Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 214
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 140
Момичета малко тъп въпрос за постъпване при раждане в родилна зала хавлиена кърпа трябва ли ми ? Багажа на 2 ли си го разделихте

Носих, но не ползвах. В приемно в банята след клизмата имаше достатъчно количество лигнин.
мерси

# 1 141
  • Sofia, Bulgaria
Момичета след след секцио пускат ли таткото или вие го известявате по телефона?
Ако съм на 12 етаж в самостоятелна стая от колко до колко са посещенията ?
Списъка който е в сайта на майчин дом актуален ли е ?

Обикновено ако таткото чака пред родилната зала го викат и му показват бебето вътре, предполагам и теб ще може да види за 10-ина минути и после ви качват по етажите.

# 1 142

Обикновено ако таткото чака пред родилната зала го викат и му показват бебето вътре, предполагам и теб ще може да види за 10-ина минути и после ви качват по етажите.
мерси така ще го накарам да направи

# 1 143
  • София
На 12-тия етаж ако си във ВИП стаите пускат посетители по всяко време (стига да не е по време на визитации и други процедури)

# 1 144
Благодаря Ви момичета .

# 1 145
Аз също съм при д-р Гърчев, при него бях когато ме оперираха от мисед / беше си тогава на смяна/ и останах много доволна, колко внимателно се отнася към всичките си родилки / някои от тях лежаха с мен на 5 етаж/ Една приятелка роди при него навръх НГ / той пак беше на смяна, не го е избирала/ и също остана много доволна от професионализма му.

Моя багаж май ще влезе в куфар с колелца, за ръчен багаж.  Crazy Според мен е така по-удобно, защото с колелцата ще се пранася ако се наложи и по-лесно  Laughing

# 1 146
Момичета на 5 и 7 етаж циганки има ли и настаняват ли ги с българките ?

# 1 147
  • Sofia, Bulgaria
Има, нали иначе ще се обявят за дискриминирани. Ако много ти пречи си вземи ВИП стая и ще си сама

# 1 148
И на 5, и на 7 ги отделят. Не са в стаи с българки. Но всичко е общо- тоалетна, столова..

# 1 149
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Е чак пък и това да е проблем (столовата и тоалетната)... Нали са хора все пак. Да, аз също мисля, че умишлено ги настаняват отделно от българките... Лежала съм и на 5 и на 12 етаж - имаше и от тях, но не съм се засичала кой знае колко...

# 1 150
В столовата и тоалетната не ми пречат

# 1 151
Слагат ги сами в стаи или при други от "техния вид"... обаче си пазете вещите, на 5-тия изчезна телефон, в едната стая имаше циганка на 13 г. с майка си, леля й, баба й, тъ чак и евентуалния татко. Не спряха да кръстосват коридорите, надничаха небрежно и по стаите уж са се объркали. Страшни ... #2gunfire #Cussing out

# 1 152
Аз като бях на 12-тия етаж имаше в едната стая две, но си бяха съвсем нормални, бяха си платили жените и те като нас и с едната си бърборихме на опашката за сутрешен тоалет. Понякога ми става мъчно за тези, които са нормални хора.

# 1 153
  • Sofia, Bulgaria
офф и аз много се чудя дали да настоявам за отделна стая или където ме сложат?!

# 1 154
пък аз като бях на 5тия етаж една циганка не видях  newsm78
аз много се колебая между 12 и 7 - иска ми се беба постоянно да е при мен и ММ да идва по всяко време, но не искам да съм сама в стаята, иска ми се да съм с други мами и да обменяме опит  Flutter
та не съм го решила още

Общи условия

Активация на акаунт