Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-4

• 76 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
alegra '' ... до година ... '' защо? сигурна съм. че ще намерите Вашият апартамент  Peace

# 331
  • Пловдив
Малееее,ако трябва да чакам и аз година  ConfusedУжас !!!

# 332
Да не те отчайвам, но понеже следя обявите за Пловдив, има такива не от една, а от повече години.

# 333
  • Пловдив
Да не те отчайвам, но понеже следя обявите за Пловдив, има такива не от една, а от повече години.
Малеее,ти направо ме застреля .

# 334
  • София
Явно всичко е въпрос на късмет ... дано имаме и по - бързо се случат нещата и то по най - добрия начин Praynig

# 335
И във Варна има обяви от моята младост, един тристаен 50 квадрата си стои от миналата година на 46000€, преди 6 месеца му бях на оглед и не мисля че ще се продаде някога на тази цена.

# 336
alegra, мерси за информацията. Днес се загледах, на блока наистина пише бл. 131, но на картата е бл.19, а номерът на Виошка е 131.

Е, пише изток на единия, това е от обратната страна на Витошка, а другия изток/запад, тоест повечето стаи не са към булеварда. Но вие си знаете. Може и да отнеме време,предлагането не е голямо. Успех!

# 337
  • Sofia
Една от причините да ми е трудно да избера жилище на бул. Витоша, е че в момента живеем в блок пред който има детска площадка, която е на глуха улица.... по-голямото ми дете излиза от входа само и веднага влиза на детската площадка. Мога да я наблюдавам от прозореца на кухнята и това ми е голям комфорт. Въпреки, че ни е необходимо жилище с поне още една спалня, не зная как ще се разделя с детската площадка пред блока  Wink затова търся може би нещо подобно ... старо строителство с подобна инфраструктура, т.е. с детски площадки в близост

# 338
алегра, много си усложняваш избора с такива изисквания - той и без това не е голям. Но може и да излезе, защото има такива сгради в Иван Вазов, а кога и дали - въпрос на късмет.

# 339
  • София
Детската площадка е до време. Децата ще растат, ще имат други интереси, друга среда.
И аз избрах блок със затревена площадка и без коли, но се ползва активно 2 -3 години.

# 340
  • София
Една от причините да ми е трудно да избера жилище на бул. Витоша, е че в момента живеем в блок пред който има детска площадка, която е на глуха улица.... по-голямото ми дете излиза от входа само и веднага влиза на детската площадка. Мога да я наблюдавам от прозореца на кухнята и това ми е голям комфорт. Въпреки, че ни е необходимо жилище с поне още една спалня, не зная как ще се разделя с детската площадка пред блока  Wink затова търся може би нещо подобно ... старо строителство с подобна инфраструктура, т.е. с детски площадки в близост

Изключителен комфорт, който не е за пренебрегване. Да, детето ти ще порастне, но докато дойде този момент все някой трябва да е "вързан" на площадката, ако я нямате пред блока. Разбирам те напълно.  Peace Ние лично търсихме и това.  Blush

# 341

Изключителен комфорт, който не е за пренебрегване. Да, детето ти ще порастне, но докато дойде този момент все някой трябва да е "вързан" на площадката, ако я нямате пред блока. Разбирам те напълно.  Peace Ние лично търсихме и това.  Blush

Безусловно е така, но проблемът е в ограничения избор, защото алегра търси в точно определен малък квартал и точно определено строителство, и точно определен размер жилище, което не е масово. Достатъчно трудно е намирането на такова и без това условие. Искам да кажа, че човек като търси достатъчно време и разбира, че трябва поне от някои от изискванията си да се откаже. Но пък може да разширят района. Или да имат късмет.  Peace

# 342
  • София
Скрит текст:

Изключителен комфорт, който не е за пренебрегване. Да, детето ти ще порастне, но докато дойде този момент все някой трябва да е "вързан" на площадката, ако я нямате пред блока. Разбирам те напълно.  Peace Ние лично търсихме и това.  Blush
Безусловно е така, но проблемът е в ограничения избор, защото алегра търси в точно определен малък квартал и точно определено строителство, и точно определен размер жилище, което не е масово. Достатъчно трудно е намирането на такова и без това условие. Искам да кажа, че човек като търси достатъчно време и разбира, че трябва поне от някои от изискванията си да се откаже. Но пък може да разширят района. Или да имат късмет.  Peace

Ооо, при това положение трябва да направи някакъв компромис.  Peace

Небостъргачът в София с първи купувачи „на зелено”

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 09:31 от missence

# 343

Само за уточнение: не разбирам защо заглавието е "НебостъргачЪТ на София с първи купувачи на зелено", тоест, единственият, при това още в проект, когато вече има построен небостъргач на София, при това с 2 етажа по-висок - Милениум Център до НДК има кула на 32 етажа. И май е и продаден, поне една част. Мога само да кажа, че кулите на този център  са грозни стъклени паралелепипеди и всеки път като мина край тях, им се ядосвам.

Не съм фен на небостъргачите, по принцип. И не смятам, че строежът на небостъргачи допринася за подобряване облика на София. Лично мнение  Peace

# 344
Сега "попрехвърлих" в мислите си уличките в "Иван Вазов" - в частта около последната спирка и бившето кино - ами май няма точно такива детски площадки - от входа и на нея. Има една между "Стефан Малинов" и "Михаил Буботинов", но е за малки деца. Всъщност нямам представа децата на Алегра на каква възраст са.

Детски площадки има в "Стрелбище", в частта на "Нишава" от другия вход на Южния парк до "Фантастико". Но, блоковете, които са старо строителство, в повечето случаи са с 2 спални, има доста ново, но те рядко са толкова големи... Доста са изискванията и трудни за комбиниране - все някакъв компромис трябва да се направи. За мен, наличието на нужните стаи е най-важното изискване.

Общи условия

Активация на акаунт