Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 291
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 050
Мами,

Помагайте с контакти на педиатри за ваксини, консултации... Ние имаме подходящ човек за спешни прегледи, но за тези регулярните прегледи вече 3-ти ни отказва и съм започнала да се обезкуражавам малко.

# 1 051
И аз родих при него  (проф. Николов) преди месец, секцио - спешно. Категорично ако имам второ дете ще родя пак при него, да е жив и здрав. Съпругата му д-р Яръкова е в неонатологията, страхотни специалисти са и двамата.

# 1 052
Като храна какво ви дават момичета ?

# 1 053
Аз докато бях и на 5тия няколко пъти и на 7мия етаж имаше боб яхния, пиле с ориз, пиле с картофи, месо с картофи. На диебетиците си има отделно меню.
Сутрин е кифла или някаква тестена закуска, на обяд е някаква яхния, вечер е някакво месо с гарнитура.
През Майчин дом има две-три магазинчета, от които можеш да си вземеш нещо топло, сандвич или нещо друго за хапване.
Simple Smile

# 1 054
ами аз бях 3 дни на 5ти ет. Вземах си само закуска някаква кифла. Другите хранения не съм се интересувала. На ет. партер има хубава готвена храна, пада се след тунелчето с едно магазинче, след асансьорите, там ходят и много студенти, може би е студентски стол. Храната е хубава и не скъпа. А след секциото 2 дни само мляко и бисквити, ама аз така си откарах до изписването, не исках нищо друго освен течности и айрян, но беше ужасна жега, не ми се ядеше. Иначе на жената в моята стая носеха храна всеки ден.

# 1 055
То май от вкъщи ще ми носят, яхни не обичам

# 1 056
ами аз бях 3 дни на 5ти ет. Вземах си само закуска някаква кифла. Другите хранения не съм се интересувала. На ет. партер има хубава готвена храна, пада се след тунелчето с едно магазинче, след асансьорите, там ходят и много студенти, може би е студентски стол. Храната е хубава и не скъпа. А след секциото 2 дни само мляко и бисквити, ама аз така си откарах до изписването, не исках нищо друго освен течности и айрян, но беше ужасна жега, не ми се ядеше. Иначе на жената в моята стая носеха храна всеки ден.

Да. Долу бях забравила за този стол. Много добра храна има там за не много пари. В барчето също има сандвичи и закуски.
А за носенето на храна, после не се чудете що има хлебарки. Simple Smile

# 1 057

Да. Долу бях забравила за този стол. Много добра храна има там за не много пари. В барчето също има сандвичи и закуски.
А за носенето на храна, после не се чудете що има хлебарки. Simple Smile
мен ще ми носят на обяд и вечеря и което не изям хвърлям

# 1 058
Мами,

Помагайте с контакти на педиатри за ваксини, консултации... Ние имаме подходящ човек за спешни прегледи, но за тези регулярните прегледи вече 3-ти ни отказва и съм започнала да се обезкуражавам малко.
От кой квартал си? Избери си този педиатър да ти е по-близо. Аз съм в Люлин, мога да ти препоръчам в МЦ Медива, др Стначева. Ако не се интересуваш от разстояние, пробвай при  Първа мастна частна детска педиатрия, до зоопарка. имат лични педиатри по ЗК. На мен ми бях далече, иначе щях да взема педиатър при тях. Има една подробност, плаща се винаги 5 лева такса обслужване

# 1 059
Аз лежах 1 седмица на 5-я етаж, една седмица на 12-я, 1 ден и половина на 9-я и 20 часа в реанимацията... видях само една умряла хлебарка на 9-я етаж и то в коридора.

За храната вече са ти казали, в стола има готвено ако можеш да стигнеш до него, в реанимация и след секцио само бисквити, сиренце 100гр и две кофички кисело мляко и то за целия ден, но запаси се с вода. По другите етажи е едно и също, наденица със гарнитура зеле и моркови салата, боб, който не е препоръчителен за кърмачки, мусака от тиквички, ориз с едно парче месо свинско (колкото за Бог да прости) и жилаво. Абе казвай да ти носят най-добре.

# 1 060
Аз лежах 1 седмица на 5-я етаж, една седмица на 12-я, 1 ден и половина на 9-я и 20 часа в реанимацията... видях само една умряла хлебарка на 9-я етаж и то в коридора.

За храната вече са ти казали, в стола има готвено ако можеш да стигнеш до него, в реанимация и след секцио само бисквити, сиренце 100гр и две кофички кисело мляко и то за целия ден, но запаси се с вода. По другите етажи е едно и също, наденица със гарнитура зеле и моркови салата, боб, който не е препоръчителен за кърмачки, мусака от тиквички, ориз с едно парче месо свинско (колкото за Бог да прости) и жилаво. Абе казвай да ти носят най-добре.
дам мерси за съвета .В болнииците храната е гадна и от стол не обичам.

# 1 061
Здравейте момичета, аз също съм решила да раждам в Майчин дом, наблюдава ме д-р Гърчев, с нормална бременост съм.
Изчетох цялата тема, макар, че съм лежала на 5 етаж предишния път, поради мисед. Тогава Гърчев си беше дежурен и той ме оперира, направи ми още тогава силно впечетление колко загрижено и отговорно се отнася към родилките.
По отношение на много неща има какво да се желае в болницата, но аз лично съм била на отворени врати и на други болници , лежала съм и в частна болница, но моя избор пак си остана Майчин дом. Изчетох внимателно цялата тема и ще се радвам по-късно да споделя своя разказ.
В седмия месец получих много силно вагинално течение, което за свои ужас обърках с изтичане на води, обадих се на д--рката която ми следеше бремеността и тя веднага ме насочи към спешното на майчин дом, макар самата тя да не работи там, а в св. София. Приеха ме веднага и ме прегледаха, за мое успокоение нямаше спукване на мехура и беба си беше добре, бързината и компетентността с която действаха ми вдъхна сили, че каквото  и да стане ще се справят ...Та така, ще чета и аз  Hug

# 1 062
Мами, здравейте! Предстои ми раждане (  Heart Eyes Heart Eyes ) - в 30-та седмица съм, наблюдавам се в Щерев. Преглеждам опции къде да се случи чудото и утре имам среща с проф. А. Николов - някой може ли да даде мнение за него? Извинявам се , ако вече има такъв въпрос в темата - уж сканирах предишните страници, но може да съм пропуснала Simple Smile bouquet

# 1 063
Мами, здравейте! Предстои ми раждане (  Heart Eyes Heart Eyes ) - в 30-та седмица съм, наблюдавам се в Щерев. Преглеждам опции къде да се случи чудото и утре имам среща с проф. А. Николов - някой може ли да даде мнение за него? Извинявам се , ако вече има такъв въпрос в темата - уж сканирах предишните страници, но може да съм пропуснала Simple Smile bouquet

Здравейте, има ли раждали при проф. Николов? Ще съм благодарна ако споделят мнения и как е минало при тях.
Да, аз. Двете ми деца при него. Едно нормално раждане и едно секцио. Излючително доволна съм и категорично за мен мога да кажа, че това е най-добрият лекар в Майчин дом. Подробности можем да си пишем на лични ако искате.

# 1 064
Здравейте, ако всичко върви наред в едно раждане по естествен път, раждането лекарят ли го ръководи или акушерка? Мога ли да си избера акушерка, а не лекар за раждането? Кажете ми имена на акушери в МД, които са ви помогнали по време на раждане.

Общи условия

Активация на акаунт