни". И скед това... бам..... всичко отгоре та даже и в плюс. От една страна им се чудя на волята, дори и за кратко. Аз например.... не мога да издържа на 90дневна диета. Не знам дали е, защото тренирам и имам нужда от всякакви вещества или нямам достатъчно воля. На мен лично, много по-лесно ми е да огранича приема на боклучавите храни и със спорт да си регулирам бавно и сигурно нещата. Може би разсъждавам така, защото нямам излишни или по-точно много излишни кг и теглото никога не е било проблем за мен.
 Според мен истината е изградена от детството култура на хранене, максимално ограничаване на боклучавите храни и движение..... За това и се присъединих към темата.
 Благодаря за посрещането.

# 541
  • 1st floor
Писах, писах...и всичко изчезна.
Отчитам се за днес с Шон и една седемнайсет минутна балетна , която направо ми подпали д-то, а аз милата бях решила да си почина с нея... Simple Smile)) Те били бая трудички...
А храненето просто не искам да го коментирам. Нещо ми се загуби мотивацията там... Sad ...и сега почвам да си отглеждам коремче. Точно за морето, колко яко!

# 542
Свети Hug от години се старая първо да давам предимство на белтъчините и протеините, но съм забелязала, че явно навиците, градени дълги години бързо се завръщат. Когато съм твърде ангажирана някак спирам да мисля за качеството на храната, хапвам ей така да не съм гладна, и това не ми харесва разбира се и ето сега нали съм в нещо като ваканция, поне от ученето де и започнах да се грижа по-добре за мене си.  Grinning

Алибали, ама как така без шоколад у дома  Grinning Шегувам се Hug

Непокорна, ти си толкова фина, какви коремчета пък сега  Grinning

Мери Лин изглеждаш като от списание!!!

# 543
Луси-90 дневната диета е една от ннай-лесните за спазване. Казва ти го човек,който мрази диетите.  Peace
Аз днес почивам. С вашия нахут реших да правя и аз нахутени кюфтенца. Докарах ги като сладки на външен вид hahaha,но пък бяха вкусни.   chef
П.П. Благодаря на всички,които се опитаха да ми помогнат с проблема във фейсбук.  Hug
Благодаря и на другите,които запазиха мълчание по темата.  Wink Радвам се,че съм била права в преценката си.  Peace

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 22:59 от Merida

# 544
Дребосът ми заспа в колата на връщане от магазина и се отчитам като допълнение към сутрешната тренировка, и с йога. Тъй като той не размяташе гири над главата ми , успях да се отпусна и се чувствам страхотно. Направих ето тези 2 клипчета, които може би някой е споделял, защото ги бях запаметила в любими. Харесаха ми, но мадамата говори твърде много за моя вкус...  Mr. Green , но пък ми харесаха, така че бих повторила: https://www.youtube.com/watch?v=8MlQFcqDGkY и  https://www.youtube.com/watch?v=wbdWM70WZJs

Подозирам, че някой се е вселил в мен, защото последните 4 седмици не мога да се позная. Аз ли съм, не съм ли аз....... Mr. Green Joy ....

Мерида, кюфтенцата ти изглеждат като много вкусни курабийки. Може би вече ми се привиждат след 4 седмици стриктност.  Mr. Green

Дива,сега ти се е паднало да отделяш време за себе си.  Hug

До Утре!

# 545
Точно така изглеждат. След като и детето и половинката ги объркаха за курабии. Crazy Детето предупредих,че са нахутени кюфтенца,но ММ не успях и остана лееееко изненадан от соления "десерт". Wink

# 546
  • Лас Вегас
Днес се отчитам с Румфит Амбър. Не съм засичала време, но доста пъти спирах видеото да я настигна.
На мен нещо не ми се получи постването на снимки, ама аз и без това се засрамих от коремчетата показани последните страници, така че друг път ще се покажа. Къде си качвате снимките преди да ги постнете? Аз се опитах с Дропбокс, ама не ми се получи май  newsm78

# 547
  • 1st floor

Непокорна, ти си толкова фина, какви коремчета пък сега  Grinning

Е, какво?! Такова отгледано с труд, постоянство и много храна! Mr. Green

Чак сега успях да разгледам линковете, които сте пускали, щото компютърът ми хич не работи. Малкият го е наблъскал с вируси ...Неговият пък съвсем е издал багажа. Каката не си дава лаптопа за нищо на света и на мен ми остава да ви чета през телефона...
Мари Лин изглеждаш чудесно!  Peace Рулото от тиквички ще го забъркам някой ден, но лигите ми потекоха по яйцата. Laughing
На Мерида кюфтетата също бих опитала. Grinning
И ако продължавате да поствате линкове и снимки на храна, и това лято на морето ще ми се наложи да се снимам скрита зад малкия! Mr. Green А още от сега ми се реве, като си помисля какво ще закусвам всяка сутрин. В хотела предлагат едни направо невоятни мекици, никъде на друго място такива не съм яла. Миналата година направо не ми се тръгваше от там...заради морето и заради мекиците! Mr. Green Може би трябва да си направя снимки преди  и след , за да не резерам повече ваканцията ни в този хотел. Mr. Green

# 548
Хаха Непокорна, как мекици бе, мила  hahaha май съм късметлийка, че не обичам особено  Rolling Eyes
Тази сутрин ходих по спешност до аптеката за превръзки и минах покрай баничарницата, разгледах всичко обстойно, ама не си взех  hahaha  За първи ден на цикъл, в който по принцип ми се ядат саааамо въглехидрати, си е огромно постижение да устоя на баничка  Joy
Та, оциклих се в ранни зори и днесе почивам. По план е корем а Руми, сигурно е същата брутал, за която говорихте по-назад. Снощи я гледах и бях много нахъсана днес как ще я направя, че и повечко свободно време ми се очертаваше сутринта, обаче съм като парцал от тоя циклеж  Sick пиша го дъждовен днешния ден  Peace

# 549
Ох, вече като чуя "баничка" и ми става мазно и гадно  Sick е, на мама баницата не отказвам, ама просто "баничка" така ми звучи  Laughing

Толкова е мрачно и гадно, че ми иде да скоча през прозореца  #2gunfire Grinning

На това отгоре някъде видях "дъжд и сняг" като прогноза  Shocked Shocked ooooh! алоуу, аз си отивам у дома, за да ходя на язовира да се пека, искам слънце!  Mr. Green

Аз дойдох да кажа нещо, ама забравих за какво... Мари Лин, твойта баничка е виновна...  Laughing

# 550
  • София
Тези дни празнувахме в нас и нямах време за писане, а вие така сте се разписали, че няма насмогване. Иначе си тренирах по план.
Днес трябваше да правя Шарк атак - реших да го правя, защото нямах време да търся друго, но пак се отказах на 10-тата минута. Направих на Jillian Michaels: Kickbox FastFix (само първата част).

Хубавото е, че продължавам да свалям и съм близо до достигане на целта.

# 551
  • София
Ох, Мери Лин, и аз като теб  Laughing По план трябваше да правя 90 минутната, ама какво стана снощи ... едни приятели, едни чаши ледено бяло вино ... и кака ви ама така да й се усладиха ... с едни фъстъчки ... пък една чаша, пък втора, пък трета ... ох. Зле ми е. 90 минутната остава за понеделник. Tired

# 552
Мерида, аз пък курабийките ги правя да изглеждат като кюфтета.
Онзи ден черпих в работата (няма да дебелея само аз Wink) и колегите като завикаха - "Дай по едно кюфте насам" Joy
Щото моите курабийки бяха с какао и наистина приличаха на кюфтаци.

Днес отчитам Тренировка за крака, корем и дупе от Румяна.

# 553
Вчера не съм тренирала  Confused С храната все още съм добре, ама кантара става все по-безмилостен  Shocked Лошото е, че и сантиметъра почва да става лош  Cry Почнала съм обратното броене - до морето остават 5 дни. Мисля да редувам канго и йога до тръгването. Ясно е, че няма да съм във форма, ама никой не ми е виновен. Така е като не можах да оправя храненето дълго време. Мразя да пиша от телефона, така че само ще ви чета през това време  Peace

# 554
http://elija-cooking.blogspot.com/2013/12/blog-post_23.html?m=1  Такъв ще е обяда, но сиренето го смесвам с извара 60 на 40% в полза на изварата. Много ми е вкусно.
Закусих с парче диня към 7, а до преди малко чопках 2-3 орехчета. Вечерята ще е салата с пилешка пържола.
 След обяд мисля да направя 7-8 км с умерено темпо за около 40мин; след което правя подскоци, лицеви и коремни, редувайки ги....интензивпо

Общи условия

Активация на акаунт