Мнения за Първа детска консултативна клиника?

• 97 749
  • 661
  •   1
Отговори
# 165
А тази въпросна карта, четох, че струва 5лв, та вероятно дори да не платиш 30те лв такса, 5те лв ще ги таксуват.

# 166
sea.sea, да, става дума за задължителните ваксини, но без проблем могат да се поставят и препоръчителните. В това число и на по-големи деца (примерно 6-годишните).

# 167
Magairlin, и в Сити слагат ваксини.
Аз не ваксинирам-никой няма да ни запише, търсихме педиатър под дърво и камък. Обаче съм и доволна от лекарите в ДКК и личното им отношение-общувам по тел с една и по мейл с друга от лекарите, когато бях в чужбина и нямаше как да купя кредити поради калпав нет, др Найденов ми звъня под час да види как е детето. НО Си заявих пакет преди НГ, трябваше да ми звъннат ‘до края на седмицата’ да ми вземат парите и да се разберем за абонамент. Засега нищо-нито се обаждат, нито отговарят на мейл. Детето ми вече пребори стомашния вирус, но тормозих лекар по тел докато не се оправи при цялото ми желание да си дам парите. Страшно дразнеща е тази неуредица.

# 168
  • София
Не знам за картата.
Искат всички да  преподпишат договорите- дали ще е абонамент или 30 лв на посещение- няма значение.

# 169
  • София
Стеличка, при кой педиатър в 17-а си записа детето? На мен досега двама ми отказаха, а съм и с второ на път, та леко започам да се отчайвам. 17-а ми е най-близката поликлиника, но изобщо не съм запозната с педиатрите там.

sea.sea Аз се махнах от 1 ДКК  и си записах детето свободно при педиатър по НЗОК в 17 поликлиника още лятото. Проучих една, две седмици кои са добрите в моя квартал и си го записах. Имах два избора, в две поликлиники. В едната ми отказа докторът, в другата ни прие. Засега съм доволна.

# 170
Стеличка, при кой педиатър в 17-а си записа детето? На мен досега двама ми отказаха, а съм и с второ на път, та леко започам да се отчайвам. 17-а ми е най-близката поликлиника, но изобщо не съм запозната с педиатрите там.

sea.sea Аз се махнах от 1 ДКК  и си записах детето свободно при педиатър по НЗОК в 17 поликлиника още лятото. Проучих една, две седмици кои са добрите в моя квартал и си го записах. Имах два избора, в две поликлиники. В едната ми отказа докторът, в другата ни прие. Засега съм доволна.

Др. Божкова. Записа ни веднага и съм много доволна засега, а моите деца не е като да не боледуват често.

# 171
Не зная дали беше написано някъде, но днес ми обясниха, че за настоящи пациенти на ДКК прегледът продължава да е 10лв до 15.01 или докато прекратят неуредиците с абонаментите.

# 172
На мен уикенда ми се наложи два пъти да минаваме платени прегледи по спешност и нямаше такса. Поне това е хубаво Joy

# 173
След като почуках на 9 врати, на 10-тата ми отвориха и вече с огромно задоволство НЕ сме пациенти на 1ДКК.
Могат със засилка да си заврат скапаните абонаменти и договори някъде, където слънце не огрява! Административната им "услуга" също.

Хайде много им здраве Simple Smile

# 174
  • София
Аз едно се чудя - защо мотивират 30-те лева и пакетите (пак толкова се връзва) с електронно досие, като така или иначе нзок задължава вече всичи да поддържат такова, което ще е достъпно безплатно чрез пик... 😂😂

# 175
  • София
Не съм го споменавала досега, но от края на декември имам много проблеми с обслужването по телефона, сгрешени часове, информация и какво ли още не. Тогава реших да замълча, но проблемите  продължават и тази седмица и сега ще им напиша един хубав у дълъг мейл с подробности в кой ден и в колко часа съм звъняла. Не мога да повярвам, че цената се качва тройно, а обслужването върви все по-надолу.

# 176
Не съм го споменавала досега, но от края на декември имам много проблеми с обслужването по телефона, сгрешени часове, информация и какво ли още не. Тогава реших да замълча, но проблемите  продължават и тази седмица и сега ще им напиша един хубав у дълъг мейл с подробности в кой ден и в колко часа съм звъняла. Не мога да повярвам, че цената се качва тройно, а обслужването върви все по-надолу.
Моля те после, ако искаш, разбира се, да споделиш реакцията им каква е била, защото аз също контактувах с тях и смея да твърдя, че не се справят с "кризисния" пр.
Още малко излезе, че не аз им плащам, а те на мен, за да вземат да си свършат пък работата и то не като кучето на нивата.
Ще ми бъде интересно в какъв дух са върнали отговор, не толкова самите подробности.

# 177
  • София
Ще пиша, Бона, но не разбрах за твоя проблем не са обърнали внимание или какво?

# 178
Обърнаха, но се държаха много тъпо.

# 179
  • София
Обърнаха, но се държаха много тъпо.

Разбирам. Преди малко пратих писмото, така че може и другата седмица да отговорят. Ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт