Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 166
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 245
За Дяволов съм сигурна, че може да идеш в приемното време без час.

# 1 246
# 1 247
За д-р Дяволов не мога да дам мнение,но за проф. Николов -да.Не веднъж съм писалаче първата ми бременност я наблюдава той и изроди сина ми.Сега наблюдава и втората ми бременност.Няма проблем да се отиде без час на преглед при него в приемното му време.Никога няма да върне пациент.И не е проблем да се ражда при него когато не е наблюдавал бременността ви.Моята зълва(май така се пада-жената на брата на мъжа ми) беше при друг АГ,който не беше от Майчин дом,но не беше доволна от него и й предложих да отиде при проф. Николов.Беше в 7-ми месец и му каза,че иска да роди при него и той си я прие без проблем.Много често изражда секцио.Това ми е направило впечатление.Често има и близнаци при него.И винаги всичко е било наред.Човекът си е професионалист и това е.

# 1 248
Обади му се по телефона и си запиши час. Кажи, че ще пътуваш за прегледа и си с усложнения, често ми се е случвало като чакам пред кабинета той да пита дали има хора от провинцията и да им дава предимство.

# 1 249
Благодаря много  bouquet

# 1 250
Дяволов е завеждащ Патология. Това е човекът, който със сигурност ще ти свърши работа. От цяла Б-я го посещават. При него има огромен поток от желаещи да раждат при него, а и жени с всякакъв вид заболявания и ако му е препълнен графика поема по специфични случаи, какъвто явно е и твоя. Преглежда на 2 етаж всеки вторник, но не съм сигурна кой е кабинета от 5. Миналия вторник го посетих бях там в 4 и 20 и преди мен вече имаше 10 жени. Ако можеш отиди по-рано. Аз съм края на седмия не съм се следила при него и ще поеме секциото ми.
Успех! Simple Smile

# 1 251
Мерси, задължително ще ида при него  Hug

# 1 252
Здравейте, не живея в София, но ми предстои раждане секцио, което ще е доста усложнено. Реших, че мога да родя само в Майчин дом предвид обстоятелствата и сега ще проучвам при кого. Кой е добър за секцио с евентуални усложнения? Дали ще се наложи да платя друго, освен избор на екип, ако ме приемат по-рано в болницата?

Много ми е хаотично още, днес научих колко са зле нещата, но искам да събера инфо.

Сега прочетох, че лекарите от МД отказвали да поемат раждания, ако не са следили бременната Crazy Но моя случай сега разбирам, че е спешен и труден...

Препоръчвам ти проф.Николов! Раждах при него. Можеш да си спокойна, че си в сигурни ръце. Все пак ти си избираш, разбира се. Ако ти е необходим имам мобилния му телефон. Успех!

# 1 253
  • Sofia, Bulgaria
Аз раждах при проф. Николов и съм много доволна. Имаше доста усложнения по време на бременността макар и не толкова сериозни като при теб и човекът се отнесе едновременно загрижено инбез излишна драматизация. Много ме щадеше откъм излишна информация, която би ме наплашила и с нищо не би помогнала. В крайна сметка когато се появи реален проблем ми каза - утре идвай с багажа. Изроди сладкото ми момченце и ме заши. Детето е живо и здраво без никакви проблеми, въпреки че отговаряше на 35г.с. А относно операцията - чувствам се перфектно, няма дърпане, опъване или болки - все едно никога не са ме оперирали. Възстанових се за 2 седмици.
Каквото и да решиш с твоя случай за мен опциите са ти Дяволов и Николов

# 1 254
Момичета след раждане в Майчин Дом ходили сте на преглед след раждане там ? Доволни ли останахте ?

# 1 255
Здравейте мили дами. Сънувах сън, който ме провокира да ви задам един много странен въпрос. Пред вас ли слагат гривните на вас и бебчо. Веднага ли след като се роди се поставя и показват ли ви , че са еднакви номер ли е изписан или имената.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 1 256
Веднага си поставят. Те са комплект и ги слагат веднага след раждане. Показват ти номера на крачето на бебето. Няма никой да ти вземе бебето. Спокойно.

# 1 257
Да, веднага ми ги показаха двете гривни, че са с еднакви номера и сложиха на мен и на бебето едновременно почти веднага след раждането.

# 1 258
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
При нас също беше така. Веднага ми ги показаха - слагат розови за момичетата и сини за момчетата. Една мама с разнополови близнаци имаше и синя и розова Simple Smile

Малко е гадно това в същото време, защото, ако си била с трудно раждане, или пък някакъв допълнителен стрес, както беше при мен (бебето беше със сърдечна малформация), някакси не успяваш да го осмислиш на момента и може и да ти се изгуби...Но стискаме палци, че всичко ще е наред Simple Smile bouquet

# 1 259
  • София
При мен когато ми изтекоха водите ми показаха гривните и ги оставиха близо до мен. Като родих пак ми ги показаха и ги сложиха на мен и бебка.

Общи условия

Активация на акаунт