Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 456
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Фрей, аз също подкрепям това, което Любчето ти е казала за причините, според мен също са такива.
Мускулите на краката са спаднали, "спихнали", поради паузата в тренирането и от там минусите, а плюсът от 1 см в корема пък е от качена вода/мазнина или и двете по малко.
Сега се върнах да видя, че съм пропуснала поста. Да и аз си мисля, че това е най-логичното обяснение. Спихнала съм се  Laughing лошото е, че не си внушавам.

# 676
Да ви питам и за разширените вени- стоя по минимум 8 часа на ден права, как да се предпазя от тях? Докато съм права гледам да се движа, не само да стоя на едно място, но какво друго би помогнало?

ellie_ellie, може би са ти отговорили вече (после ще се връщам да чета), но има едно много ефикасно средство, което пречи на венозния застой. Може и да си чувала за него.

Прави се следното:
Както си стоиш права, повдигаш се на пръсти и след това рязко смъкваш петите на земята. Трябва да усетиш яко раздрусване. Целта е венозните клапи да освободят застоялата кръв и тя да се изтласка нагоре. Това е - кратко, лесно, почти незабележимо за околните и много ефикасно. Прави го толкова пъти на нед, колкото се сетиш. Ходенето също помага.

# 677
Включвам се само да се похваля, че успях да постигна рекорд и снощи направих 100 коремни преси smile3521 newsm03
 Вие сте по- напреднали от мен, знам, но тези дни пак ще се включа с някаква хвалба като от начинаеща  Laughing

# 678
оо ето и нещо забавно, с което ме нахъсват околните Grinning
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/v/t1.0-9/10117 … 5&oe=56260966

# 679
Много писане, много чудо ..
за днес Ballet beautiful classic 60 minute workout  Party

# 680
Мими, защо се зориш с тези коремни преси. Тук едва ли някой прави такива.  Mr. Green Или поне не такива бройки. Нито калории ще изгориш с тях, нито плочки ще изкараш само с тях. Тренирай си, хапвай си добре  и не се мъчи.  Hug

# 681
Дзак Simple Smile Ето ме и мен - току-що завърнала се от прекрасна карибска ваканция.  Загоряла, даже прегоряла  Embarassed  Прекрасно време, вода, приятели, храна (скъпа, но вкусна - и аз не съм фен на ол инклузив, макар че с деца има полза). Сега имам да наваксвам с работата  Wink

Ще пиша по-подробно впечатления довечера.  Накратко по темата: тичахме, плувахме, ходих на йога на падъл борд, един ден правих Джилиян.  

# 682
Мими, защо се зориш с тези коремни преси. Тук едва ли някой прави такива.  Mr. Green Или поне не такива бройки. Нито калории ще изгориш с тях, нито плочки ще изкараш само с тях. Тренирай си, хапвай си добре  и не се мъчи.  Hug
+1  Peace Най-много да си разшириш зверски талията, с развиване на мускулите отпред и отстрани.

Открих нова "рецепта": сатленка завита в палачинка с люта горчица  Grinning

# 683
Аз да добавя и 20 мин подскоци + корем с гумата, след сутрешната порция дъжд, преди следобедната... Mr. Green....издебнах момента.

Мама Мил, добре дошла и ще чакаме по-подробен разказ, а защо не и снимки... Mr. Green

Фрея, какво е "сатленка"... newsm78 Mr. Green

# 684
Включвам се само да се похваля, че успях да постигна рекорд и снощи направих 100 коремни преси smile3521 newsm03
 Вие сте по- напреднали от мен, знам, но тези дни пак ще се включа с някаква хвалба като от начинаеща  Laughing
Мхм...да, браво ли очакваш? Grinning  Не прави същата простотия като мен eдно време Wink аз едно време май бях стигнала до 700-800  Joy ooooh! няма смисъл!!!!!!!  Naughty Корема се изчиства с храната! Мускулите се правят с тренировките - но не коремни преси, не само! И не по хиляда на ден! Това е безсмислено упражнение! Ако все пак държиш да правиш коремни преси, задължително включи и гръбни преси. 50/50.

# 685
  • Sofia
И аз се присъединявам към съвета на момичетата към Mimi Gergova да не хаби енергия и време в правенене на толкова много коремни преси. Тренирай цялото тяло,  прави планкове и внимавай с какво се храниш.
Аз лично тъй като не искам да се разшири талията ми не правя никакви упражнения за странична мускулатура . Откакто съм родила съм с 3 см отгоре и не мога да ги сваля-  63 см ми е талията в момента и според мен се е променила и от спорта.
Приемам всякакви съвети как  да махна сланинката, която имам под пъпчето.
Иги, Мерида, Свети, супер мерки!
Хоум,поздравления за страхотния резултат!
Дрийми, прекрасна торта! Да са ти живи и здрави дечицата и само радост да ти носят.

ellie_ellie,много е важно, за да нямаш проблеми с вените да  се движиш , дори да е на едно място, редувайки краката, повдигайки петите нагоре. Идеята е мускулната помпа да работи често.
Чика Лока, лека бременност ти желая!
И аз виждам голяма разлика в полза на огледалото като  Вив и Свет. Като се снимам да си следя прогреса и направо се отчайвам като се видя на телефона.
Последните  дни  заради болка в глезена  не тренирах с Шон, а с Джилиан и Джаки и направих един Butt Blaster Pilates.Много ги обичам, така че това внесе приятно разнообразие в тренировките ми, и без това напоследък много не ми се подскача. Имам и други болежки, които не минават, уви. Вече обаче знам как да се пазя и сменям упражненията ако изпитвам болка.
 Днес принудително почивам заради болки от МЦ, но това ми е първия ден, в който не тренирам от 2 седмици, така че не ми е съвестно и ми е простено.
Приятна вечер, момичета!

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 21:14 от Margi

# 686
Свети, това е сатленка
Скрит текст:
А моето е дебърцини
Скрит текст:
Нещо като тънък кремвирш ама вкусен. Объркала съм го със сатленката, която е сурова и трябва да се пече. Сега направих справка в Гъгъл.

И ден 60 и нещо от 90ДП. Вив го завърши вече, аз още се влача ама ще го изкарам до края с това ниво 2, после мисля да мятам платения клуб, който имам ама се чудя дали да не дръпна ниво 2, да не взема да се озоря, горката  Laughing

# 687
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, ужасната мазнинка под пъпа, която никога не изчезва, според мен рс вързана с хормоните нещо. При мен стои и не мърда каквото инда правя, от където и да сваля. Като седна, пък, картинката става от зле по- зле

# 688
И аз съм в групата на тези с добре изразени мазнинки на корема.
Явно тялото ни има някакви други планове за нас или смята, че тези мазнинки ни правят здрави и красиви Wink

Това плочкоправене направо ме разби  Joy
Не бях се сетила за този начин да се придобият "плочки" - докато си лежиш с дистанционното пред ТВ-то.

П.П.
Пожелавам ви хубаво лято и да се разхождате със самочувствие по плажа Peace.
И без много много да мислите за малките дефекти около пъпа или под него Grinning.
Аз поне смятам точно така да направя.

# 689
  • Пловдив
По темата за ол инклузив и аз да кажа - за семейства с малки злояди деца е супер. От 20 неща все нещо ще харесат Wink.
Турският ол инклузив (Анталия) за мен е номер едно  Peace.
Момичета, благодаря ви за прекрасните коментари! Радвам се, че след много дълъг застой най-накрая нещата се раздвижиха надолу.
Днес отчитам една много приятна силова на Руми без никакви подскоци + това за корем.

Общи условия

Активация на акаунт