Отговори
# 705

Лили   bouquet Hug
Боби  Hug Hug Hug

# 706
  • Яко в Матрицата...
Не знам кой е авторът, но според написаното долу Керем и Серенай са двойката на лятото.. И двамата  са били много известни и популярни и когато застанели един до друг се превръщали в събитие Wink Wink Wink

Лили  Hug Heart Eyes още на рекламата се видя, че двамата стоят много добре визуално един до друг, поне за мен. Може да не е най-добрата реклама на Мави, правена някога, но е най-добрата със Серенай.  Peace И идеята, и изпълнението много ми допаднаха. Peace

# 707
  • Пловдив

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 23:08 от benibella

# 708
  • Яко в Матрицата...
Не знам кой е авторът, но според написаното долу Керем и Серенай са двойката на лятото.. И двамата  са били много известни и популярни и когато застанели един до друг се превръщали в събитие Wink Wink Wink

Лили  Hug Heart Eyes още на рекламата се видя, че двамата стоят много добре визуално един до друг, поне за мен. Може да не е най-добрата реклама на Мави, правена някога, но е най-добрата със Серенай.  Peace И идеята, и изпълнението много ми допаднаха. Peace
 Naughty NaughtyСеренай има много по-хубави реклами от тази с Керем Б.  Mr. Green
Не си видяла всички  нейни реклами ,но иначе обобщаваш... Joy Joy Joy Mr. Green

ooooh! ooooh! ooooh! Ами... не е лошо преди да коментираш да прочетеш какво съм написала, бенибелла и да се научиш да ползваш зелените човечета по предназначение.  Mr. Green Явно си фенка на Серенай, лошо няма, но не е нужно да се заяждаш ...

# 709
  • Яко в Матрицата...
  Naughty NaughtyСеренай има много по-хубави реклами от тази с Керем Б.  Mr. Green
Колко нейни реклами си видяла,че обобщаваш?! Mr. Green

Както казах, чети, мила бенибелла, чети, какво пишат хората, преди да пишеш hahaha hahaha hahaha

# 710
  • Пловдив
  Thinking Thinking Grinning

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 12:08 от benibella

# 711
  • Яко в Матрицата...
Поправих се.А зелените човечета ще ги ползвам както аз реша,няма нужда да ми казваш.
Вярно бе... Mr. Green,забравих,че сте специалистки по емотиконите ,там ,във вашата тема .Май се взехте много насериозно hahaha,затова останахте само три постоянно присъствие... Wink и още една-две сателитки.И понеже ви доскуча се прехвърлихте да размахвате пръсти и да налагате правила и в новата тема.

Аз мога и без емотиконки да пиша, щом те дразнят. Не се вземам насериозно, но смятам, че имам право на собствено мнение, както всички останали във форума. Досега не съм се заяждала с никого и не мисля да го правя. Ако си търсиш жертва, не си попаднала на правилния човек. Не съм гледала всички реклами на Серенай, но ако си беше направила труда да ме прочетеш, щеше да разбереш, че говоря за рекламите на Серенай с Мави, а не изобщо за всички нейни реклами и най-вече какво на мен ми харесва. И ако те оскърбява това, че имам собствено мение и волята да го изразя, значи имаш генерален проблем с пребиваването си във форум по принцип. Хората са различни и харесват различни неща, не си длъжна да си на моето мнение, същото обаче важи и за мен. А що се отнася до броя на пишещите в дадена тема, ми колкото хора искат, толкова да пишат. Какво лошо има в това? Ти нали не си там, нали никой не те кара да пишеш или да четеш? Темата за Керем е също една от темите, в която пишещите се броят на пръсти. Какво те провокира да влезнеш тук? Моето мение за рекламите на Серенай ли? Много странно, защото аз и преди съм го писала.

# 712
  • ... да усещаш мириса на море ...
Не знам кой е авторът, но според написаното долу Керем и Серенай са двойката на лятото.. И двамата  са били много известни и популярни и когато застанели един до друг се превръщали в събитие Wink Wink Wink

Nazlı Mengi İKİSİ DE ÇOCUK MU?

# 713
  • Пловдив

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 23:22 от benibella

# 714
Привет, сладурки  Hug Hug Hug от една " сателитка "  Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря ви за всичко постнато - гифчета, снимки, новинки   love001
Изобщо не е важно колко хора пишат в една тема, стига да е приятно е нея, нали така ? И да уважаваме актьорите, на които е посветена всяка тема. А иначе всеки с вкуса си и с мнението си. Аз и затова започнах да пиша именно при вас, защото ми е хубаво Peace
И на мен ми харесва рекламата на МАВИ с Керем и Серенай, макар, че за мен лично, като се каже МАВИ и пред мен се явява образът на Къванч  Laughing тъй като за мен той е лицето на МАВИ в Турция. Но, което си е хубаво, хубаво е, не може да се отрича, нищо, че Серка не ми е любимка  Laughing
Много ми харесва Керем на тези снимки, Дидка  Hug

Сладурки, дали знае някоя от вас дали е преведена последната серия на Лъжкините ?
Хубава вечер от мен!  Hug Hug Hug

# 715
Хайде без кавги моля  Peace и размахване на пръсти ,а колкото пишем толкова в дадена тема това има ли нужда да се обсъжда?
Иначе най-хубавата реклама на Серенай като казвате за мен е първата и на Елидор  Wink ,но това може да коментираме в друга тема примерно не тук щото това е тема за КБ  Peace

Новата тема е готова  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=864039.new#new

# 716

Йиит Кълъч  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Привет Hug Hug Hug Hug

benibellaHug ще ме прощаваш, но не разбрах ти с каква цел влезе в тази тема newsm78 newsm78 newsm78 За да защитаваш рекламите на Серенай ли? Или пък, за да ни кажеш, че други рекламни лица на Мави по-добре са се справили с рекламата от Керем? Наистина не те разбрах.. Предполагам, че броят на гледанията на рекламите в сайта на Мави би трябвало да значат нещо..
Сега ако не е ясно, да ти обясня.. Това е тема само за Керем Бюрсин. И Серенай тук се обсъжда дотолкова, доколкото тя ще е с Керем.. Дали като негово севгили, дали като негова партньорка в рекламата на Мави. Нито повече, нито по-малко!
Ренка  Hug Heart Eyes изказа мнение, с което не ангажира никого другиго, не го налага по никакъв начин.. И ти да дойдеш ни в клин, ни в ръкав да я кориш за това, ами не става така. Не бива! Тонът ти не е подходящ за тази тема.. Затова много, ама много те моля Praynig Praynig Praynig въздържай се от такива коментари!
А колкото до броя на пишещите в дадена тема, понякога е важно качеството, а не количеството.. Момичетата в темата за ПО си имат приказката отдавна, познават се вече доста добре виртуално, че някои и в реала, затова шегите и закачките помежду им са напълно нормални. И на мен не ми харесва да обсъждат  пишещите в новата тема, но не съм тръгнала да им правя забележки, защото знам, че всички са много сладки и мили момичета.. Но пък досега нито веднъж не съм прочела коментар, в който да се пишат негативи или да се сипят обиди по нечий адрес..Така че спокойно Peace Peace Peace Само дето моя Ушко не го харесва една дЖадъ там, че го нарича всякак.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А колкото до рекламата с Керем и Серенай.. Ами аз си харесвам най-много тази реклама.. Защото в нея играе моето момче Mr. Green Mr. Green Mr. Green Къванчовци, Францисковци не ги признавам. Още повече като знам, че са били фотомодели и манекени, за мен тази кауза вече е загубена.. А може би не мога да преценявам нещата обективно, ха?

# 718

Я, да го повторя това Peace Peace

Страхотен, направо страхотен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще взема да припадна малко

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 719

Nazlı Mengi İKİSİ DE ÇOCUK MU?

Тара, благодаря ти, миличка Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт