Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 048
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 410
Като ви приемат за раждане , къде остава багажа и мога ли да си взема телефона и вода например?

# 1 411
До вас в родилна зала стои. Телефона може, вода не дават много, много, но може да имате бутилка в чантата и да пиете понякога на малки глътки.

# 1 412
Благодаря

# 1 413
Аз се колебая още за доктора,който ще поеме секциото ми. Живот и здраве за април! Не знам в тази тема писах ли,но декември бях на консултация при Дяволов в частния,ама хич не ми допадна арогантното му поведение... От няколко дни моя близка се опитва да ме убеди да се абстрахирам от характера му и да го избера без да се замислям. Съвети? Казват,че е много добър,но така ми се искаше доктора да ми допада като характер и като цяло.. имах много надежди за него.. сега не знам кой да слушам вече. А тогава той ми каза,ако искам да раждам при него януари да си запиша час отново.

# 1 414
  • София
Аз мисля бях писала в темата за информация как става записването за раждане при Дяволов,какви пари иска и общо взето от А до Я информация,но уви освен хвалби друго нямаше.За частния кабинет на Дяволов в МЦ Славчев просто прегледа е голяма сума пари,а и не се знае как ще се развият нещата...таааа чуденка
Аз съм бременна с близнаци и много ми се иска да родя в Майчин дом, но не съм сигурна ако просто отида дали няма да ме претупат защото не съм си платила.А когато раждах април 2012 г. имах избор на екип,но този лекар го бях виждала точно един път и там ми беше грешката. Като разбраха,че съм с избор на екип за малко да изтървем бебето.Та общо взето доста ме е страх и съм в голяма ДИЛЕМА.

# 1 415
За близнаци ми казаха Проф.Ангел Димитров-изобщо специализиран в израждането на близнаци,бил много уважаван,голямо име,един от шефовете там.Аз сега се чудя за него.😊
Или за Сузана Нашар,Карагьозова или Савова.

# 1 416
При проф. Ангел Димитров е родено внучето на Слънцето, моля, моля Simple Smile

# 1 417
  • София
Аз попринцип мисля че съм се насочила към друг лекар в друга болница,но ми препоръчаха и др Сузана Нашар за раждане,как мога да се свържа с нея?

# 1 418
Аз попринцип мисля че съм се насочила към друг лекар в друга болница,но ми препоръчаха и др Сузана Нашар за раждане,как мога да се свържа с нея?

и аз се чудя за нея  Simple Smile

# 1 419
  • София
Аз като раждах 2012 г. бях в стая с една мацка от Благоевград и нейното детенце го изроди точно д-р Нашар.Стори ми се много усмихната и позитивна .Дойде доста пъти да види дамата и се отнасяше доста добре с нея.Но тя й беше избор на екип все пак приема се,че ще е нормално.Детето беше изродено нормално.
Не знам дали и как стои въпроса ако е секцио.

# 1 420
Аз вече си записах час при нея.Секцио също прави.Ще ви споделя впечатления като се видим.
Ако ми допадне,ще я избера за екип.

# 1 421
аз раждах при Савова без избор на екип юли месец и съм доволна,въпреки че преди да дойде тя един неин колега дойде при мен да ме прегледа и каза за секцио а след малко тя дойде и каза никакво секцио ражда си нормално за което съм доволна

# 1 422
Аз родих през Ноември при проф. д-р Ангел Димитров - Началник Родилна зала в МД. После той ми каза, че за целия му дълъг опит като хирург при секцио аз съм му втория случай, при който миомата е била тотална пречка да се извади бебето. Беше много голяма едната, запречила всичко отпред и накрая просто я срязаха, за да извадят бебето. Много тежко раждане беше моето, кръвопреляха ме с няколко банки кръв, отделно имах някакви други процедури, които не се правят при обикновено секцио (например много гадно нещо, наречено тампонада). Та мисълта ми е ако някоя жена има усложнение с бременност и миома, да знае, че той е най-добър специалист и в това  Peace

# 1 423
На мен също ми препоръчаха д-р Нашар за раждане нормално или секцио. Миналата седмица се срещнах с нея (35 г.с. съм първа бременност). Направи ми много добро впечатление. Не съм се следила при нея- по телефона ми каза да си нося всички изследвания до момента, прегледа всичко, разпита за други здравословни проблеми, води си бележки, пита как предпочитам да раждам, обяснява подробно какви са възможностите и как се случват нещата, много мила и обясняваща.

# 1 424
Здравейте майчета!    Hug
Имам едно питане: Трябва да изследвам тромбофилия и токсоплазмоза, но в листата с цените не ги открих и колко ще ми струва. Някой да помогне?
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт