Отговори
# 30
# 31
Последно Фахрие се е съгласила. Wink Дали  е вярно или не, не знам, ама рускините са го превели отнякъде.  newsm78 Май е от ucankus Peace Явно е писано преди Керем да се върне от Америка. Ще видим. Peace Hug

Режисьорът на сериалите "Забраненият плод" и "Каква е вината на Фатмагюл", Хилял Сарал планира да започне нов проект - пълнометражен филм, римейк на корейския филм "Повече от синьо". Претенденти за главнитe роли станаха Керем Бюрсин и Фахрие Евджен. След като се появиха слухове за скандал между Хилял и Керем, тя ги опроверга в инстаграм, като ги нарече необосновани. Въпреки това се  появи информация, че има несъответствия с графика на Керем, който в момента се намира в Тексас. Междувременно Евджен се е запознала със сценария и внесла някои корекции, с които и сценаристът се съгласил, предвид това, че историята е твърде тъжна. Независимо, че Керем в момента е в Америка, Фахрие отговорила "да" за този проект. Очаква се да започне подготовката за снимките.

# 32

Снеже!   bouquet

# 33

От туитър  Peace

# 34
Добро утро! Hug Hug Hug

Дидко, Габиbouquet  bouquet

Да ви постна един сладък "лъжльо",  Heart Eyes че нашият съвсем се покри. ooooh! Mr. Green

Приятен ден, момичета.  bouquet

# 35
Момичета! Hug Heart Eyes

Диди Hug Heart Eyes, колажите ти, както винаги са невероятни! Heart Eyes Фен клиповете също са много хубави! Heart Eyes Heart Eyes

Снежи Hug Heart Eyes, благодаря за инфото!  bouquet Ще видим какво ще излезе накрая, но се надявам скоро да видим Керем в проект ... Praynig
Благодаря и за "лъжльо" ... Наистина е толкова сладък ... Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 36
Казват, че е от сета на ШМ, но аз я виждам едва сега ... Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Привет! Hug Hug Hug
Габинко старичка е Peace

# 38
# 39
# 40

Прекрасна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41

Лека нощ! Hug Hug Hug

# 42
Привет! Hug Hug Hug
Габинко старичка е Peace

Диди Hug Heart Eyes, съжалявам, обърках се, но честно казано не бях я виждала май ... Sad Laughing

Hug

# 43
Бях се затъжила за прекрасните гифчета на Пети Hug Heart Eyes, но ми изпрати няколко от епизоди на ШМ преди минути, като каза да ги пусна тук ... Както винаги са невероятни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря!  bouquet Heart Eyes

Тези са на Йиит Кълъч ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с. В една фен страница преди малко прочетох, че участието на Керем в "Сървайвър" е все по-сигурно ... newsm78 Ще видим какво ще излезе ... Whistling Mr. Green

# 44
А тези гифчета са на Дерйа, отново от Пети Hug Heart Eyes ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт