Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 288 388
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 425
Токсото е околп30-40 лв.Тромбофилията,заедно с антифосфолипиднитела(заедно се правят обикновено) ми излезе 300 лв.Само тромбофолия към 150-200 беше,нещо от.сорта.Скъпи са тези изследвания.

# 1 426
Токсото е околп30-40 лв.Тромбофилията,заедно с антифосфолипиднитела(заедно се правят обикновено) ми излезе 300 лв.Само тромбофолия към 150-200 беше,нещо от.сорта.Скъпи са тези изследвания.
Благодаря ти много!

# 1 427
  • В чуден свят с четири Слънца
Искам да попитам, някой дали има актуална информация при естествено раждане таткото възможно ли е да присъства в предродилната и родилната и зала?

# 1 428
И на мен ми е чудно но точно в МД не ми се вярва да може. Там пускат бащите много трудно, дори след като се роди.Много им е строг режима. Но ако се разбереш с лекаря, който ще те изражда,може пък и да може.

# 1 429
  • В чуден свят с четири Слънца
И на мен ми е чудно но точно в МД не ми се вярва да може. Там пускат бащите много трудно, дори след като се роди.Много им е строг режима. Но ако се разбереш с лекаря, който ще те изражда,може пък и да може.
Благодаря!

# 1 430
По време на раждането не може да присъства бащата. След раждането го пускат за пет минути в родилна зала.

# 1 431
Аз мога да ви дам актуална информация от преди 3.5м, раждах с избор на екип при доктор Савова, първо постапих да видим как ще раждам Савова от самото начало настояваше да съм секцио заради по-голямо плод и тесен таз,но професор Димитрова категорично не разреши щяла съм да мога да родя нормално. И така термина ми беше за 30.9 аз родих 3.10, на 2ри през ноща ми почнаха контракциите,цял ден бях с 1.5 см разкритие и нерегулирани контракции, Савова беше дежурна прегледа ме,пусна тонове и каза че още нямало да раждам, това се случи в 20.00, а аз имах вече доста силни контракции, тя си тръгна, а аз отидох да си легна че не се издържаше, незнам кога е минало 2 часа и контракциите станаха често и вече непоносими, отидох по най-бързия начин при акушерките, викнаха дежурен доктор и установиха 6.5см разкритие, звъннаха на Савова, направиха ми клизма, изкъпах се и ме свалиха в родилна зала. Получих разкритие но БЕБЕТО Не можа да излезне и викнаха доктор Дяволов и той почна да настоява че съм щяла да родя нормално, след 10мин опити с пренебрежение разрвжи на Савова секцио... (Тя горката беше пред инфаркт от нерви, че не искат да разрешат операция, а видимо нямаше как да излезне малката, тоновете почнаха да падат..) След операцията, в реанимацията акушерките са малко сърдити лелки, но това не ми правеше впечатление, важното беше,че сме живи и здрави, спукаха ми вена, поду ми се ръката, добре че пак беше доктор Савова, защото и абокада не искаха да ми сменят с видимо надута ръка( все едно беше счупена) После се качих на 7мия етаж, ами какво да кажа, мизерия, гнусотия, отврат, само при бебетата е чисто и хубаво. Ако не беше доктор Савова не бих родила там, може да са професионалисти но се държат с теб като с животни от което да точат пару

# 1 432
Не сте уцелили деня явно. Всеки си е на настроения.. Аз съм лежала 6 пъти там + 12 дни покрай раждането. Едно намусено лице не съм видяла. В реанимация пък 'лелките' ме гледаха като писано яйце. Има всякакви случаи, дайте да не стресираме бъдещите майчета с такива определения като 'животни' Simple Smile И честито!

# 1 433
  • софия
Не сте уцелили деня явно. Всеки си е на настроения.. Аз съм лежала 6 пъти там + 12 дни покрай раждането. Едно намусено лице не съм видяла. В реанимация пък 'лелките' ме гледаха като писано яйце. Има всякакви случаи, дайте да не стресираме бъдещите майчета с такива определения като 'животни' Simple Smile И честито!

На същото мнение съм ! Раждах преди 1 година без избор на екип, преди да родя лежах 2 пъти на 10 и един път на 5 етаж не съм видяла лошо отношение от никой. Изглежда наистина са на настроение и е до късмет  Hug

# 1 434
Да не забравяме, че зависи и от отношението на пациентите. Wink

# 1 435
Да не забравяме, че зависи и от отношението на пациентите. Wink
Зависи от човека,доколко самия лекар е човек и има подход. Една бременна жена е чувствителна,едва ли ще тръгне зле да се държи,ако не я предизвикат.На мен а посмяли да ми кажат нещо грубо,а съм ги направила на нищо.
Най-вече е до лекаря и до настроение.Аз лично смятам там да раждам,и ще.си плащам 900,лв. за екип така,че имам очаквания и за мен не е ок,да ме третират и да де държат както им падне(без значение дали плащаш или не) а попринцип е нехуманно.

# 1 436
И аз съм лежала 6 пъти в майчин дом по 5-7 дни, плюс двете раждания 7 и 3 дни. Всички бяха супер мили, намусени хора не видях. Вчера бях в Майчин дом, сестра ми роди онзи ден, всички акушерки, които срещнах бяха много мили, поздравих ги за празника, много се зарадваха. Какво му трябва на човек, те жените са там по 12 часа, какво ли не виждат, пък усмихнете им се, говорете им любезно, те ще ви отвърнат със същото.

blabunde е абсолютно права, зависи от отношението на пациента. Ако бременната или родилката е кисела и с постоянни претенции, разбира се че няма да им е кефи, все пак те не се грижат само за вас там, а за още стотици като вас.

# 1 437
Аз лежах няколко пъти , после лежах общо 12 дни с раждането, ми аз лично нито съм се държала с никой лошо, и да  си говорим истината професионалисти са в майчин дом но условията са под всякаква критика, все пак не става дума само за избора на екип който се плаща, а здравните осигуровки, може лек ремонт да направят, от всякъде лъха на соц.. Това в моето мнение, пак повтарям страхотни професионалисти са но повечето гледат на пациентите като пачка с пари

# 1 438
Не искам да ме разбирате погрешно и че съм дошла да бълвам гущери и ларви за МД, просто казвам, че според мен не е много редно да чуваш неща от сорта " Гледай каква свиня си,как ще те срежем сега" на две момичета така им беше говорено, аз лошо отношение не съм срещала, но видях такова към други хора, който не са провокирани с нищо да им се говори така. Единственото имах проблем със абокада, но и тогава нямаше скандали, просто съм разочарована, ще видимо абокада не е поставен както трябва и ръката почва да става като буца и те нищо не предприемат..
Леко раждане желая на момичетата който очакват бебчета.
И пак казвам че нямам нищо против болницата, тя не е единствената с такива екземпляри, още повече че аз съм много доволна от др Савова

# 1 439
Аз не съм била с избор на екип.
Иначе говорете от свое лице,а не какво сте чули, защото става развален телефон.

Общи условия

Активация на акаунт