Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-4

• 76 638
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София, Bulgaria
Толкова пък да няма добри имоти.... не е било! Без значение ...2-ст или 3-ст или 4 ст в Източни, Южни райони е леш, дори и в Зоните...Панелки, ЕПК пак измислям нещо читаво и дори и стара тухла мога да намеря...но НС просто кошмар...

# 586
Толкова пък да няма добри имоти.... не е било! Без значение ...2-ст или 3-ст или 4 ст в Източни, Южни райони е леш, дори и в Зоните...Панелки, ЕПК пак измислям нещо читаво и дори и стара тухла мога да намеря...но НС просто кошмар...

Е, как ще е без значение Simple Smile То ако е без значение, се намират, ама нали питащата иска аналогично на това, което продава - а то е в най-топ район, тухлено и четиристаен 100 кв. - тоест, ще търси пак четиристаен около 100 кв, тухлен и в най-топ район.

Ами наскоро една друга потребителка търсеше четиристаен в Иван Вазов около 100 кв., тухлен - можете да й намерите Simple Smile - хем вие доволна, хем тя Simple Smile

# 587
  • София, Bulgaria

Е, как ще е без значение Simple Smile То ако е без значение, се намират, ама нали питащата иска аналогично на това, което продава - а то е в най-топ район, тухлено и четиристаен 100 кв. - тоест, ще търси пак четиристаен около 100 кв, тухлен и в най-топ район.

Ами наскоро една друга потребителка търсеше четиристаен в Иван Вазов около 100 кв., тухлен - можете да й намерите Simple Smile - хем вие доволна, хем тя Simple Smile

Хахах...не отговарях на жената от Варна, просто констатирах положението с НС в София и казвам без значение, защото имам търсене и за 2-ст 66-67000 евро и за 3-ст 120000Евро и за маломерни и за големи имоти.... и няма. Дори не е до бюджет.

# 588
Така е, няма. Ние едва намерихме, и то с компромис за едно-две неща.
Някои имоти вътре не сме ги и погледнали, влизайки във входа-директно излизаме (за старо строителство), а за ново-разпределението го правят някакви архитектурни гении явно.

# 589
Абонираш се срещу 6 лева в Агетцията по вписванията.
Ето я услугата: http://www.registryagency.bg/bg/services/imoten-registr/usluga-s … vyani-ot-sluzhbi/

и аз се абонирах за тази услуга, а имате ли представа дали ще получа SMS, когато впишат заличаването на ипотеката на собствениците, от които купихме имота? Thinking Ние сега това чакаме, после тежести .. за да отпуснат и остатъка от кредита иии след това да изчакаме да се изнесат ooooh! Предварителен договор с 10% подписахме в началото на юни .. голямо чакане #Crazy

# 590

Хахах...не отговарях на жената от Варна, просто констатирах положението с НС в София и казвам без значение, защото имам търсене и за 2-ст 66-67000 евро и за 3-ст 120000Евро и за маломерни и за големи имоти.... и няма. Дори не е до бюджет.

Разбрах - моя грешка!  Peace  

# 591
  • София, Bulgaria
Абонираш се срещу 6 лева в Агетцията по вписванията.
Ето я услугата: http://www.registryagency.bg/bg/services/imoten-registr/usluga-s … vyani-ot-sluzhbi/

и аз се абонирах за тази услуга, а имате ли представа дали ще получа SMS, когато впишат заличаването на ипотеката на собствениците, от които купихме имота? Thinking Ние сега това чакаме, после тежести .. за да отпуснат и остатъка от кредита иии след това да изчакаме да се изнесат ooooh! Предварителен договор с 10% подписахме в началото на юни .. голямо чакане #Crazy

Добре е, че си знаете процедурата и че чакането не зависи от никой, нито от нотариус, нито от банка или от брокер/ ако има такъв/. Просто търпение, друго не може да се направи. Единствено Банката може да пришпорите малко по-бързо да се задействат с погасяване на кредита и внасяне на заличаване... щото и там се мотат, може да е за 2 дни, може и за 2 седмици.

# 592
Единствено Банката може да пришпорите малко по-бързо да се задействат с погасяване на кредита и внасяне на заличаване... щото и там се мотат, може да е за 2 дни, може и за 2 седмици.
утре стават две седмици от подаването на молбата за заличаване .. дано това наистина да е крайния срок  Rolling Eyes

# 593
  • In the shadows of my mind
Момичета,
Дайте мнения за Лозенец, района до Парадаис мол, на 1 уличка от Южния. Много се изнервих на цените в Младост и ходих на оглед в Лозенец, по принцип не ми беше топ приоритет, но като се разходих и огледах, а и преди съм ходила де, взе че стана интересно Simple Smile Много ми хареса жилището, което гледах, но и парите му бяха доста сериозни, та се чудя струва ли си, другата година ще има метро наблизо с метростанция Витоша... Нещо да ме посъветвате?

# 594
  • София, Bulgaria
Момичета,
Дайте мнения за Лозенец, района до Парадаис мол, на 1 уличка от Южния. Много се изнервих на цените в Младост и ходих на оглед в Лозенец, по принцип не ми беше топ приоритет, но като се разходих и огледах, а и преди съм ходила де, взе че стана интересно Simple Smile Много ми хареса жилището, което гледах, но и парите му бяха доста сериозни, та се чудя струва ли си, другата година ще има метро наблизо с метростанция Витоша... Нещо да ме посъветвате?

На мен ми харесва там особено ул. Банат и Орел....

# 595
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета,

Всичко зависи от конкретното жилище и парите. Ако можеш, дай повече инфо за тях.

# 596
И ние имаме апетити за там, ако няма готово НС, може и на зелено.
Държа на новото строителство.
Не мисля, че Лозенец може да се сравни с Младост

# 597
Кои са предимствата на Лозенец пред Младост? Живяла съм на двете места съвсем до метростанции - Бигла и пазара в Младост 1 .....но искам и друго мнение. 

# 598
  • София
Откога районът около Парадайз е Лозенец? Улиците Орел и Банат също са в кв. Хладилника. На мен точно там не ми харесва, защото улиците са тесни, презастроено е и няма въздух. За мен в района по-добрата локация е около Силвър сити.

# 599
  • и тук и там :)
Най-после и аз да се похваля, след почти две години търсене намерих "моя" апартамент  Simple Smile
Сега почвам другите ядове - избор на банка за ипотечен кредит, документи, ремонти и т.н., нооооо т'ва да ми е проблема  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт