Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 217
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 125
Момичета за секцио един ден по рано ли приемат?

Приеха ме в деня на секциото, така се разбрах с лекаря.

# 1 126
Благодаря ти. Незнаех , че е възможно. Дано и аз успея да се разбера да ме приемат в същия ден или поне ден преди това. Някъде прочетох , че някой влизат два дни преди секцио.

# 1 127
В майчин дом правят ли тест за алергии към антибиотици и работят ли със здравната каса ,че не ми вдигат по телефона ?

# 1 128
Правят тест и работят по ЗК.

# 1 129
нещо телефон или работно време знаете ли ?

# 1 130
нещо телефон или работно време знаете ли ?
http://maichindom.com/контакти/

# 1 131
Ама ти питаш за отделен преглед, а не за самото раждане, защото като отидеш да раждаш там и ти правят теста в предродилна като това не се плаща - поне аз не съм.

Иначе дали са ти номер обади се и провери. Аз имах направление от ЖК за тест за алергии и си направих месец по-рано в Александровска, в клиниката по алергология. Тъпото е, че от кабинета там те пращат да си платиш пробите (около 14лв.) до касата, която е на входа на болницата и после да се върнеш обратно с документа от касата до кабинета, който е навътре в парка. За жена в напреднала бременност, както бях аз и то в 14ч. по най-големите жеги цялото това изпълнение беше излишно.

# 1 132
Ама ти питаш за отделен преглед, а не за самото раждане, защото като отидеш да раждаш там и ти правят теста в предродилна като това не се плаща - поне аз не съм.

Иначе дали са ти номер обади се и провери. Аз имах направление от ЖК за тест за алергии и си направих месец по-рано в Александровска, в клиниката по алергология. Тъпото е, че от кабинета там те пращат да си платиш пробите (около 14лв.) до касата, която е на входа на болницата и после да се върнеш обратно с документа от касата до кабинета, който е навътре в парка. За жена в напреднала бременност, както бях аз и то в 14ч. по най-големите жеги цялото това изпълнение беше излишно.
благодаря в майчин дом не ми вдигат ще търся

# 1 133
Здравейте, момичета! Аз също се ориентирам към Майчин дом за раждане, тъй като много съм слушала, че там са най-добрите лекари, дори условията да не много хубави. На 17.09. влизам в 45 дневния отпуск и е крайно време да организирам всичко. След празниците мисля да ида на отворени врати да видя как е обстановката и да говоря с лекар да ми поеме раждането-насочила съм се към Дяволов или Николов. Не смея без избор на екип, все си мисля, че ако имам ще съм по-спокойна, а и биха ми обърнали повече внимание. Смятам, че имам лека бременност, слава Богу. Дали биха се съгласили да ме поемат или е късно вече?  Трябва ли да си правя изследване за поносимост към упойки и антибиотици и преглед на очите и колко време преди раждане трябва да е, понеже нямам идея имам ли непоносимост към нещо. Също така откога почват да се следят сърдечните тонове на бебо и заплаща ли се. Това, че съм с ниско кръвно дали ще е проблем за евентуалното поставяне на упойка при нужда? Тъй като термина ми е на 1.11. искам да попитам как е отоплението в болницата през по-студените месеци, за да знам какво да приготвям за обличане. Ще съм много благодарна за съвети и препоръки. Simple Smile

При Николов отидох на преглед и се уговорих за раждането буквално 2 седмици преди да родя. Не мисля, че ще ти откаже. Приема в четвъртък в МД късния следобяд. Успех!

# 1 134
Някой знае ли дали в Майчин дом,ако си без избор на екип допускат присъствието на таткото по време на раждане и дали се съобразяват с някой изисквания който жената може да има,като: да ти дадат детето веднага,да се изчака да се малко повече преди клампирането на пъпната връв,да не ти слагат обезболяващи...)❓
Отношението на лекарите и сестрите добро ли е,ако си без избор на екип❓

Недей без избор! Особено в МД! Бащата не се допуска. С нищо не се съобразяват! Там времето е замряло на 197.....година

Глупости на търкалета! Модерни и нови родилни зали, много добра техника и специалисти.

# 1 135
Момичета за секцио един ден по рано ли приемат?

Зависи. Аз бях почнала да вдигам кръвно и лекарят ми беше казал, ако видя, че го поддържам над определена граница веднага ще ме оперират, спешно. Иначе искаше 2 дни по-рано да отида. Е,.....седмица преди плановото секцио получих контракции и ме оперираха веднага.

# 1 136
Здравейте, момичета! Аз също се ориентирам към Майчин дом за раждане, тъй като много съм слушала, че там са най-добрите лекари, дори условията да не много хубави. На 17.09. влизам в 45 дневния отпуск и е крайно време да организирам всичко. След празниците мисля да ида на отворени врати да видя как е обстановката и да говоря с лекар да ми поеме раждането-насочила съм се към Дяволов или Николов. Не смея без избор на екип, все си мисля, че ако имам ще съм по-спокойна, а и биха ми обърнали повече внимание. Смятам, че имам лека бременност, слава Богу. Дали биха се съгласили да ме поемат или е късно вече?  Трябва ли да си правя изследване за поносимост към упойки и антибиотици и преглед на очите и колко време преди раждане трябва да е, понеже нямам идея имам ли непоносимост към нещо. Също така откога почват да се следят сърдечните тонове на бебо и заплаща ли се. Това, че съм с ниско кръвно дали ще е проблем за евентуалното поставяне на упойка при нужда? Тъй като термина ми е на 1.11. искам да попитам как е отоплението в болницата през по-студените месеци, за да знам какво да приготвям за обличане. Ще съм много благодарна за съвети и препоръки. Simple Smile

При Николов отидох на преглед и се уговорих за раждането буквално 2 седмици преди да родя. Не мисля, че ще ти откаже. Приема в четвъртък в МД късния следобяд. Успех!

Ами мин. седмица Дяволов ми отказа, защото мн. късно отивам и каза, че октомври му е много зает. Предположих, че Николов също и се насочих към Гърчев. Днес дори бях и на преглед-бебо е почти 2 кг и всичко е ок. Човекът е ведър и усмихнат, внимателен. Каза да не се притеснявам да му звънна, когато и ако нещо ме безпокои. Изглежда и много се надявам, че е добър специалист и като му дойде времето дано се похваля с добър избор. Сега съм една идея по-спокойна. Ако някоя мама има раждане с него, ще съм благодарна да сподели впечатления.  Simple Smile

# 1 137
Момичета малко тъп въпрос за постъпване при раждане в родилна зала хавлиена кърпа трябва ли ми ? Багажа на 2 ли си го разделихте

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 00:36 от анита123123

# 1 138
Момичета след след секцио пускат ли таткото или вие го известявате по телефона?
Ако съм на 12 етаж в самостоятелна стая от колко до колко са посещенията ?
Списъка който е в сайта на майчин дом актуален ли е ?

# 1 139
Момичета малко тъп въпрос за постъпване при раждане в родилна зала хавлиена кърпа трябва ли ми ? Багажа на 2 ли си го разделихте

Носих, но не ползвах. В приемно в банята след клизмата имаше достатъчно количество лигнин.

Общи условия

Активация на акаунт