Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 153
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
доволни ли сте от тези стелажи, които сега са на промоция? колко кг издържат?

Снощи си взех един стелаж, но ММ каза че днес ще го сглоби. Мерна ми се че пише, че на рафт издържа 40кг  newsm78 /ама не съм много сигурна/ довечера като се прибера ще е сглобен и ще пиша как е.

# 616
  • Русе
Вики, този от 750г пак на Балчо ли е?
Да.

# 617
  • Бургас
Мерси, ще потърся, не знаех че има и други разфасовки, а доста го хапвам Simple Smile

# 618
Отдавна забравям да пиша- колата която е поставена за децата (тази която работи с монети от 1 лев) до входа на Кауфланд на Пещерско шосе вече 3-4 пъти ни пусна само 1 игра. Нали до 31-ви август пише, че са 1 игра+ 1 игра бонус, има си стикер отпред. Да, ама не! Спазваха го до някое време и после решиха вече, че хората са будали и няма да се усетят. А то дори дъщеря ми на 3 и половина се усети, че "няма втора игра" и си я искаше.... #2gunfire на Информация ми казаха, че щяли да предадат на човека който отговарял за колата. Ама ние сме били първите които се оплакваме, т.е. на които се е случило. Да, сигурно все на нас се случва.... Crossing Arms Така, че им казах лато не са 2 игрите поне да си махнат подвеждащия стикер от колата! Та докато стои този стикер аз повече монета от 1 лев в тази кола няма да пусна. Peace Twisted Evil
Днес погледнах сусамовия тахан на Балчо. Shocked Не само, че не е 360 грама, ами даже е 340 грама само. ooooh! Аз даже мислех, че е 500.... Crazy Ще търся и аз този от 750 грама. Laughing
Иначе пазаруване за около 20 лева- замразени плодове (ягоди, горски, малини), замразено брюкселско зеле, голям пакет суров белен слънчоглед, банани, ябълки, две намалени салати Дъбово листо по 59 стотинки.

# 619
Аз да ви поразсмея мъничко...  Hug
Преди месец,една вечер нямаше нищо за папане в нас.Нямах и време да готвя...Моя примрял от глад. Shocked И реших да вляза в Кауфланд да купя нещо готово...Едното бе някаква европейска салата от тяхната витрина.Накратко:купих я към 21:00 часа,в нас я отварям към 21:20 втасала.И се бях оплакала.И миналата седмица нали имаше намалена бобена салата...Моя им я харесва.И реших да купя килограм от нея.Продавачката тръгна да пълни от някаква купа.Купата свърши и пита някаква по висша:"от витрината ли да допълня,или да отворя друга неразпечатана кутия?"И онази доста шепнешком:"о,отваряй,отваряй-нали знаеш какви са втасали тези от витрината след 19:00 часа.Пак ще се оплачат от нас."И се засмяха ехидно...Ама аз чух... Laughing Малко кофти ми стана от смеха...Но случката си е весела. Crazy Бе ще ме накарат като ми слагат веднъж на месец нещо от тяхната витрина-първо да пробват,да "кусат" с лъжицата. Joy
Иначе щото на касите ме познават и си ме обичат  Flutter...Виждат ме с боровинки и малини и веднага ми казват че на едните има мухъл.
От тази седмица съм доволна от дините,пъпешите,зелените чушки,тиквата...Пресните картофи:чудни.Сините сливи пък ги хванах на 0.29ст.,ама едни сочни и хубави...Не можах да повярвам.
Някой купи ли си огледалото на 14.99?Много му се чудя. newsm78
Преса за коса,от цена 8.99 съм адски доволна.Това щях да забравя.Че и три години гаранция ми дават. Peace

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 01:45 от milenka333

# 620
доволни ли сте от тези стелажи, които сега са на промоция? колко кг издържат?

Снощи си взех един стелаж, но ММ каза че днес ще го сглоби. Мерна ми се че пише, че на рафт издържа 40кг  newsm78 /ама не съм много сигурна/ довечера като се прибера ще е сглобен и ще пиша как е.

Този стелаж е абсолютно ненадежден. Не виждам как ще има товароносимост от 20кг на рафт  newsm78 след като вертикалните опори са толкова тънки, че ще се изкривят. Да не говорим, че като  го бутнеш съмсем лекичко се накланя като кулата в Пиза.
Не препоръчвам  Peace абсолютна загуба на 17,99лв.

# 621
  • Карлово
Дъбово листо по 59 стотинки.
Какво е това? #Crazy

milenka333,
Добре че ги спомена тези сини сливи. В неделя купих едни за 0.09 ст и ги сложих във фурната ДНЕС, преди около половин час. И форумите на БГ мама, нали знаеш какво правят с "добрите" домакини. Още малко и пожарната щеше да ми гаси къщичката. Та черпя:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:26 от chatNoir

# 622
chatNoir , салатата Дъбово листо е вид къдрава салата, в основата листата са светло зелени, а нагоре към върховете листата преливат към зеленикаво-червено. Много е хубава. Peace Предполагам, че името идва от специфичната форма на листата, защото освен, че са "накъдрени" наподобяват дъбово листо. Снощните салатки бяха много крехки. Heart Eyes

# 623
  • Карлово
chatNoir , салатата Дъбово листо е вид къдрава салата, в основата листата са светло зелени, а нагоре към върховете листата преливат към зеленикаво-червено. Много е хубава. Peace Предполагам, че името идва от специфичната форма на листата, защото освен, че са "накъдрени" наподобяват дъбово листо. Снощните салатки бяха много крехки. Heart Eyes
Благодаря за разяснението ще ги разгледам.

# 624
Днес специално минах заради салатките Дъбово листо, но нямаше. Sad Само някакви марули имаше, които кой знае откога стояха- изобщо не бяха свежи... Sick В крайна сметка взех от "златните" ябълки от 1,99 лв (насипни), те поне си ми харесват на вкус и не смея да експериментирам с друг сорт. Laughing

# 625
milenka333,
Добре че ги спомена тези сини сливи. В неделя купих едни за 0.09 ст и ги сложих във фурната ДНЕС, преди около половин час. И форумите на БГ мама, нали знаеш какво правят с "добрите" домакини. Още малко и пожарната щеше да ми гаси къщичката. Та черпя:
Скрит текст:
Много благодаря за почерпката! Heart EyesРадвам се че с моето споменаване спасих от пожарната.Аз също съм от "добрите" домакини,тъй че те разбирам.Изглеждат много,ама наистина много апетитно.И ще помоля за рецептата с която си напавила тези сливи. Kissing Heart

# 626
Преди морето пускаше по 2игри,това беше преди 10 aвгуст.На морето имаше такива играчки с безплатна втора игра,бяха си наред.

# 627
  • ВАРНА
Никой не сподели дали е доволен от таблетките Fairy

# 628
Преди морето пускаше по 2игри,това беше преди 10 aвгуст.На морето имаше такива играчки с безплатна втора игра,бяха си наред.
Да, и аз мисля, че някъде до около 10 август (ориентировъчно) си пускаше по 2 игри колата. Обаче след като ми се случи 3-4 пъти играта да е само една, вече стана очевадно. Crossing Arms Не знам дали са я оправили сега, аз от няколко дни не съм пускала монета там (за мен въпросът е принципен- достатъчно често пускам по левче, не ми е за парите, но дори детето разбира вече, че го лъжат и има само една игра, един път даже се разплака и питаше кой и е откраднал втората игра... Confused ), баща ми пробвал веднъж- колата не му взела левчето. hahaha Но стикер си имаше на колата, че игрите са две, даже и когато не бяха по две....уж до 31-ви август трябва да са по 2 игри с една монета.... Crazy

# 629
При нас са по две игри. Баткото редовно се възползва като ходим да пазаруваме.

Общи условия

Активация на акаунт