KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 61

• 26 411
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Това е от партито, но нищо се не види  Wink

https://www.facebook.com/603785079644885/videos/vb.6037850796448 … ype=2&theater

Нейсе, утре ще има  Peace
Лека вечер и от мен, скъпи Хулигани! Благодаря ви за прекрасната компания! Заспете усмихнати! Света е голям и спасение дебне отвсякъде!  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 01:04 от косе-босе

# 497
Татлъ сънища и приспивайте децата по-свреме! Joy Joy Joy Joy

# 498
Добро утро!

Сема, Ейлем и Керем Чатай

Берг, Сема, Керем Чатай и Ейлем

От Берг

Сбогом, Карадайъ! Сбогом, Фериде! Сбогом, Махир! Сбогом на моя скъп екип! Моето най-трудно сбогом!

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 08:01 от FindoFan

# 499

Гледам, гледам... не виждам! Нерде е?

Ще чакамееее...  Laughing Laughing Laughing Laughing

Хубав ден на всички от мен!  Hug Hug Hug

Вижте я, бе  Laughing Laughing Laughing фешън мадамата  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 08:10 от g_georgieva08

# 500
Добро утро! Hug
Трудно ми беше сбогуването с хулиганите снощи
и още по-трудно ставането тази сутрин. Joy
Хубав ден, момичета!

# 501
Как да им каже човек сбогом? Sad

Абе няма сбогом, бе!  Naughty Легендите умират ли?   smile3503

# 502
Някои от коментарите под поста на Берг. Тя го е пуснала доста късно снощи. Днес ще има сигурно още повече отзиви. За четири часа са направени повече от 500 коментара.

Аз съм Ви фанатичен фен. Също и на Кенан. Участвахте в един прекрасен и безупречен проект. Много ми е тъжно, че всичко свършва. В понеделник вечер дори не приемах гости. Нямам представа как ще минава този ден за мен оттук нататък

Аплодирам целия екип на крака. Невероятно хубава история и прекрасен екип. Фериде ще остане завинаги в нашите сърца. Ще ми липсва много. Благодаря ви, че й вдъхнахте живот.

Кой сериал ще гледам сега в понеделник?

Три години!  Никак не е лесно. Благодаря ви за положените усилия. Не можах да сдържа сълзите си, докато гледах последната серия. Бъдете много щастлива, госпожо Бергюзар. КД е вече легенда. Никога няма да го забравим.

Най-прекрасното нещо е да превърнеш любовта в обич. Вие бяхте обичта в домовете ни.

Единственият сериал, който съм изгледал от начало до край.

От години насам не бях гледала сериал със затаен дъх. Нека всички пътища пред вас са отворени. Желая ви успех! Ще ви следя и в бъдеще. Готова съм да ви гледам във всяка една роля.

Отивам в Самсун. Гледах серията в автобуса. Много ме беше страх, че няма да имам сигнал. Беше прекрасно. Много ви благодаря! Никога няма да забравя вас и приказката за КД.

Моля ви, не се сбогувайте с нас, феновете на КД.Върнете се скоро. Фериде ще бъде винаги в нашите сърца. Целувки от Бразилия!

Гледай какъв късмет!  Тази вечер в квартала нямахме ток. Така че нашето сбогуване с КД е утре.

Не е сбогуване. Само довиждане. Надявам се да можем да гледаме всеки понеделник Махир и Фериде и в Аржентина.

Какво ще гледам сега? Много ми е тъжно. Защо във всички сериали щастието е само в последната серия. Исках да ви погледам още малко с Дениз.

Довиждане Махир и Фериде. Надявам се скоро да се срещнем отново. Бергюзар и Кенан – най-прекрасната двойка!

Ще ни липсват Махир и Фериде. Целият екип сътворихте един шедьовър. Благодаря ви за всичко. Целувки от Аржентина.

Бяхте страхотна двойка с Кенан. Толкова добре се допълвате. Според мен, ако не беше омъжена, след края на КД щяхте да се ожените.  Направихте невероятен сериал. Мисля, че това е най-хубавият проект на Кенан.

Има такива хубави мигове, минути, секунди в живота. Това е финалът, който зрителите искаха да видят. Нали точно затова посветихме три години от живота си на любовта между Махир и Фериде.

Какво направихте, бе, сърничке? Какво да правим ние сега? Наистина ви благодаря. Изгледах всички 115 серии на КД. Това е първият сериал,  който със своята всеотдайност успяхте да ме накарате да  изгледам.  Желая ви нови успехи. И двамата сте прекрасни хора. Бог да ви пази!

Иска ми се и в живота да срещам добри хора като Махир и Фериде и прекрасна любов като тяхната.

Много ще ни липсвате. Ще ни липсва тази любов. Беше толкова истинска!

Сбогом! Втори такъв сериал няма да има! Сбогом, сърничке! Сбогом, Фериде! Сбогом, Махир!

Винаги ще обичам Махир и Фериде Кара! Благодаря ви за положения труд. Ще дочакаме хубави дни, деца! Слънчеви дни!

Незабравим сериал! Толкова малко са вече качествените проекти. Успех желая на целия екип.

Скъпа, Бергюзар, да, всичко свърши, но те очакваме с нови роли. Не ни карай да чакаме дълго.

Рядко се случва да се събере такава двойка. Накарахте ме толкова да се вживея в този сериал. Страшно си подхождате с Кенан. Бяхте като сродни души.

Благодаря ви! Плаках, но се чувствам щастлива. Обичам ви!

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 09:02 от FindoFan

# 503
Благодаря ти, Варничкаааа!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пак си подбрала и превела страхотни коментари!   bouquet А не се съмнявам, че те са много и ще продължават да стават все повече и повече.

А късметлийски ме разсмя много  Laughing Laughing Laughing Laughing  няма гледане, няма финал.

# 504
Много благодаря за превода на коментарите!  newsm51
Любовта е това, от което всеки човек има нужда.
Хората откриха тази любов в Махир и Фериде и не искат
да се разделят с нея. Heart Eyes

# 505

Снощи станах от компютъра към един и половина, но успях да заспя едва към три и половина. Емоцията не иска и не иска да си тръгне.  Grinning Grinning Обикновено започвам да превеждам серията още във вторник. Но този път ми трябва малко време да отшумят вълненията. А и искам днес спокойно да си прегледам отзивите и нещата, които ще излязат след снощи. Така че вероятно утре ще започна с превода. Надявам се да не се забавим много.  Hug

# 506
Добро утро!

От Берг

Сбогом, Карадайъ! Сбогом, Фериде! Сбогом, Махир! Сбогом на моя скъп екип! Моето най-трудно сбогом!

Добро утро и от мен! Hug

Мъчно ми е, че сериалът свърши! Cry
Все още пред очите ми са снощните сцени, от сутринта ги преглеждам отново и отново...
Не знам дали има справедливост и в каква степен я има, но в този живот има любов,
писала съм и друг път, пак ще го кажа - нищо не е същото без нея.
Кенан и Берг я изиграха невероятно!

Кой знае колко им е празно и на тях....Моето най-трудно сбогом...Това не са думи казани просто така.
Радвам се за всичко споделено  в коментарите. Благодаря за превода им! Heart Eyes Hug
Заслужават ги заради всички усилия и заради голямата любов, с която направиха тези роли!
Дано бъдат щастливи и занапред с хората около тях и с нещата, които правят!
Много ги обичам!
Разбира се, че ще следя проектите на Берг!
Това са толкова години вече с нея!  
Пожелавам здраве и нови успехи и на Кенан!
И дано не е последният му сериал, защото това, с което зарежда хората е несравнимо.

Последната серия беше като приказка!В същото време толкова любов, топлота, обич, красота в отношенията....

# 507
Коментари под поста на Берг в Инстаграм / втора част, ще я допълвам/

Беше прекрасен сериал. Работата ви сигурно е трудна и изморителна, но стигате до домовете на хора от далечни места. Те ви приемат в сърцата си. Махир и Фериде гостуваха в моя дом всеки понеделник. Беше прекрасен сериал до последната минута. С господин Кенан бяхте невероятно хубава двойка. Благодаря ви за целия труд.

Прекрасен финал. Вълнуващ, трогателен. Много ще ни липсвате.

Днес записах в сърцето си Фериде. Никога няма да я забравя. Сбогом, любима моя. Сбогом, Карадайъ!

Най-хубавата двойка. Пожелавам си да ви гледаме заедно отново.

Със снощния финал подарихте на зрителите щастие. Един от най-хубавите финали, които съм гледала през последните години. Щеше да бъде ужасно неуместно да умре човека, който посвети целия си живот на борба с неправдата. Съдия Фериде също заслужаваше щастие. Благодаря на целия екип, който превърна гледането на КД в понеделник вечер в нещо неизменно.

Ибрахим Татлъсес /това е много известен техен певец/ написа снощи за Вас: „Красива жена, прекрасна душа, възпитан човек. Прекрасна актриса. Толкова много съм плакал с нея в КД“. Даже той е забелязал всичко това.

След три години- щастие! Снощи спах спокойно.

Някои играят роли, други играят със сърцето си.

Трябваше да имате и едно момиченце с Махир и да го кръстите Севда / обич/. Ще ни липсвате! Сбогом, обич моя! Сбогом, Фериде!

Ние живеем в Швеция. Гледахме ви цялото семейство. Благодаря ви за труда. Желая ви здраве и  успех!

Понеделник беше много специален ден за мен, защото имаше КД. Три години не съм пропуснала нито една серия. Благодаря ви за хубавия финал, който ни поднесохте.

Толкова сцени, които докосваха сърцата ни. Музика, актьори, прекрасен финал. Пожелавам ви още успехи в същия екип.

Най-хубавият сериал, който съм гледала в последните години. Довиждане, Бергюзар! Довиждане, Кенан! Искаме да ви гледаме отново заедно.

Искаше ми се да има хора като Махир и в живота...Но всичко е само една приказка.

Финалът беше като на филм! Прекрасен! Ще ни липсвате много.

Искаме да ви гледаме заедно и в игрален филм. Много си подхождате.

Турските сериали не се характеризират с особено добри финални серии, но краят на КД беше великолепен. Бързо се връщайте на екран, моля Ви!

Три години гледах сериал без да пропускам понеделник. Отлагах всичко друго. Но в поседните четири седмици все се падах нощна смяна. Не можах да видя финала. Беше прекрасен сериал, супер екип. И любов, за която си мечтая.

Беше великолепно. Като приказка!

Снощи седях и плаках. След толкова трагедии най-после щастие за Махир и Фериде. Заслужаваха го. Не се огънаха нито за миг.

Беше сериал, преливащ от емоции. Много ще ми липсва гласът на Четин Текиндор, с който рецитираше прекрасните стихове на Назъм Хикмет.

Махир и Фериде - най-красивият портрет на любовта!

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 10:09 от FindoFan

# 508

Снощи станах от компютъра към един и половина, но успях да заспя едва към три и половина. Емоцията не иска и не иска да си тръгне.  Grinning Grinning Обикновено започвам да превеждам серията още във вторник. Но този път ми трябва малко време да отшумят вълненията. А и искам днес спокойно да си прегледам отзивите и нещата, които ще излязат след снощи. Така че вероятно утре ще започна с превода. Надявам се да не се забавим много.  Hug
Hug Hug Hug Hug

Еми иди кажи после, че се наговаряме   Heart Eyes и азе обещах на Фреди, че филма свърши и компа ми ще стои затворен   Mr. Green Wink  редно е... поне днес   hahaha  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 509

Hug Hug  love001
Когато имаш възможност, настроение и желание! Grinning
Благодаря за всичко споделено!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт