Име за момиченца с буквата А?

• 14 306
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
Според мен Алисия изобщо не подхожда на Вяра и Самуил (прекрасни имена).

Щом харесваш Александра, но ти е твърде масово, предлагам ти Александрина - моя колежка се казва така, повечето й казваме Аля.

# 46
Алиса е по-хубаво.

# 47
Алисия има веднага асоциация с фолк певица, неизбежно е.

Аз предлагам Августина и Арлина. На мен лично от имената с А най ми харесва Албена - много хубаво българско име. Александра също е хубаво, но щом е толкова често срещано. Адриана не е лошо, но аз лично имам негативни асоциации с него. Аделина също е хубаво. 

# 48
  • София
Неизбежно е за хора, които познават  фолк певиците... за другите... е доста избежно.

# 49
Мислили ли сте за Яна или Яника...
Или Яница, Янислава, Янита...
Яни, на името на баба Ани...

# 50
Певици, певци и странни личности винаги ще има. Дали днес , дали утре , все ще изникне някой жаден за слава по тв. Родих дъщеря си - Анита и точно едно седмица след това по тв гледам клип на някоя си Анита. След това се появи и Анита Мейзер и направо ми идеше да се гръмна. После се замислих трябва ли да мразя някое име само защото някой е решил да се излага по тв. Анита не ми беше фаворит , но пък ми стана любимо. Мисля , че е доста нежно и красиво име. Казваме и на цяло име, не ползваме галени.

# 51
Аглая също е опция, но ако трябва все пак да е от тези в анкетата - Александра /но много масово.../

# 52
  • Калифорния, САЩ
... Албена - много хубаво българско име.

Албена, Самуил и Вяра - звучат прекрасно едно до друго.

# 53
Твърдо ДА за Александра, уникално, нежно, красиво, а и доста популярно име ! Ето и малко информация за името, ако ти се чете  Simple Smile :
От старогръцки произход и означава „защитник на мъжете". Едно от имената на гръцката богиня Хера. Александра празнува имен ден на 30 август: деня на Св. Александър, Йоан и Павел, патриарси Цариградски. Празнува също на деня на св.мчца царица Александра - 23 април, а също и на 23 ноември.

# 54
Александра, уникално...
Точно пък Александра и уникално... Знаеш ли какво значи думата уникално  newsm78

# 55
Александра ми допада , предпочитам Аделина.  Peace

# 56
Гласувах за Алиса, Алисия - не ми харесва. Александра е много хубаво име, но.... тази масовост убива всичко.
Предлагам Алина!

# 57
До прекрасните имена на децата ти с А ми се връзват Аглая, Алена, Алина, Албена ,Антония.

# 58
Амая,Анжела, Адриана ...???

# 59
  • Sofia
Здравейте всички,

Благодаря ви за мненията, все още се колебая между Алиса и Александра. На мен ми харесват и Ава, Аглая,  също и някои други интересни предложения, но мъжът ми ги намира за, както той се изразява, много изчанчени, и иска нещо по-стандартно. На него даже Алиса му се струва нестандартно. Имам време да помисля още малко. Гледам, че в анкетата гласовете са почти изравнени и за трите имена  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт