Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 570
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Sharky*, успех с изложбата! Докога ще е, в случай че успея да мина през седмицата? Аз не успях да дойда, но съм с 5 сглобени шкафа напред.  Crazy
Лейди, за Козирозите или добро или нищо.  Laughing

# 226

Имам съмнение, че Арчо пристана на Ема заради черно бялата снимка в спалнята й.  Wink ...... и има за какво.

може ли да ми опресните снимката в спалнята , че нямам спомен Grinning Grinning  
Sharky keep up the good work за дъщерята ! дано има и занапред пак такива мероприятия с нейно дейно участие !

# 227
Ох, мнооого беше хубаво! Много хубави и умни деца има Шарки, художничката е много сладка, картините са много хубави и наистина на снимки не може да се види чарът им. Много добре подбрани рамки и човек може да си намери много сполучливи попадения. А, и вкусен хляб да си купи  Grinning За една от картините за малко да стане бой  Laughing Мисля, че ще има успех художничката, пожелавам й още изложби!

А, и да се оплача, както и подозирах - изискано парти, елегантни гости и много елегантна и красива дама - Шарки. Нищо общо с описанието  Crossing Arms

г-ца Димитрова ти няма как да знаеш, но в главата ми има цял план за преустройство на аквариумчето и децата имат спална ниша  ooooh! Взела съм ги присърце нещо, не ми се връзвай. Сниманото без светкавица у вас ли е? Много ми хареса! Heart Eyes

За пода на тийн стаята - и двете ще стоят добре, зависи какво харесва на обитателчето.
в тъмно
в светло
...а много яко би било мек сив мокет. Ама аз обичам да се търкалям по пода.

ана74 ето още снимки за разглеждане : https://www.pinterest.com/drewandjes/ikea/
Сивото във всичките си нюанси е много нежен и незадължаващ цвят, не е агресивен, пасва добре. Имаш достатъчно видове цветове в наличност, според мен не добавяй още, а комбинирай умело тези. Може да добавиш тук-там нещо дървено за контраст с чено-бялото, един стилен килим в червеникаво тип персийски би седял добре, разположи си картините и джвъчките и мисля че се получи много уютно, без да е шоурум-модерно (шоурумите ги сменят през месец, ама в къщи не е така).

# 228
Sharky*, успех на девойката. Покажете малко снимки Praynig

# 229
  • София
Sharky*, успех на девойката. Покажете малко снимки Praynig
Това са част от картините http://sweetshark.snimka.bg/details/desss.852350.34898349, последната е тази, за която "за малко да се избием", но предупреждавам, ефектът от непрофесионалните й снимки няма нищо общо с това как изглеждат обрамчени и на стена. Стоят много жизнени, излъчват някакво много ведро настроение. //Това мама да си хвали чадото Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed...//

Накиприх се, защото реших, че каката ще ме гълчи ако се изтупам "ежедневна".

Изложбата ще е 3 седмици общо, такава им е политиката на Art of Love, на всеки три седмици сменят автора.

Цонна, "Аз от разглеждането на картините и стигнах до извода, че е много спокоен и търпелив човек" - аз имам точно обратното мнение за щерката, но откак е тръгнала на училище съм установила, че това какво е тя вкъщи и какво сред "външни" хора, нямат нищо общо. Перфекционист е в негативния смисъл на думата.

# 230
Sharky, успех на художничката!
Някой от вас гледа ли интервюто с майката на Кристина Димитрова в Търси се по Бтв? Снимаха я на фона на интересен зелен шкаф със супници може би в дома й.

# 231
  • Варна

г-ца Димитрова ти няма как да знаеш, но в главата ми има цял план за преустройство на аквариумчето и децата имат спална ниша  ooooh! Взела съм ги присърце нещо, не ми се връзвай. Сниманото без светкавица у вас ли е? Много ми хареса! Heart Eyes

Хаха, е това е приказка! Споделяй на воля идеите си  Sunglasses
У нас е.

Все някоя медия трябва да отрази изложбата, със сигурност галерията работи с някой фотограф/сайт/блог ...ще чакаме за репортаж  Sunglasses

# 232
  • София
Неее, това е за старата художествено-творческа интелигенция, не сме от тях, как'Сийке, а на моята дъщеря  си беше просто "откриване", нямаше медии (освен ако не броим една редакторка от АУБГ, но тя си беше позната на дъщерята от следването, на тази жена дължим "списването" на дъщеря ми - дала й е увереност да пише статии/дописки, сега публикува  в едно английско списание за Формула 1) .

# 233
Шарки, тази последната вярно много готина, трябваше да наддавате, не да се биете! Аз пък като й гледах картините си помислих точно обратното, че е енергична, кипяща натура. Всичките й рисунки ми напомняха кръвоносни системи, органи, някакви части от жизнен организъм. Не мога да повярвам, че математик пише статии (понеже и аз съм математик, и всякакво списване ме затруднява ужасно)! Талантливо дете, браво!

# 234
Радвам се, че Sharky* ни покани и станах част от чудесното събитие вчера. Факт е , че и на мен ми прикова вниманието точно червената картина с черни силуети, но самурайка ме уведоми за засиленият интерес към нея и не посмях да настоявам.

# 235
Охо, и вие мислите да минете само със сладки приказки без снимков материал?!? Съвест имате ли? Laughing

Доклад в поредица от снимки. Първата снимка - художничката с майка си. Съвсем на подбив сте ни взели Crossing Arms

# 236
  • София
 newsm78 Ами ние само двете май не се снимахме вчера Embarassed...май има една снимка каката седнала между мен и съдружничката ми, обаче кой и с какво снима не помня, дали не беше кандидат-зетя, ще питам.

# 237
Lady April,отговорих ти на лични!

# 238
Ама как така няма снимки ? И аз тук чакам и се надявам ,ама нищо.
Поправка ,моля .

У нас Бобкат-ът се вихри с високочестотни звуци, вадят се корени на дървета, извозва се пръст на всеки 40 минути ,арматура се разтоварва, пясък се отиде да се вземе и да се заравни терена . Чудесия сме . Човекът отбор е мъжа ми .

Няма какво да ви покажа ,защото нищо не е готово напълно .  ooooh!

# 239

Общи условия

Активация на акаунт