Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 288 299
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 545
Здравейте, предстои ми раждане в Майчин дом и се интересувам какви документи са ми необходими. Също така трябва ли да нося свидетелство за граждански брак?
Да трябва ти поне номера.
Освен това нови изследвания за хепатит, васерман и спин.
Направление от АГ за  раждане.
Обменна карта пак от АГ.
Лична здравна карта/ картон/ за болничния, заверен от ЛЛ

Благодаря

# 1 546
Здравейте, искам да сменя проследяващия АГ и да се прехвърля на ЖК по ЗК в Майчин дом, но нямам идея към кого да се насоча. Някой с пресни впечатления? Не държа да изражда, тъй като не съм сигурна още дали ще избирам екип.

# 1 547
  • софия
моите впечатления са от преди година и половина. Аз се следях при Бранимир Петров и съм доволна - не е много разговорлив, но си върши добре работата, няколко пъти реагира навреме и ми даваше направление за задържане  Naughty Иначе няколко пъти съм ходила при Сашо Георгиев - той заместваше Петров и от него съм с добри впечатления, също така ми е направило впечатление че пред кабинета на д-р Савчева винаги има много жени. Общо взето ако имаш лека бременност който и да избереш е добре  Hug

# 1 548
моите впечатления са от преди година и половина. Аз се следях при Бранимир Петров и съм доволна - не е много разговорлив, но си върши добре работата, няколко пъти реагира навреме и ми даваше направление за задържане  Naughty Иначе няколко пъти съм ходила при Сашо Георгиев - той заместваше Петров и от него съм с добри впечатления, също така ми е направило впечатление че пред кабинета на д-р Савчева винаги има много жени. Общо взето ако имаш лека бременност който и да избереш е добре  Hug

Благодаря ти за препоръката Simple Smile За сега протича леко, нямам проблеми, така че търся по-скоро освен добър специалист и човек, на когото спокойно мога да си задам въпросите и да не ме претупва (каквото ми се случва в момента).  Rolling Eyes

# 1 549
Здравейте, искам да сменя проследяващия АГ и да се прехвърля на ЖК по ЗК в Майчин дом, но нямам идея към кого да се насоча. Някой с пресни впечатления? Не държа да изражда, тъй като не съм сигурна още дали ще избирам екип.

Или Клисурски или Чернев  Peace Аз съм при Чернев-младши.
Не е разговорилив, но си следи всичко, дава болничен, пуска ти изследвания, просто трябва да си по-нахална, да питаш и разпитваш, че е мълчалив,спокоен един такъв, лежерен и не ти обяснява ако не питаш. Абе по ЗК е малко ала-бала като цяло са нещата-мерят корема, кръвно, чат пат ехограф, назначава изследвания  и така.
Клисурски ми е препоръчан от шефа ми, който каза, че са много доволни от него. Чернев води раждания, Клисурски не.
И Савчева и Сашо Георгиев ги знам, но не мога да дам мнение. Иначе и двамата са ме преглеждали когато съм вземала болничен.  Simple Smile Савчева съм я засичала често и ми изглежда готина, разговорлива, но нищо повече не мога да кажа.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 17:58 от the_most_happy

# 1 550
Савчева е шефката на Медицинския център,аз бях при Клисурския по зк, на частно ходех при Савова

# 1 551
Здравейте. В момента съм в майчин дом на 12 етаж и няма топла вода. Да не би да има топла вода само в определени часове?

# 1 552
Може да има някаква авария, 7мия още ли го ремонтират

# 1 553
Хаха поне август месец нямаше режим на водата😂😂😂 сигурно е авария
Здравейте. В момента съм в майчин дом на 12 етаж и няма топла вода. Да не би да има топла вода само в определени часове?

# 1 554
Не Знам. Като родих ме попитаха къде искам 7 или 12 етаж и аз казах 12. Ако не мога да се изкъпя  ще е много интересно...

# 1 555
Особено като се има напредвид че плащаш за стаята. 😀
Не Знам. Като родих ме попитаха къде искам 7 или 12 етаж и аз казах 12. Ако не мога да се изкъпя  ще е много интересно...

# 1 556
Може да е временно без топла на 12 ет. Аз  лежах в началото на февруари и някои часове нямаше топла вода, но по-  късно идваше

# 1 557
  • софия
Септември по миналата година нямаше топла вода - само по 1 2 часа на ден и то не много топла  Grinning

# 1 558
Здравейте момичета предстои ми второ раждане искам да ви попитам за майчин дом,че насочват ме там за раждане защото бебето ми е с проблем в сърцето.Как става планово секцио в майчин дом може ли например по телефана да уточним дата за секцио без да избера екип,че нямаме възможност да дам пари. Имам още едно дете което няма кой да гледа,че и той е малък чета че след приемане в болницата дават дата за секцио,а аз нямям възможност да стоя толкова дълго.След като дадат датата има ли възможност да се прибера вкъщи и например да отида един ден преди сикциото.моля отговорете който е минал по този път

# 1 559
  • offshore & overseas
Здравейте момичета предстои ми второ раждане искам да ви попитам за майчин дом,че насочват ме там за раждане защото бебето ми е с проблем в сърцето.Как става планово секцио в майчин дом може ли например по телефана да уточним дата за секцио без да избера екип,че нямаме възможност да дам пари.
Нямам опит точно с това, но предполагам, че не е по-различно отколкото в останалите държавни болници. Тоест, ако не постъпваш по спешност, трябва да отидеш на място поне месец преди термина за съответните прегледи и назначаване на дата за планово секцио. За секцио по медицински причини могат да признаят документ от лекар извън МД, но могат и да настояват за становище на техен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт