На море в България с много малки деца (или за плитките спокойни плажове)

• 20 377
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
За съжаление на Златна рибка миналата година ми казаха, че е имало огромни пропадания... и то не навътре в морето ами на ширина по плажа Sad( иначе и на мен там ми е любимо място... с изключение на това, че винаги трябва да ходиш с колата до там.
Тази година не знам как ще е, но чух някакви неща за насипи с чакъл по плажа... не знам колко е вярно...

Плажът на Златна рибка, преди Созопол също е такъв, плитко е, но не знам как е с хотелите там сега. Мисля, че доста застроиха, но трябва да погледнеш.

# 31
  • на път
Когато моите деца бяха бебета открихме плажовете на Русалка и Болата - спокойни, тихи, плитки заливи с чиста вода. На Русалка и сега се появяват делфини всяка сутрин през юни  Wink.

# 32
Има много плитък участък на к.к. Камчия. След "Романтика".  Peace

# 33
  • София
Аркутино ми е любимият плаж,в тази част която е до кея. Чисто,без водорасли,без гадинки(пиявици,медузи,мушици),плиткоооо до няма и къде. Винаги съм си мислела,че един ден като имам дете там ще го заведа. Има един хотелски комплекс,но не съм запомнила как се казва,май Аркутино бийч... По плажа има малки заведения с бедно меню,за да влезеш към самия плаж с кола се плаща такса - миналия сезон беше 5 лв.
Другия плитък,чист плаж,на който съм била е на Албена. Курорта е спокоен,доста соц .
Златна рибка също е вариант,нооо много народ....

# 34
  • Абсурдистан
Аз пък търся чист плаж, със сравнително чиста морска вода - отдалечен от комплекси с техните фекални тръби. Може и да е по-дълбоко морето - децата някак ги опазваме от дълбокото, но да е чисто. Сега с магистралата ни е по-удобно да пътуваме до БГ черноморието, отколкото до Гърция, но за съжаление в тоалетна не ми се къпе. Отворена съм за предложения за запазен чист плаж.

# 35
Приморско е вашето място. Най-ситния пясък, който съм виждала, и най-дълго ходене навътре в морето, докато водата започне да ми стига поне до коленете...
Кой от двата-южният или северният?Нашият хотел е до северните дюни? Laughing Laughing

# 36
Кой от двата-южният или северният?Нашият хотел е до северните дюни? Laughing Laughing
Да ти кажа... нямам представа. Карахме, стигнахме Приморско, видяхме хубав плаж отдалеч, харесахме си го, паркирахме, отидохме. Не знам кой е бил, даже не знаех, че са два. Имаше имитация на мостче по пясъка.

# 37
Да ти кажа... нямам представа. Карахме, стигнахме Приморско, видяхме хубав плаж отдалеч, харесахме си го, паркирахме, отидохме. Не знам кой е бил, даже не знаех, че са два. Имаше имитация на мостче по пясъка.
Южният е с мостче...отсреща като погледнеш се вижда северният плаж на Китен...

# 38
  • Плевен
2008 година отидохме в Китен на почивка. Изкарахме точно една безсънна нощ заради лудницата и музиката, която се чуваше отвсякъде. Събрахме багажа и надолу. Стигнахме до Ахтопол. Не бях ходила преди там, но останах очарована. Предимно млади семейства с малки деца и бебета. Вечер след 10 часа спокойно можеш да стоиш на отворен прозорец без да чуваш и звук от улицата. Имаше тогава две дискотеки - на плажа и до автогарата, които може да се каже са в краищата на града и не пречат. Плажът е в единия край на града и се стига бързо до него по една пътечка. Има значение обаче къде ще отседнете. Ние бяхме между централната част и плажа, но по-близо до центъра. Стигахме за около 10мин до плажа без да бързаме. Тогава си казах само да имам деца и съм тук.
Децата са вече на 3 и 1 годинки и тази година ще ги водим за първи път на море. Мъжа ми обаче взе карта от работата за Несебър. Догодина обаче сме в Ахтопол. Решено е Simple Smile

# 39
Южният е с мостче...отсреща като погледнеш се вижда северният плаж на Китен...
Да, всъщност има логика да е южният, след като идвахме от юг и първо сме стигнали него Simple Smile

# 40
Хоп-и аз тук! Grinning Препоръчвам ти силно Х-л Казабланка, Обзор. Много е харесван, чист и ... прекрасен е, като цяло! Wink Тази година ще ходим за 3-ти пореден път! Grinning От хотела до плажа има 5 мин. пеша, като се минава зад Риу Хелиос Бей /покрай кухнята им/ и си направо на плажа! Има ОИ. Персонала е услужлив и правят всичко възможно, за да си изкарате добре, както и аниматорите! Wink Морето ... плитко е, но не е до глезените и колената, а до кръста и малко по-нагоре! Wink Децата спокойно влизат вътре и сами поне 10 м. навътре, но стига да могат да плуват! Има ресторант /вътрешен/ и бар /също вътрешен/ ,външен бар /до басейна/ и скара, а на плажа има барче, но не е към ОИ-то! Wink Деца до 13.99 год. са напълно безплатно! Wink На всяка трета реклама за хотели Казабланка-та е включен, а в един сайт натискам със всички изисквания, като: телевизор, климатик, аниматори, ОИ, тераса с изглед и т.н. и Казабланка винаги излиза първа! Grinning Гарантирам ти, че няма да сбъркаш, а и можеш да се поровиш в темата за хотела /тук в "Туризъм"/ и в сайта им! Wink
Редактирам:
Можеш и в пластмасови чашки /и чинийки/ от барчето и скарата да си носиш напитки, картофки /пържени/ , кебапчета и хот-дог, а има и междинни хранения с пица и т.н.! Wink

# 41
Аз пък търся чист плаж, със сравнително чиста морска вода - отдалечен от комплекси с техните фекални тръби. Може и да е по-дълбоко морето - децата някак ги опазваме от дълбокото, но да е чисто. Сега с магистралата ни е по-удобно да пътуваме до БГ черноморието, отколкото до Гърция, но за съжаление в тоалетна не ми се къпе. Отворена съм за предложения за запазен чист плаж.
Ориентирайте се към Ахтопол и надолу към Синеморец. Ние там ходихме три години подред, докато малката беше съвсем дребно човече, от миналата година отново подновихме гръцкото море   Naughty

# 42
Мога да ти препоръчам х-л Казабланка в Обзор и Несебър, но ти си решаваш в кой хотел! Wink Само не ти препоръчвам вторият плаж в Несебър /не се сещам кой/ ... по-добре не ходете на него, защото в началото и поне 13-15 м. навътре има едри камъни и достааа водорасли, а и е дълбочко ... няма много хора и плажа е кофти!  Embarassed Rolling Eyes

# 43
  • Варна
Обзор - Сол Луна бей, Обзор бийч резорт и Мирамар.
Поморие - Гранд хотел Поморие, Сънсет резорт и феста Поморие.
Созопол - Грийн лайф бийч резорт и Лагуна бийч.

# 44
Плажът на Феста Поморие е отвратителен /хотелът - също/ - мръсен пясък, водата с водорасли, счупени шезлонги и пробити чадъри....   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт