Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 113
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На 12 етаж. Стаите, които са след апартамента, към края на коридора, там където  стерилизират шишетата със сигурност са с такива легла, каквито описах. Освен ако не са ги сменили последните 6 месеца.

# 211
И на 7 и на 12 им единични ВИП.
За Манчев личното ми мнение е, че е доста груб, лично мен ме разрева, когато лежах на петия етаж заедно с Фръндева. Но имам позната, която е доволна,  той й е водил раждането. Те са професионалисти все пак, това им е работата.

# 212
Фръндева обича да разревава хората и да им пълни главите с глупости. Аз нямам пряки наблюдения към Манчев , но докато лежах на 5 етаж ми направи добро впечатление, доколкото знам работи с доц.Маринов.

# 213
Здравейте и от мен!!!!☺За първи път пиша във форума.Видях че тук може да получиш много отговори.Аз съм в 33гест.сед. и имам проблемна бременост заради която след 10дни трябва да постъпя на 5 етаж в МД докато не стане време за секцио ,освен ско не стане по рано по спешност.Въпросите ми са към лежали мами там- с какво стоите там през деня с ношница или може и анцук и изобщо каква е ситуацията там.Благодаря ви

# 214
Ми аз си бях с нощница, ама имаше девойки по клин и потниче (беше ужасна жега). Лежах там 3 дни да ми направят всички изследвания преди секцио. Аз съм мноооого доволна от отношението там. Изобщо нямах усещане ,че съм в болница. 5ти етаж обаче е много общо, там е разделено на различни отделения, не знам дали навсякъде е еднакво, аз бях в интензивно. Желая ти всичко да мине бързо и леко Simple Smile И не се притеснявай, хората са си специалисти , в добри ръце ще си

# 215
Бласгодаря ти много за бързия отговор.Аз съм при док.Дяволов та той е написал прием за 5 етаж а къде точно нямам представа а и ако не стане по рано ще си полежа там поне 2 седмици,и затова се чудех какво ще ми трябва.като начало съм си приготвила и аз нощница пък ако трябва и друго ще си взема.☺

# 216
миналата година, раждах там при подобни градуси навън, верно на 12 ет бях, но предполагам е еднакво топло навсякъде - та умрях от жега - сигурно беше 25 градуса. Като ме приеха викам на ММ - донеси ми чорапи, щото не си представях по джапанки само, ноо така и не ги обух.

успех, всичко да ти мине леко.

# 217
Благодаря ви момичета

# 218
Geri8, и аз бях при него Simple Smile не се притеснявай, и на мен така ми беше написал, неговите пациенти са в интензивно . Стискам палци всичко да е ок. Аз следях цялата бременност при него и той ми прави секциото с една много млада докторка, много мила, за съжаление не попитах за името й

След раждането бях на 12 ти ет и беше ужасен задух и жега (говоря за средата на септември), макар и с бебетата при нас стояхме на отворена врата, поне малко въздух да влезе. На 5 ет обаче си беше ок

# 219
stambuli, аз същи ходя при  него от началото,вчера ми даде бележка и ми каза на 28 да отида в 210 кабинет с документите за да ме приемат а в този кабинет не ми е ясно какво още се прави,трябва ли да казвам кой ме изпраща,защото на бележката не пише или те си знаят?изобщо каква е процедурата по постъпване? Първото ми раждане е в Шейново и тук не съм наясно с нищо...

И да попитам -предполагам си доволна от лекара?Знам че е добър специалист и се надявам да е сериозен т.е ако стане нещо по спешност и не е на работа да дойде,защото незнам дали ще стигна до планувано секцио,надявам се!!

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 18:21 от Geri8

# 220
 Здравейте Simple Smile
Бих искала да попитам за избор на екип кпга следва да се плати - преди раждането или след изписването?

# 221

Здравейте Simple Smile
Бих искала да попитам за избор на екип кпга следва да се плати - преди раждането или след изписването?

аз платих в деня на изписването, като ми оправяха документите - болничен, бележка за бащата и ми казаха да си платя

# 222
Преди да отидеш в 210 каб се ходи там, където си ходила за биохимичен скрининг ( през 2 кабинета оттам). Там ти дават документ, че си здравноосигурена и още нещо си. После отиваш в 210 , казваш, че си за приемане и това е, те уреждат всичко и те пращат на 5ти ет. , където те поемат акушерките Simple Smile

# 223
Преди да отидеш в 210 каб се ходи там, където си ходила за биохимичен скрининг ( през 2 кабинета оттам). Там ти дават документ, че си здравноосигурена и още нещо си. После отиваш в 210 , казваш, че си за приемане и това е, те уреждат всичко и те пращат на 5ти ет. , където те поемат акушерките Simple Smile
Благодаря ти 😊

# 224
Късметче, благодаря за бързия отговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт