Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-4

• 77 274
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • In the shadows of my mind
A можеш ли да дадеш информация за Гардения? Ориентировъчни цени, изпълнение...?

# 91
  • Sofia
Аз продължавам да търся четиристаен старо строителство около НДК или Южен парт и за съжаление не намирам.....

# 92
  • София
" Флора парк " е в Манастирски ливади-изток. Цената на кв. м. е 1100 евра, има само 1 двустаен останал непродаден. Това скоро скоро получих като информация, но не съм гледала самите апартаменти.

# 93
  • София
tomeva, само "Colliers" ли имат информация, дали в "Резиденшъл парк" се продават някакви апартаменти?

# 94
  • София, Bulgaria
tomeva, само "Colliers" ли имат информация, дали в "Резиденшъл парк" се продават някакви апартаменти?
Не..не само те, там всичко е вече вторичен пазар.

# 95
  • София
Не..не само те, там всичко е вече вторичен пазар.

т.е. трябва да има обяви в нормалните сайтове, така ли? Ако изобщо се продава нещо.

# 96
  • София
В момента вече се строи фаза две, доколото разбрах още  има за продаване апартаменти в блокчетата от Фаза 2, на този линк се вижда къде е фаза 2: http://www.residentialpark-sofia.com/bg/pages/masterplan.html?PH … 742eef3e99040f83e. Това е чст от Резиденшъл Парк и не е вторичен пазар. За запитвания се обръщайте  към Румен Величков, отдел продажби на РПС, намерете го в контакти на сайта.

# 97
Не съм сигурна дали тук мога да попитам, но ще пробвам. Искам да продам собствен  3 стаен апартамент, панел от 1990г в Дружба 1, София. На хубаво място е и може дори без особени вложения да се нанесе човек. Няма да пиша повече подробности, за да не досаждам. Питането ми е каква цена мога да обявя, за да се осъществи възможно най - бързо продажба. Благодаря.

# 98
  • София
В момента вече се строи фаза две, доколото разбрах още  има за продаване апартаменти в блокчетата от Фаза 2, на този линк се вижда къде е фаза 2: http://www.residentialpark-sofia.com/bg/pages/masterplan.html?PH … 742eef3e99040f83e. Това е чст от Резиденшъл Парк и не е вторичен пазар. За запитвания се обръщайте  към Румен Величков, отдел продажби на РПС, намерете го в контакти на сайта.

Много благодаря!  Peace

# 99

Не, бях по друг въпрос там, но комплекса впечатлява с качество на строителство, чистота, озеленяване, а бе всичко.

Мерси, Ваяна!

# 100

Не, бях по друг въпрос там, но комплекса впечатлява с качество на строителство, чистота, озеленяване, а бе всичко.

Мерси, Ваяна!
   А колко е таксата за поддръжка?

# 101
  • гр. София
Здравейте,
Аз съм била на оглед във Флора Парк. Хареса ми комплекса и не ми се видяха на близко блокчетата. Комплекса изглежда добре и сигурно щяхме да си вземем апартамент там, но ме притесниха следните неща:
1. Високи подпочвени води в Манастирски ливади и то най-вече в Манастирски ливади - Изток
2. Сделката се изповядва на 50, 60 % от реалната стойност на апартамента, което в съчетание, че собственика на фирмата инвеститор е хазартен бос леко ме притесни. Да не говорим, че и разплащанията над 15 000 лева в cash са си незаконни отвсякъде. Не ми идва на акъл как после ще докажа колко пари съм дала в реалност. Адвокат ми каза, че сделка може да се развали 10 години назад, дори и аз да съм била добросъвестен купувач.
Иначе комплекса ми хареса.

# 102
Такса поддръжка в Гардения е 20 лв. Най-ниската, която съм срещала в затворен комплекс.

На коя улица е Флора парк? Не ме притесняват високите подпочвени води, защото живея на брега на Перловска и никога не е имало проблем, и  мазетата са ни сухи и в най-обилните валежи и т..н

Не ме притеснява, че собственикът  е хазартен бос, но кой е той?

# 103
  • гр. София
Такса поддръжка в Гардения е 20 лв. Най-ниската, която съм срещала в затворен комплекс.

На коя улица е Флора парк? Не ме притесняват високите подпочвени води, защото живея на брега на Перловска и никога не е имало проблем, и  мазетата са ни сухи и в най-обилните валежи и т..н

Не ме притеснява, че собственикът  е хазартен бос, но кой е той?

Адреса е кв. Малинова Долина - Изток, ул. Флора.
Иначе за името - всеки може да си направи справка в търговският регистър. И мен не би ме притеснило ако се изповядваше на пълната цена.

# 104
  • София

Мерси, Ваяна!

Не съм много сигурна за качеството на строителство. В момента започна разкопаване на целия двор, защото не са направили правилно дренажа и след последните дъждове подземните гаражи бяха под вода.

Общи условия

Активация на акаунт