Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 082
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 195
 Rolling Eyes На 4 ден не толкова ме болеше операцията а се появи едно адско силно главоболие в следствие от упойките и лекарствата.Вливаха ми 3 антибиотика през система.
Обезболяващо не ми дадоха и ми казаха да си купя нещо от аптеката и вследствие на което предозирах с лекарства и ми стана зле.Имаше една млада акушерка ,която започна да ми бие шамари и да ме плиска с вода.Явно картинката не е била никак розова,защото вдигнах и високо кръвно.
Притесних цялото отделение на 7ет но акушерките бяха много мили и нито за секунда не ме оставиха сама и ме проверяваха почти цялата нощ как съм.

# 196

Аз бях казала на докторката, че искам да си е естествено (стига да може де) и тя се съобрази с това. Аз цяла нощ имах контракции, но не можах да получа разкритие. Тя прецени, че няма смисъл да ме мъчи повече и ми включи система, докато ми вливаха физиологичния, необходим за упойката.

# 197
Здравейте. Бременна съм в 36г.с ,но т.к. бебо много изостава може да се наложи да го вадят по-рано. Не се следя в МД,но ме интересува ако се наложи спешно да ме приемат да вадят бебо направо ако ида дали ще е проблем? Или от сега да ида да покажа документите да са запознати? Дават ми срок до 28 октомври. Но ако тоновете или доплера се влошат ще трябва направо в болница да постъпя. Мисля да съм без екип.

# 198
Здравейте,
Някой знае ли как мога да се свържа с др.Нашар? Искам да направя консултация с нея. Спряла съм се на нея за раждане.

# 199
Здравейте. Бременна съм в 36г.с ,но т.к. бебо много изостава може да се наложи да го вадят по-рано. Не се следя в МД,но ме интересува ако се наложи спешно да ме приемат да вадят бебо направо ако ида дали ще е проблем? Или от сега да ида да покажа документите да са запознати? Дават ми срок до 28 октомври. Но ако тоновете или доплера се влошат ще трябва направо в болница да постъпя. Мисля да съм без екип.

36 седмица е прекалено рано да го вадят.Потърсихте ли второ мнение.
Ако го извадят сега най-вероятно ще е в кувйоз и ще е недоносено.
Предполагам ,че ако се наложи спешно вадене трябва да се постъпи по-рано в болницата .
Ще ви приемат на 5ет .

# 200
Здравейте,
Някой знае ли как мога да се свържа с др.Нашар? Искам да направя консултация с нея. Спряла съм се на нея за раждане.

Нямам впечатления от тази докторка ,но я засякох в Майчин дом.Може да направите консултация в Медицински център д-р Гунев.Има телефони разтърсете се из мрежата и се обадете на телефоните да си запазите час.

# 201
36 седмица е прекалено рано да го вадят.Потърсихте ли второ мнение.
Ако го извадят сега най-вероятно ще е в кувйоз и ще е недоносено.
Предполагам ,че ако се наложи спешно вадене трябва да се постъпи по-рано в болницата .
Ще ви приемат на 5ет .
Няколко мнения имам и това е положението. По-добре да е навън,от колкото да страда в мен и да стане беля. Но май няма и до там да се стигне,че ми падна тапата преди малко та сигурно тия дни ще родя.

# 202
Искам да се включа за леглата при секцио, коментирате назад.
Най-добре ще се чувствате във вип стая с едно легло, защото те са с дистанционно посредством, което може да си повдигнете горната част на леглото. и така няма да ви се налага да лягате на 180градуса и ще ставате много по-лесно. Единичните легла са по-нови и могат да се регулират. При двойния вип са обикновени леглата.
Успех на всички чакащи.  newsm10 smile3525

# 203
Здравейте, бих искала да попитам някой има ли впечатление за д-р Манчев?

# 204
Да! И съм ходила при него преди години на преглед, и моя позната години наред беше лъгана от него, че няма проблем да забременее, а  всъшност има. А и една от жените в стаята, в която лежах след раждането беше крайно разочарована от арогантнотл му поведение и некомпетентност. Като цяло - една добра дума не мога да кажа за него.

# 205
  • София
Здравейте,
Аз раждах при нея март месец. Преглежда в Гунев в четвъртък. Ако искаш мога да ти дам ѝ личния ѝ номер (не възразява) да се разберете предварително

# 206
Предстои ми секцио и съм с близначета,търся мнения за д-р Манчев?

# 207
Здравейте,

Здравей,

преглежда в четвъртък на Пенчо Славейков 33, но по от рано трябва да си запишеш час на тел. 02 / 415 4919. Успех!

# 208
  • София
Не във всички "ВИП" единични стаи леглата са с механизъм за повдигане. В някои са си съвсем обикновени, просто малко по-широки и с по-добри матраци от тези в двойните стаи.

# 209
На кой етаж беше в ед, вип? 7 или 12.
Аз на 12ти

Общи условия

Активация на акаунт