Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Можете ли да ми помогнете да намеря връзки за йога за начинаещи?
Как мога да използвам кростренажор, за да стегна мускулите на краката и ръцете си, без да губя тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
За да създадете ефективна тренировъчна програма, помислете за различни опции като тренировки с максимална продължителност от 35 до 45 минути, минималистични тренировки с продължителност 10 минути или комбинирани кардио и силови упражнения. Важно е да изберете програма, която отговаря на вашите нужди и предпочитания, като включите както упражнения за различни мускулни групи, така и кардио допълнения. Освен това помислете за нивото на вашата фитнес подготовка - дали сте начинаещ или напреднал - за да определите подходящите тренировки за вашите цели.
-
Можете ли да ми помогнете да намеря връзки за йога за начинаещи?
За начинаещи в йога можете да намерите подходящи връзки за упражнения в различни стилове на йога, включително динамични кардио и силови тренировки, както и програми за укрепване на ядрото и подобряване на гъвкавостта. Важно е да изберете програма, която отговаря на вашите цели и ниво на физическа подготовка, като внимавате да изпълнявате упражненията правилно, за да избегнете възможни наранявания.
-
Как мога да използвам кростренажор, за да стегна мускулите на краката и ръцете си, без да губя тегло?
За стягане на мускулите на краката и ръцете с кростренажор, използвайте уреда за упражнения с висока интензивност, като внимавате да не прекалявате с упражненията. Вместо това се съсредоточете върху упражнения, които ще помогнат за стягане на мускулите, като упражнения със собствено тегло или тежести. Важно е да изберете подходящи упражнения за вашата тренировъчна програма, за да постигнете желаните резултати.
-
Какви са ползите от гладуването с масло?
-
Какви са ползите от сутрешните тренировки?
)) Те били бая трудички...
...и сега почвам да си отглеждам коремче. Точно за морето, колко яко!
от години се старая първо да давам предимство на белтъчините и протеините, но съм забелязала, че явно навиците, градени дълги години бързо се завръщат. Когато съм твърде ангажирана някак спирам да мисля за качеството на храната, хапвам ей така да не съм гладна, и това не ми харесва разбира се и ето сега нали съм в нещо като ваканция, поне от ученето де и започнах да се грижа по-добре за мене си. 

,но пък бяха вкусни. 
Радвам се,че съм била права в преценката си.
....
Детето предупредих,че са нахутени кюфтенца,но ММ не успях и остана лееееко изненадан от соления "десерт".
пиша го дъждовен днешния ден
алоуу, аз си отивам у дома, за да ходя на язовира да се пека, искам слънце!

Почнала съм обратното броене - до морето остават 5 дни. Мисля да редувам канго и йога до тръгването. Ясно е, че няма да съм във форма, ама никой не ми е виновен. Така е като не можах да оправя храненето дълго време. Мразя да пиша от телефона, така че само ще ви чета през това време