Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е текущата цена на най-евтиното олио в Kaufland?
Каква е максималната масленост на естественото кисело мляко?
Как работи сокоизстисквачката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е текущата цена на най-евтиното олио в Kaufland?
-
Каква е максималната масленост на естественото кисело мляко?
Максималната масленост в естественото кисело мляко зависи от произхода на млякото и процеса на стандартизация. Обикновено, след ферментация, тя съдържа около 3,4% мазнини. След това могат да добавят сухо мляко за достигане до 3,6%. Търговските вериги обаче могат да стандартизират млякото и до 5% масленост.
-
Как работи сокоизстисквачката?
Сокоизстисквачката се използва за извличане на сок от плодове. Плодовете и захарта се зареждат в сокоизстисквачката, която отделя сока. След това се вари на котлона, за да се приготви сироп за разреждане. Обикновено от едно зареждане излизат около 4-5 бирени бутилки сок, които са гъсти и трябва да бъдат разредени.
-
Какво се случи с касиерката в магазина?
-
Какви са мненията за туристическите щеки и спортните слънчеви очила от брошурата?
/ама не съм много сигурна/ довечера като се прибера ще е сглобен и ще пиша как е.
на Информация ми казаха, че щяли да предадат на човека който отговарял за колата. Ама ние сме били първите които се оплакваме, т.е. на които се е случило. Да, сигурно все на нас се случва....
Така, че им казах лато не са 2 игрите поне да си махнат подвеждащия стикер от колата! Та докато стои този стикер аз повече монета от 1 лев в тази кола няма да пусна.
Аз даже мислех, че е 500....
Ще търся и аз този от 750 грама. 

...Виждат ме с боровинки и малини и веднага ми казват че на едните има мухъл.

Само някакви марули имаше, които кой знае откога стояха- изобщо не бяха свежи...
В крайна сметка взех от "златните" ябълки от 1,99 лв (насипни), те поне си ми харесват на вкус и не смея да експериментирам с друг сорт.
Но стикер си имаше на колата, че игрите са две, даже и когато не бяха по две....уж до 31-ви август трябва да са по 2 игри с една монета....