развалена ли е храната?

• 2 895
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, мъжа ми  сготви сигурно 10 кила  спагети сос с кайма
вчера, но забравил да ги сложи в хладилника
и сега незнам може ли да се яде,
престояло е от 19.00 до 7.00 сутринта.
На децата няма да го давам със сигурност.

# 1
10 кг  Shocked
Хвърляй в кофата  Thinking

# 2
Пастата се разваля много бързо на стайна температура. Какво остана пък в тая жега?

Аз не бих рискувала...

# 3
Вкъщи е престоявало забравено една нощ, нищо му няма. Всички сме яли, никой не е умрял, нито се е посрал.

# 4
Развалено е. Ако пастата и соса бяха отделно, можеше и да не е, но когато се смесят, много по - бързо се развалят.

# 5
Моите манджи редовно ги оставям да отлежават през нощта, тъй като ги сготвя докъм 21 ч, след това не мога да пъхна тавата гореща в хладилника. На сутринта ги прибирам. Не се е разваляла храната.

# 6
  • София
Най-вероятно нищо им няма. Помириши, вярвай на носа си. Ако го дава на вкиснато - хвърляй. Ако не - яжте спокойно.

# 7
 Ами опитай го, де ние откъде да знаем. Сигурно нищо му няма.

# 8
Нищо му няма, никога не прибирам паста. в хладилника

# 9
Че то неизядени веднага спагети за нищо не стават. не че са развалени ама са страшна гадост

# 10
Моите манджи редовно ги оставям да отлежават през нощта, тъй като ги сготвя докъм 21 ч, след това не мога да пъхна тавата гореща в хладилника. На сутринта ги прибирам. Не се е разваляла храната.

И аз така. Но при нас си е по-прохладно, определено не е 30 градуса.

Спагетите не вярвам да са се вкиснали за една нощ, още повече каймата. Но по-добре ги опитай първо, преди да ги даваш на децата.

Общи условия

Активация на акаунт